как да подкарам Need For Speed - Porsche 2000 на ХР

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Dr_Morro

как да подкарам Need For Speed - Porsche 2000 на ХР

Мнение от Dr_Morro »

От много одавна се опитвам да пусна Need For Speed - Porsche 2000 на ХР.Пробвах много версии (орязани, пълната) неще и неще.Появява се началната картинка с Поршето и надписа Loading и забива до там.Та мисълта ми е някои може ли да ми каже как да я пусна (дали в Crack-a е проблема, дали в нещо друго)
Кажете моля!
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Ооо, тя Поршето е много стара игра и май трябва да я пачнеш за да тръгне на ХР?! :roll:

BTW засега търсенето на линк за аудио-то не дава резултат, ама не се отчайвай ще се постарая да ти дам драйвера някак си :) !

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."

a.k.a Хикс
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

и аз мисла 4е сас па4 но пробвай сас нов крак специално за ХП :) има такива :)
NeW PC - NoVeMbEr!
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
там има едно compatibility mode кликаш на run this program in compatibility mode for: i selectva6 windows 98/windows milenium и си готов мой човек, не ти трябват никви кракове надявам се помогнах
Respect big pimpin'''
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

След като инсалираш играта в директория, има един файл UHAR... (не си го спомням по-нататък) - трябва да го заредиш. Просто влез в него и чакай (впрочем се чака доста дълго).
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

high_till_i_die написа:Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
там има едно compatibility mode кликаш на run this program in compatibility mode for: i selectva6 windows 98/windows milenium и си готов мой човек, не ти трябват никви кракове надявам се помогнах

umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak :) misli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si :twisted:
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
Dr_Morro

Мнение от Dr_Morro »

high_till_i_die написа:Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility

Пробвах така и наистина тръгна, обаче много сече.Някаква идея :?:

umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak misli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si

Ще кажеш ли от къде мога да го намеря тоя Crack :?:
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
Dr_Morro

Мнение от Dr_Morro »

Ами играта тръгна,обаче много сече (постоянно има едно финно накъсване ако знаете какво имам в предвид)Ако ми кажете и това как да оправя ще съм ви много благодарен!
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

i sas cracka li ne se opravi ?
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
Dr_Morro

Мнение от Dr_Morro »

spider_lakers написа:i sas cracka li ne se opravi ?

Aми не.Сложих го и пак сече :cry:
Аватар
optimista
В момента играе: WOW
Обратна връзка:

Мнение от optimista »

сложи си 98..........................
Обичай жена си pc Counter Strike 1.5 и Age of Empires 2
Библията ни учи да обичаме ближния, а Кама Сутра ни учи как
точно.
Изображение
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Извинявайте за офтопика, но и аз имам подобен проблем, само че с Tony Hawk Pro Scater 2. Спомням, си че се мъчих да подкарам демото на Win ME и пълната игра на Win XP, но и двете ми изписват едно и също съобщение за някакви адреси в паметта. Пробвах това за compatibility-то, но пак не тръгна! Вие пробвали ли сте?
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

spider_lakers написа:

umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak :) misli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si :twisted:

Az sum sme6en,izob6to ne govorih na tebe be,obqsnqvah na freddy kvo da pravi ne na tebe i vijda6 li 4e tva e bil problema be umnikoooooo.Ti si sme6en :twisted:
Respect big pimpin'''
Аватар
Dr_Morro

Мнение от Dr_Morro »

Явно няма да стане.Изтеглих някакъв Пач 3.5, зложих го и пак нестава.Явно няма да мога да я играя на ХР :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Не се сърдете, че изравям темата, но някой успя ли да подкара 5-цата без да сече ?
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Dr_Morro написа:

Пробвах така и наистина тръгна, обаче много сече.Някаква идея :?:

umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak misli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si

Ще кажеш ли от къде мога да го намеря тоя Crack :?:

ЕЕЕеееее ти си големи капризи.Опраиха проблема с тръгването ама и и искаш да ти е перфектно
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

я дайте линк за играта с някъв крак :)
Аватар
Riven
В момента играе: Много и все различни неща :)
Обратна връзка:

Мнение от Riven »

TheGreenKRS написа:Не се сърдете, че изравям темата, но някой успя ли да подкара 5-цата без да сече ?

Човек играл съм Поршето на XP без проблеми. Проблема сиг. е в рилийза. Ша ме накрате да си я инстална. Мисля че всичките си тръгват от поредицата.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Моя релийз е от 2000 година оригинален :roll: Слагам 3.5 пач и всичко е толкова мудно - една нормална секунда се развнява на 10 стотни в играта.
Публикувай отговор