защо?
-
мармота
защо?
Пратих ЛС на модераторите но и тук искам да питам защо бях баннат моля ви кажете ми.Мисля, че спазвах правилата. 
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Код за потвърждение: Избери целия код
Eror!To be in this forum you must increase your brain capacity.-
мармота
-
мармота
Хахах.admin написа:Заради http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 6&start=20
Култово!
- Тоя ще си го поделим братко мармотко
- НЯМА ДА ГО ПОДЕЛИМ
- ДА ГО ПОДЕЛИМ
Бан.
Нали знаеш колко лесно за админа е да погледне твоето IP и това на "другия" с твоя аватар... и той сигурно го е направил, намерил е стопроцентово съответствие и е стигнал до извода, че ти пишеш и от двата въпросни акаунта, което не е позволено.мармота написа:но аз още не разбирам защо е този бан
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
мармота
Батка аз такова нещо не съм правилPzy-Clone написа:Нали знаеш колко лесно за админа е да погледне твоето IP и това на "другия" с твоя аватар... и той сигурно го е направил, намерил е стопроцентово съответствие и е стигнал до извода, че ти пишеш и от двата въпросни акаунта, което не е позволено.мармота написа:но аз още не разбирам защо е този бан
п.п.админе я му кажи че няма такова нещо
Веднага във Фаворитс!Ледник написа:Хахах.admin написа:Заради http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 6&start=20Шефче, не знам как съм подминал тая тема, но задължително ще се bookmark-ва. Не я трий, умолявам те.
![]()
Култово!
- Тоя ще си го поделим братко мармотко
- НЯМА ДА ГО ПОДЕЛИМ
- ДА ГО ПОДЕЛИМ
Бан.
-
мармота
Благодаря за подкрепата батка.†Soul Hunter† написа:Разбирам, че ситуацията е, меко казано, смешна, но все пак аз съм на страната на мармота.Аватарите са запазената марка на всеки юзър, представете си какво би било, ако всички бяхме с един аватар.Зная как аз бих се почувствал, ако някой ми "свие" моя.
П.П.Да не би да съм баннат заради това че се карах с него?
-
strike-team
hahaha marmota napravo e za dojivoten ban za negovo dobro e .... kolkoto do Soul Hunter abe haha kva zapazena marka sa avatarite ti dobre li si kvo si platil za tvoia avatar che zapazena marka bil sunuvash neshto... kvo kat ti zemat avatara idva kraia na sveta za tebe haha neznael kak shte se pochustva buhahaha tva beshe dobro...
Oh, you\'ve gotta be shittin\' me.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- the master