Въпрос: Изгубена игра от стари броеве.

Идеи за сайта и списанието
Гост

Въпрос: Изгубена игра от стари броеве.

Мнение от Гост »

Здравейте, имах преди време списания - 9/2000; 12/2000; 3/2001; 4/2001; 5/2001; а заедно с тях и дисковете, разбира се :) На един от дисковете имаше малка Freeware ТЕТРИС игра - имаше възможност за игра с\у машината, мултиплеър и т.н. Друго което си спомням е, че имаше доста герой между които да се избира...Нивата също бяха разнообразни, различаващите се едно от друго. Не мога да си спомня фирмата, произвела играта и самото име на играта...Надявам се някой да ми помогне :D Предварително благодаря.

P.S. дано не съм сбъркал подфорума :?
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Обърка го, яя!!! Какво препоръчваш? :wink:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Гост

Мнение от Гост »

...Къде трябваше да е :?
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

тетрисът е известен най-вече с разнообразните си нива,различните герои и,естествено,мултиплейърът...
Гост

Мнение от Гост »

JazzJack написа:тетрисът е известен най-вече с разнообразните си нива,различните герои и,естествено,мултиплейърът...
Помна на предишния ми акаунт в тетриса бях 238 лвл, с един епичен сет....ама нямах пари да си плата сметката ми ми резнаха акаунта дееба :lol:
Гост

Мнение от Гост »

Вертрикс (Vertrix) - Изображение

Със здраве! :wink:
Гост

Мнение от Гост »

Благодаря много на помогналите :D :D
Публикувай отговор