Ми идеята за разказ изцяло на английски е добра,но само за тези които знаят английски перфектно.Аз не го знам много добре.Гадно е да елиминирате другите членове от форума.
'Ми всъщност идеята е много добра. Im in.
Колкото до елиминирането на другите членове.... нали точно за това е темата - всека да намери това, в което най го бива. Явно при теб не е Инглиша.
П.П. Защо дискриминирате хубавите западно евопейски езици, като немски и френски?
Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
Съмнявам се някой тук да знае перфектно английски, да не говорим пък за други западноевропейски езици... но все пак опитайте, дано се получи нещо интересно. И внимавайте с английския, колкото и да е лесен, съм виждал адски тъпи грешки, затова се убедете, че човекът може да пише, преди да му дадете да го прави. И аз може да се включа, ако се развият добре нещата.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
I am In you guys.
Who is starting huh
WhO is The Choosen ONE
But is ti going to be a comedy
I wont it to be a psycho killer story something like scream huh it going to be cool.
50 stotinki
mat, the demon написа:Такааа... Сега в тази тема може да предлагате идеи за видове разкази, като например разказ, който да се продължава от друг и др. И тези, които мислят темата за безмислена моля да не постват в нея.
като за начало аз предлагам разказ изцяло на английски с продължение от други автори. Който се навие можем да направим такъв.
И пак повтарям - на който не му харесва темата да не пише във нея.
Благодаря ви
Хм,Мат,така кат гледам кво си писал на Местонахождение,май не си много добре с Английския But,if you want me-be sure,that you wont do a mistake!I'm great in English and also(from what I've heard from the others) I'm fantastic in writing stories!