Малко тип Къци е, но може би всички за това сме създадени
http://nepuog.hit.bg/PerTabl.htm
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ти веднъж му беше разкрил тайната, но ме мързи да се сетя :>The Chameleon написа:ReCoNNeCt, двоумя се между Гадолиний и Бром .![]()
п.п. Не може ли и химични съединения?! Щото много ще му приляга KSpMnO4![]()
Дерзайте момци, да го разгадаете!
Нема го намериш в таблицата, цаката е да го прочетеш на глас.Varggoth написа:Кой е този елемент Sp? Истината е в концетрирания KMnO4.The Chameleon написа:ReCoNNeCt, двоумя се между Гадолиний и Бром .![]()
п.п. Не може ли и химични съединения?! Щото много ще му приляга KSpMnO4![]()
Дерзайте момци, да го разгадаете!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
... Никога нямаше да се досетя... О.О Калиев сперманганат, ахахахахахаха... ;рThe Chameleon написа:Нема го намериш в таблицата, цаката е да го прочетеш на глас. :wink:Varggoth написа:Кой е този елемент Sp? Истината е в концетрирания KMnO4.The Chameleon написа:ReCoNNeCt, двоумя се между Гадолиний и Бром . :lol:
п.п. Не може ли и химични съединения?! Щото много ще му приляга KSpMnO4 :oops: :lol: Дерзайте момци, да го разгадаете!
хаш две о H2O, ако беше пенсионерът миналата година, дето ми преподаваше вече щеше да гориш...ReCoNNeCt написа:ами не помня състава , но определено вода