как да подкарам Need For Speed - Porsche 2000 на ХР
как да подкарам Need For Speed - Porsche 2000 на ХР
От много одавна се опитвам да пусна Need For Speed - Porsche 2000 на ХР.Пробвах много версии (орязани, пълната) неще и неще.Появява се началната картинка с Поршето и надписа Loading и забива до там.Та мисълта ми е някои може ли да ми каже как да я пусна (дали в Crack-a е проблема, дали в нещо друго)
Кажете моля!
Кажете моля!
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ооо, тя Поршето е много стара игра и май трябва да я пачнеш за да тръгне на ХР?!
BTW засега търсенето на линк за аудио-то не дава резултат, ама не се отчайвай ще се постарая да ти дам драйвера някак си
!

BTW засега търсенето на линк за аудио-то не дава резултат, ама не се отчайвай ще се постарая да ти дам драйвера някак си

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
-
- Обратна връзка:
Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
там има едно compatibility mode кликаш на run this program in compatibility mode for: i selectva6 windows 98/windows milenium и си готов мой човек, не ти трябват никви кракове надявам се помогнах
там има едно compatibility mode кликаш на run this program in compatibility mode for: i selectva6 windows 98/windows milenium и си готов мой човек, не ти трябват никви кракове надявам се помогнах
Respect big pimpin'''
high_till_i_die написа:Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak

NeW PC - NoVeMbEr!
high_till_i_die написа:Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
Пробвах така и наистина тръгна, обаче много сече.Някаква идея

umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak misli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si
Ще кажеш ли от къде мога да го намеря тоя Crack

-
- В момента играе: Игрътъ
Извинявайте за офтопика, но и аз имам подобен проблем, само че с Tony Hawk Pro Scater 2. Спомням, си че се мъчих да подкарам демото на Win ME и пълната игра на Win XP, но и двете ми изписват едно и също съобщение за някакви адреси в паметта. Пробвах това за compatibility-то, но пак не тръгна! Вие пробвали ли сте?
-
- Обратна връзка:
spider_lakers написа:high_till_i_die написа:Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krakmisli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si
Az sum sme6en,izob6to ne govorih na tebe be,obqsnqvah na freddy kvo da pravi ne na tebe i vijda6 li 4e tva e bil problema be umnikoooooo.Ti si sme6en

Respect big pimpin'''
-
- Обратна връзка:
Dr_Morro написа:high_till_i_die написа:Aбе глупци, кликаш на екзето porsche.exe с десният бутон и даваш properties тогава отиваш na compatibility
Пробвах така и наистина тръгна, обаче много сече.Някаква идея
umnikoo moga da ti kaja 4e na moqta versiq ne stawa taka trqbva ti nov krak misli6 li 4e ne znam za tova? A? sme6en si
Ще кажеш ли от къде мога да го намеря тоя Crack
ЕЕЕеееее ти си големи капризи.Опраиха проблема с тръгването ама и и искаш да ти е перфектно
Use Google Sucker

- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
TheGreenKRS написа:Не се сърдете, че изравям темата, но някой успя ли да подкара 5-цата без да сече ?
Човек играл съм Поршето на XP без проблеми. Проблема сиг. е в рилийза. Ша ме накрате да си я инстална. Мисля че всичките си тръгват от поредицата.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
-
- Обратна връзка: