Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?
Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?
Последното ДВД като стартира и кликна на нещо да се инсталира, завърта диска и блокира. Нещата се инсталират при мен само като дам Open на устройството. Иначе всички дискове, които са ми давали и от едно друго списание ДВД-то вървят глатко. Как е при вас?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Бижутера
- Обратна връзка:
Re: Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?
проблема явно е в тебе,защото аз такива проблеми не съм имал 
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Re: Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?
Какво ти е ДВД-то?Daddy Yankee написа:проблема явно е в тебе,защото аз такива проблеми не съм имал
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Гост
Като съдържание не знам, но като качество наистина още ЦД-тата бяха доста калпави, сега нямам представа.Anonymous написа:Е ти ако искаш някоя цяла игра - НЯМА!ReCoNNeCt написа:ПСманиа е много яко , но .... БЕЗ ДВД , незнам как може на такова хубаво списание , да слагат такива калпави ДВД
Мога да ти кажа че ДВД тата на PC MANIA са едни от най-добритежалко че съм с CD-RW
Да видим сега...аз също си имам главоболия с тези DVD-та,но по принцип българските DVD разбираемо защо,винаги са били проблемни за PC-ми,а очевидно не само за моето,както виждам.Казвам ви,има конспирация срещу нас геймърите...

Реки от кръв погубват очите търсещи теб но не ще ги сведа, нека се давят !!!