Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография, писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
Tikal написа:Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография,писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
Tikal написа:Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография,писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
айде, надявам се да ви хареса
Къде по точно гледа
е добре де, писане не тогава... но рисуване и компютъна анимация... еее, винаги ше има кой да се заяде
айде, надявам се да ви хареса
Къде по точно гледа
е добре де, писане не тогава... но рисуване и компютъна анимация... еее, винаги ше има кой да се заяде
та аз лично се занимавам с рисуване и компютърна анимация... първо ще ви представя няколко gif-чета дето съм ги правила... тука последните седмици накъде...
пп: малко са големички и ще ви засича от начало, ма после ще се оправи
На това изкуство ли му викаш? Avi 2 Gif? А иначе съм заинтересован от анимацията, можеш ли да покажеш нещо твое?
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Ето тук има готини неща правени от фенове на аниме в българия, няма нищо мое, естествено, не съм толкова напред в монтажа, пък и предпочитам писането
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
d4rk написа:И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : )
не е ли на МастаГ ? ПС:с коя програма си снимал 2фаст2дай аз пробвах с фрапс но ми излизат 300 мб 20-30 сек.
След като запишеш филмчето с фрапс ползвай тази програма: TMPGEnc XPress - има я в датата. Поддържа разнообразни формати и доста компресии. Напр след като си записах битката с Оракула от фаренхайт ми излезе 4 минути 1.2гб . С програмата го направих на 27МБ при това в 1024 резолюция. Лесно се работи с нея-аз се оправих още от първия път и и хванах цаката.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
http://img325.imageshack.us/img325/2346 ... ady6px.jpg <- тва съм го правила с програми... за интересуващите се, съм ползвала малко Photoshop, Painter 8 и Corel Photo Paint 12... не е много добре, ама като първа рисунка с програми...
Лолз, определено имаш талант...Понеже и аз се занимавам с такива програми от рода на фотошоп, и знам колко труд се иска за направата на такава картина, мога само да те поздравя. Развий таланта си.
The Nightmare написа:Лолз, определено имаш талант...Понеже и аз се занимавам с такива програми от рода на фотошоп, и знам колко труд се иска за направата на такава картина, мога само да те поздравя. Развий таланта си.
п.п.После мога да покажа и мои рисунки...
мерси, мерси... мн ще се радвам да видя и твой рисунки... ама нека и другите да пускат рисунки
d4rk написа:И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : )
не е ли на МастаГ ? ПС:с коя програма си снимал 2фаст2дай аз пробвах с фрапс но ми излизат 300 мб 20-30 сек.
След като запишеш филмчето с фрапс ползвай тази програма: TMPGEnc XPress - има я в датата. Поддържа разнообразни формати и доста компресии. Напр след като си записах битката с Оракула от фаренхайт ми излезе 4 минути 1.2гб . С програмата го направих на 27МБ при това в 1024 резолюция. Лесно се работи с нея-аз се оправих още от първия път и и хванах цаката.