P.S : Sujalqvam 4e pi6a na latinica a ne na kirilica no ne s1m si kiriliziral komputara
Za6to ne napraite...?
-
SamueL_
Za6to ne napraite...?
Bez da se opijdate no dokato si lejeh u nas i si 4etqh nai qkoto i nai prodavano spisanie v bulgariq mi hrumna dobrata ideq 4e za takova veliko spisaniq e nujen i velik sait. Ne 4e sait1t vi e lo6 no spored men samo novini i pak novini... ne6to ne stava. Az ne s1m mn zapoznat s tova kak se pravi sait i moje da obidq nqkoi(bez da iskam) no trqbva kakto v mnogo drugi saitov da napravite sekciq s Games Review ili Preview a ne nie da si gi t1rsim broi po broi. Znam 4e taka moje bi 6te se namali prodavaemosta na spisanieto no ako napravite edin mn hubav sait mislq 4e i ot nego 6te vzimat i nqkoi drug lev!!!
P.S : Sujalqvam 4e pi6a na latinica a ne na kirilica no ne s1m si kiriliziral komputara
- [FFF]Flaming One
Re: Za6to ne napraite...?
както каза стелт веднъж, това е от постовете от типаSamueL_ написа:Bez da se opijdate no dokato si lejeh u nas i si 4etqh nai qkoto i nai prodavano spisanie v bulgariq mi hrumna dobrata ideq 4e za takova veliko spisaniq e nujen i velik sait. Ne 4e sait1t vi e lo6 no spored men samo novini i pak novini... ne6to ne stava. Az ne s1m mn zapoznat s tova kak se pravi sait i moje da obidq nqkoi(bez da iskam) no trqbva kakto v mnogo drugi saitov da napravite sekciq s Games Review ili Preview a ne nie da si gi t1rsim broi po broi. Znam 4e taka moje bi 6te se namali prodavaemosta na spisanieto no ako napravite edin mn hubav sait mislq 4e i ot nego 6te vzimat i nqkoi drug lev!!!
PC MANIA съкс щото съкс...
- Edwin Odesseiron
-
SamueL_
- Edwin Odesseiron
- <GLaDiaToR>
- Бижутера
- Обратна връзка:
наистина сайта е прекрасен,но вече е време да бъде освежен,напудрен и излъскан
време е и да се увеличи контрола над форума,време е да се сложат повече игри в секцията за гласуване....
само,че както са казали хората-`Когато едно нещо работи,не го ремонтирай!`
време е и да се увеличи контрола над форума,време е да се сложат повече игри в секцията за гласуване....
само,че както са казали хората-`Когато едно нещо работи,не го ремонтирай!`
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Re: Za6to ne napraite...?
По голяма тъпотия и по голям тъпак нито досега съм виждал,нито чувал.Ето че и това се случи.SamueL_ написа:Bez da se opijdate no dokato si lejeh u nas i si 4etqh nai qkoto i nai prodavano spisanie v bulgariq mi hrumna dobrata ideq 4e za takova veliko spisaniq e nujen i velik sait. Ne 4e sait1t vi e lo6 no spored men samo novini i pak novini... ne6to ne stava. Az ne s1m mn zapoznat s tova kak se pravi sait i moje da obidq nqkoi(bez da iskam) no trqbva kakto v mnogo drugi saitov da napravite sekciq s Games Review ili Preview a ne nie da si gi t1rsim broi po broi. Znam 4e taka moje bi 6te se namali prodavaemosta na spisanieto no ako napravite edin mn hubav sait mislq 4e i ot nego 6te vzimat i nqkoi drug lev!!!