Идеята ми с тая тема е всеки който иска да измисли смешна (а може и да не е смешна) обява като такива във вестниците. Било то с реална ли4ност, виртуален герой, герой от филм, от приказка, абе отвсякъде. Като например:
Търся изгубен Headspider. Голямото зомби.
Кво ще кажете
Темата е толкова тъпа. Феноменално тъпа и кофти тема в творческия. Но може би всички велики събития са започнали с тъпотий. Та що не вземете да послушате хитменчо и да започнете да поствате забавните си разкази тука. Съвсем сериозно. Така ще е по добре за всички. Мрачни сериозни, предубедени и задръстени юзъри които се заяждат във всяка тема със заглвие fun, просто няма да посещават тази тема, ако псуват и се правят на много интереси ще имате моралното право да ги напсувате, защото изрично са предопредени какво могат да видят тук и трябвало е да знаят, че не се влиза в темата. От друга страна вие комедийните деици ще си работите спокойно, уютно и съзидателно. Мир и щастие ще има за всички. Само трябва малко воля, волята да си пускате разказите и забавностите си тука. И после ще възцарува после мирЪ и щастието.
А ето и малко по темата:
Изгубих своето кученце Donnkey, той беше сладуран дамо дето имаше м,алко дълги Оши4ки и често плачеше за майка си която пък и викаха Зорница Магарица. Моля ви хора не си харесвайте донки и не си го взимайте за вкъщи а ми го доведете защото дълбоко скърбя.
С обич леля Стравка.
Загубена учителка по немски - късокосместа, със злобен поглед, порода "Nun bekommst du eine 2". Ако забележете подобен индивид, моля насочете я към 4етвърти километър.
Благодаря Ви предварително!
HELLwINd написа:Прекрасти темата на Funy тема примерно. Тая тема има големи заложби, съдбата и е да приюти толкова много разкази... Не сте ли съгласни?
Двама си говорят:
- Подозирам, че жена ми ми изневерява с горския.
- Защо мислиш така?
- Ами прибирам се у нас, а в леглото - разни борови иглички.
- А пък аз подозирам, че моята ми изневерява с попа.
- Защо мислиш така?
- Ами прибирам се у нас, а в леглото какво мислиш? Попът...
[/list][/code]
Чапай и Петка ги подгонили белите и нашите тръгнали да преплуват река Дон. Плуват, плуват, ама по едно време Чапаев почва да се дави. Петка го измъква на брега и почва да му прави изкуствено дишане. Един час, два часа - Чапай бълва вода. Петка казва:
- Другарю Чапаев, ако ме чуваш помогни някак.
- Извади ми гъза от реката, че изпомпахме Дон!