Флъд...
Флъд...
Айде пичове със здраве...така се наложиха обстоятелствата не съм флъдър по принцип...мухаха...
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
На 18 и ти правят проблеми за "нормална" дискотека?
Какви проблеми? 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."хааахахахахахахахахахахахахахCorporal Hicks написа:На 18 и ти правят проблеми за "нормална" дискотека?Какви проблеми?
ААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХАХХААХА
Nice try
хахахахаххахахахаахаахахахха
Добро, добро, ох...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: Кой от вас ходи на децка дискотека?
Michael Myers написа:Аз от скоро почнах,защото нещо наще ми бучат и не ми дават да ходя на нормална.Ходя в Амор заедно с един колега,който също има проблем с техните.Много ме кефи децката.И тамън в 8 като си тръгна е светло и мога да намеря пътя до нас че иначе ми е малко трудно.Обикновенно тати ме взима,нищо че съм на 18.Айде идвайте и вие да се покефим малко.
Голям шегаджия си
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Re: Кой от вас ходи на децка дискотека?
Michael Myers написа:Аз от скоро почнах,защото нещо наще ми бучат и не ми дават да ходя на нормална.Ходя в Амор заедно с един колега,който също има проблем с техните.Много ме кефи децката.И тамън в 8 като си тръгна е светло и мога да намеря пътя до нас че иначе ми е малко трудно.Обикновенно тати ме взима,нищо че съм на 18.Айде идвайте и вие да се покефим малко.
Пич нямам думи аз още на 15-се съм обиколил над половината дискотеки особено на морето през лятото, разбира се с леля ми ама тя е на 23 и вобще нямам проблеми
един път съм ходил в амор с приятели и скучна работа...
А да, не си правете някви изводи вобще не съм дискоман или нещо от сорта.
А да, не си правете някви изводи вобще не съм дискоман или нещо от сорта.
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
- Истинният Муки
Ламер, научи се да пишеш първо бе!Истинният Муки написа:децка
ахахаахах ламер научи се да пишеш парво бе!
Така би изглеждало по-приемливо, но пак самата структура и смисъла са изказани по тъповат начин.
Black
Радко ми се случва да отида на дискотека, защото 1.В Русе една нормална дискотека няма и 2.Голяма тъпня е.
Ако ми се купонясва се събираме с приятели, ту в единия, ту в другия, като предварително си правим бюджет и се разбираме какво ще си купим за папкане и пииване
Ако случайно ми се случи да отида на дискотека (малко вероятно), отивам на дупешка , зашото съм на 16 и не ме пускат на нощна
Ако ми се купонясва се събираме с приятели, ту в единия, ту в другия, като предварително си правим бюджет и се разбираме какво ще си купим за папкане и пииване
Ако случайно ми се случи да отида на дискотека (малко вероятно), отивам на дупешка , зашото съм на 16 и не ме пускат на нощна
Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow..
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Вие се подигравате ама знаете ли какви побоища стават в деткото диско и не само това има си всичко танци:
и мадами
които са толкоз перверзни че чак си играят с барбита и тем подобни
(ама това май им е от възраста) 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
И мен кво ма ибе?...Brian написа:Ей хора искам да си направа едно самопризнание аз съм бот!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."