SAMO WARCRAFT3 !!!!!!!! da gori B ADA MAX PAYNE 2

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Lord of Darkness написа:Брей, брей, що за образи се въдят тука...
"History is written by the victors."Corporal_Hicks написа:Lord of Darkness написа:Брей, брей, що за образи се въдят тука...
За кого говориш?
Lord of Darkness написа:Corporal_Hicks написа:Lord of Darkness написа:Брей, брей, що за образи се въдят тука...
За кого говориш?
За всеки, който е готов да ми откъсне главата, само защото не харесвам любимата му игра. И все пак... Госте, тая тема си е тъпичка и според мен няма никакво място тук, в Творческия Форум. Дано Админа я изтрие.
"History is written by the victors."Human_Paun4o написа:Olele kolko sa naduhani vsi4ki za boi,tolkova ste raziareni i silni,4e daje mojete da 4upite klaviaturata!Lesno e da se durvi6 prez neta,da lesno e... Napsuvaite se,ama ne se durvete mnogo-mnogo,4e e napravo sme6no!!!Corporal_Hicks написа:Кажи ми къде учиш и кой клас си и аз ще те намеря!
"History is written by the victors."Mnogo si smel be!!!Da ne si na 13-14 godini?Corporal_Hicks написа:Human_Paun4o написа:Olele kolko sa naduhani vsi4ki za boi,tolkova ste raziareni i silni,4e daje mojete da 4upite klaviaturata!Lesno e da se durvi6 prez neta,da lesno e... Napsuvaite se,ama ne se durvete mnogo-mnogo,4e e napravo sme6no!!!Corporal_Hicks написа:Кажи ми къде учиш и кой клас си и аз ще те намеря!
Извинявай, но за разлика от тея дето се надъхват пред мониторите и после насират гащите аз имам едно нещо- ЧЕСТ! Може и да отнеса некой и друг бой, но пък ще знам, че не съм подвил опашка като някой бъзльо!
Ne se durvia pred monitora,za6toto e sme6no da zapla6va6 niakoi,koito jivee na nai-malko 100(+) km ot Plovdiv+tova nito 6te se sre6tnem,nito ni6to,taka,4e mnogo mi e sme6no kato niakoi lameri zapo4nat da se zapla6vat(ne zaiajadat!!!)pred PC-to!!!A budi siguren,4e to4no ot niakuv poten pi4 kato tebe,niama da napulni ga6tite!Lord of Darkness написа:Corporal_Hicks, не се заяждай с Human_Paun4o! Той е много страшен - не може да си върже връзките на обувките сам, ама пак ще дойде да те набие! Леле, Пауне, ти си бил много зле - влизаш тука и започваш да се правиш на голям мъж. Аз също мога да кажа, че така се дървиш само пред монитора, щото иначе пълниш гащите и бегаш. Така ли е? Така е... дрисльо.