От къде произхождаме?
От къде произхождаме?
puskaite vsqkakvi mneniq za tova ot kade moje bi da sme proizlezli nie horata kak sme do6li na zemqta dali proizhojdame kakto nqkoi predpolagat ot 4ovekopodobna maimuna ili moje bi nqkoq druga rasa .
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Аз лично съм "произлязъл" от майка ми!

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Da be verno,i az,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika,a tq ot neinata maika.A da ne zabravqme 4e i ba6tite sa vinovni. 

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- TheNamelessOne
- Highroller
Така аз ще отговоря малко по сериозно въпреки, че теориата ми е малко шантава.
Първо да ви кажа един надпис дет го има в даскалото ми:
Върха на глупосте е когато баща ти ти обяснява, че си произлезал от маймуната.
Та сега сериозно:
Тъй като нямам някакво обяснение, защо има хора с различни цветове кожа и не ми идва друго на ум освен да си мисля, че ние сме нещо като проба на извън земни коя раса се развива най-добре, защото при тях (извънземните) Времето е много по-бавно (малко тъп израз) и искат да разбрат коя раса да бъдат те и затова ни пускат на земята и засега жълтурковците най-добре се оправят и така..... и аз така си обяснявам пирамидите(не искам да започвам до говоря за пирамидите защото мога до утре да разпрявям за тях). Та пирамидите са разположени в различни места(Египет, Мексико .....) и образуват знаци наподобяващи триъгълник, което ме довежда до мисълта да го свързвам а Бермудския триъглиник тоест над него(в космоса) има черна дупка което ме довежда до мисълта абе.......... много се отклоних и да ви говоря малко имат такава шантава фантазия като мен и ще ме разберат за какво щях да ви разправям................
Първо да ви кажа един надпис дет го има в даскалото ми:
Върха на глупосте е когато баща ти ти обяснява, че си произлезал от маймуната.

Та сега сериозно:
Тъй като нямам някакво обяснение, защо има хора с различни цветове кожа и не ми идва друго на ум освен да си мисля, че ние сме нещо като проба на извън земни коя раса се развива най-добре, защото при тях (извънземните) Времето е много по-бавно (малко тъп израз) и искат да разбрат коя раса да бъдат те и затова ни пускат на земята и засега жълтурковците най-добре се оправят и така..... и аз така си обяснявам пирамидите(не искам да започвам до говоря за пирамидите защото мога до утре да разпрявям за тях). Та пирамидите са разположени в различни места(Египет, Мексико .....) и образуват знаци наподобяващи триъгълник, което ме довежда до мисълта да го свързвам а Бермудския триъглиник тоест над него(в космоса) има черна дупка което ме довежда до мисълта абе.......... много се отклоних и да ви говоря малко имат такава шантава фантазия като мен и ще ме разберат за какво щях да ви разправям................
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Аз пък вярвам, че съм създаден от Бог, колкото и старомодно да звучи. А за маймуните имаше един виц:
В час по биология учителката разказва на децата за еволюцията.
Учителката: Разбрахте ли откъде сме произлезнали?
Ученичка: Не, госпожо.
Учителката: Добре, пак ще обясня! Дарвин е открил, че първо са били рибите, от тях са произлезли земноводните, от тях влечугите, от тях птиците и бозайниците, сред които е и маймуната, а ние сме произлезнали от нея. Разбра ли сега?
Ученичка: Да, госпожо. Нас ни е създал Бог, а Вие сте произлезли от маймуната!
Или нещо подобно...
В час по биология учителката разказва на децата за еволюцията.
Учителката: Разбрахте ли откъде сме произлезнали?
Ученичка: Не, госпожо.
Учителката: Добре, пак ще обясня! Дарвин е открил, че първо са били рибите, от тях са произлезли земноводните, от тях влечугите, от тях птиците и бозайниците, сред които е и маймуната, а ние сме произлезнали от нея. Разбра ли сега?
Ученичка: Да, госпожо. Нас ни е създал Бог, а Вие сте произлезли от маймуната!
Или нещо подобно...
... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
- TheNamelessOne
- TheNamelessOne
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas