От къде произхождаме?

Вашите разкази и истории
HuMMeR

От къде произхождаме?

Мнение от HuMMeR »

puskaite vsqkakvi mneniq za tova ot kade moje bi da sme proizlezli nie horata kak sme do6li na zemqta dali proizhojdame kakto nqkoi predpolagat ot 4ovekopodobna maimuna ili moje bi nqkoq druga rasa .
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Аз лично съм "произлязъл" от майка ми! :lol: 8) :) :D :P :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."

a.k.a Хикс
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Da be verno,i az,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika.A da ne zabravqme 4e i ba6tite sa vinovni. :)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
R@Z0R

Мнение от R@Z0R »

ot komputara
Аватар
TheNamelessOne

Мнение от TheNamelessOne »

Извънземните са барнали малко маймуните. :)
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Така аз ще отговоря малко по сериозно въпреки, че теориата ми е малко шантава.
Първо да ви кажа един надпис дет го има в даскалото ми:

Върха на глупосте е когато баща ти ти обяснява, че си произлезал от маймуната. :)

Та сега сериозно:

Тъй като нямам някакво обяснение, защо има хора с различни цветове кожа и не ми идва друго на ум освен да си мисля, че ние сме нещо като проба на извън земни коя раса се развива най-добре, защото при тях (извънземните) Времето е много по-бавно (малко тъп израз) и искат да разбрат коя раса да бъдат те и затова ни пускат на земята и засега жълтурковците най-добре се оправят и така..... и аз така си обяснявам пирамидите(не искам да започвам до говоря за пирамидите защото мога до утре да разпрявям за тях). Та пирамидите са разположени в различни места(Египет, Мексико .....) и образуват знаци наподобяващи триъгълник, което ме довежда до мисълта да го свързвам а Бермудския триъглиник тоест над него(в космоса) има черна дупка което ме довежда до мисълта абе.......... много се отклоних и да ви говоря малко имат такава шантава фантазия като мен и ще ме разберат за какво щях да ви разправям................
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Аватар
Найк

Мнение от Найк »

Аз пък вярвам, че съм създаден от Бог, колкото и старомодно да звучи. А за маймуните имаше един виц:

В час по биология учителката разказва на децата за еволюцията.
Учителката: Разбрахте ли откъде сме произлезнали?
Ученичка: Не, госпожо.
Учителката: Добре, пак ще обясня! Дарвин е открил, че първо са били рибите, от тях са произлезли земноводните, от тях влечугите, от тях птиците и бозайниците, сред които е и маймуната, а ние сме произлезнали от нея. Разбра ли сега?
Ученичка: Да, госпожо. Нас ни е създал Бог, а Вие сте произлезли от маймуната!

Или нещо подобно...
... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Nameless One написа:Извънземните са барнали малко маймуните. :)

по-скоро некоя мъжка маймуна е барнала некоя женска извънземна :lol:
Аватар
TheNamelessOne

Добре казано
svetlio

Мнение от svetlio »

Първо бяхме само и аз и Хаоса ,ама на мен ми беше тъпо и създадах земята , планините и водата , пък после ...и вас създадах.......
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Insane One написа:Първо бяхме само и аз и Хаоса ,ама на мен ми беше тъпо и създадах земята , планините и водата , пък после ...и вас създадах.......

а, сега ми е паднало да те питам - защо ме създаде по-висш от теб? :)
Аватар
TheNamelessOne

Още по-добре казано.
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

nqkoi ni e e**l maikite i taka sme proizlezli
G00w

Мнение от G00w »

Max Payne написа:ot komputara