Keep walking
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Keep walking
КАто начало честити ми 3000 поста.Първо-днес разбрах ,че СЪМ СИ ВЗЕЛ ИЗПИТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА по НЕМСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,за което съм адски радостен и второ-благодаря на хората,които уважавам.Те си знаят кои са.Въобще този форум ме радва отвсякъде.Може да ви се стори темата малко тъпичка,но какво пък-не всеки ден се случва да имаш 3000 поста
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Тъй, тъй.. кога ги направи тез 3000, пфууу !
Айде да са ти честити, то сега е модно всяка втора тема да е такава. Де да можех и аз да си зема изпита по Немски..![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Айде да са ти честити, то сега е модно всяка втора тема да е такава. Де да можех и аз да си зема изпита по Немски..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Re: Keep walking
DSD?THE KING OF TIME написа:КАто начало честити ми 3000 поста.Първо-днес разбрах ,че СЪМ СИ ВЗЕЛ ИЗПИТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА по НЕМСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,за което съм адски радостен и второ-благодаря на хората,които уважавам.Те си знаят кои са.Въобще този форум ме радва отвсякъде.Може да ви се стори темата малко тъпичка,но какво пък-не всеки ден се случва да имаш 3000 поста
Negative Frequency Entity.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Браво, мой човек! Тая топли чувства към теб, щото ти беше човекът, който ме вкара в правия път, когато дойдох в този форум.Сещаш се, нали...
А, и за изпита по немски...Как го зе, бе, приятелю, аз от две години го уча и друго освен "Здрасти" не знам.Ти си гений...
Аре със здраве, честити 3000 поста.
А, и за изпита по немски...Как го зе, бе, приятелю, аз от две години го уча и друго освен "Здрасти" не знам.Ти си гений...
Аре със здраве, честити 3000 поста.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
sergeantrh0
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Damage san
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Keep walking
DSD?Nocturnal Pulse написа:DSD?THE KING OF TIME написа:КАто начало честити ми 3000 поста.Първо-днес разбрах ,че СЪМ СИ ВЗЕЛ ИЗПИТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА по НЕМСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,за което съм адски радостен и второ-благодаря на хората,които уважавам.Те си знаят кои са.Въобще този форум ме радва отвсякъде.Може да ви се стори темата малко тъпичка,но какво пък-не всеки ден се случва да имаш 3000 поста
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Sardonic Wrath
- Обратна връзка:
- [FFF]Flaming One
-
Sardonic Wrath
- Обратна връзка: