Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Поливача

Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?

Мнение от Поливача »

Последното ДВД като стартира и кликна на нещо да се инсталира, завърта диска и блокира. Нещата се инсталират при мен само като дам Open на устройството. Иначе всички дискове, които са ми давали и от едно друго списание ДВД-то вървят глатко. Как е при вас?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Re: Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?

Мнение от Бижутера »

проблема явно е в тебе,защото аз такива проблеми не съм имал :wink:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Поливача

Re: Имате ли проблем с ДВД-тата на PC Mania?

Мнение от Поливача »

Daddy Yankee написа:проблема явно е в тебе,защото аз такива проблеми не съм имал :wink:
Какво ти е ДВД-то?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

И аз нямам никакви проблеми.
.
vesuvius

Мнение от vesuvius »

с ДВДтата не
Гост

Мнение от Гост »

ReCoNNeCt написа:ПСманиа е много яко , но .... БЕЗ ДВД , незнам как може на такова хубаво списание , да слагат такива калпави ДВД :x
Е ти ако искаш някоя цяла игра - НЯМА!
Мога да ти кажа че ДВД тата на PC MANIA са едни от най-добрите ;) жалко че съм с CD-RW :roll:
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Anonymous написа:
ReCoNNeCt написа:ПСманиа е много яко , но .... БЕЗ ДВД , незнам как може на такова хубаво списание , да слагат такива калпави ДВД :x
Е ти ако искаш някоя цяла игра - НЯМА!
Мога да ти кажа че ДВД тата на PC MANIA са едни от най-добрите ;) жалко че съм с CD-RW :roll:
Като съдържание не знам, но като качество наистина още ЦД-тата бяха доста калпави, сега нямам представа.
Аватар
Сириус
Обратна връзка:

Мнение от Сириус »

Да видим сега...аз също си имам главоболия с тези DVD-та,но по принцип българските DVD разбираемо защо,винаги са били проблемни за PC-ми,а очевидно не само за моето,както виждам.Казвам ви,има конспирация срещу нас геймърите... :D :D :D
ИзображениеРеки от кръв погубват очите търсещи теб но не ще ги сведа, нека се давят !!!
Публикувай отговор