Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Хмммм. Май съм поръждясъл. Само 58%. Еми остарявам явно...
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Нито с тест нито с нищо неможе да се определи дали си геймър...
В теста има игри от всякакъв жарн а в днешни времена много хора избират и играят игри от един жарн...
Лично аз като RPG геймър всички въпроси свързани с RPG-та ги отговорих...
Иначе имам 64%.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Lonely ArchAngel написа:Нито с тест нито с нищо неможе да се определи дали си геймър... В теста има игри от всякакъв жарн а в днешни времена много хора избират и играят игри от един жарн... Лично аз като RPG геймър всички въпроси свързани с RPG-та ги отговорих...
Иначе имам 64%.
Вярно е, аз играя само Фифа, нямам други игри на PCто почти и от години не следя заглавията, ама пак направих 62%
Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
87%-добре е
доста готини въпросчета имаше, но ако не си стара пушка ще сбъркаш на бая, па и някой от картинките са толкова малки че трябваше да се изкьорава
Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.