Има ли такива игри - "King Kingdoms" и....

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
whirling swirl

Има ли такива игри - "King Kingdoms" и....

Мнение от whirling swirl »

Пичове, незнаех към кого да се обърна и затова реших да питам вас. Има ли някакви подобни игри със заглавие"King Kingdoms" и "Island II" :? Търсих ги къде ли не, включ. и в гугъл, но нищо......Може заглавията да са сгрешени, знам ли..:( Ако някой знае нещо относно търсените игри да сподели, че ми трябват спешно. Едно от децата на шефката ми (1ви, 2ри клас) иска тези игри и тя естествено иска да му направи подарък..... :roll: Даде ми една бележка и на нея бяха четливо написани въпросните игри :!:
Phoenix>Blurry Whirl>PS Whirl
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Не мисля,че съм ги чувал...най-близкото,което ми идва на ум е Seven kingdoms и Monkey island 2 :arrow:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Не съм ги чувал тия игри,на първата името ми напомня на Rising Kingdoms(Вълшебни кралства).
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Kingdoms Under Fire?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Nixon написа:Не съм ги чувал тия игри,на първата името ми напомня на Rising Kingdoms(Вълшебни кралства).
тая игра не се ли разработваше от Хеймимънт Геймс-нашето студио?
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Daddy Yankee написа:
Nixon написа:Не съм ги чувал тия игри,на първата името ми напомня на Rising Kingdoms(Вълшебни кралства).
тая игра не се ли разработваше от Хеймимънт Геймс-нашето студио?
Именно!Първо беше само на английски,ама после я пуснаха в Пулсар на ниска цена,преведена на български и си я взех.Яка е,нещо като Уоркрафт. :wink: Превода на заглавието странно защо е Вълшебни кралства. :roll:
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Мда и аз мисля,че става въпрос за Rising Kingdoms Ha Haemimont Games.Игричката си е добре,обаче е и малко бъгава в смисъл,че прекъсва и понасича
† Harbinger of Death †
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

† iMMortality † написа:Мда и аз мисля,че става въпрос за Rising Kingdoms Ha Haemimont Games.Игричката си е добре,обаче е и малко бъгава в смисъл,че прекъсва и понасича

За бъговете съм съгласен,ама щом на мойта щайга тръгна с всичко на мах. без грам сече значи не е тежка игрицата :lol:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
whirling swirl

Мнение от whirling swirl »

имало наистина такава игра ама била някаква стара...кинг кингдомс, къде да я търся ся :x
Phoenix>Blurry Whirl>PS Whirl
Публикувай отговор