Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
ъ?hakioo написа:
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Искал е да ни покаже някаква грозотия :С
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Mother преди трансформацията 
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Ferol
- В момента играе: Dragon Age: Origins, Dragon Age: Origins - Awakening, Loki
- Обратна връзка:
Задава се ново DLC на хоризонта. Пускова дата 18.05.2010, това ще бъде нов поглед към историята, а именно какво щеше да бъде ако бяхме в ролята на предводител на Ордата. Нямам търпение да видя лесно ли е да избиеш всичкото Warden. 
"Break the walls down, cross the line!!!"
Darkspawn Chronicles DLC Trailer
Също и тука има интересни неща за новото DLC - http://greywardens.com/darkspawn-chronicles/
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
добре бе, тоя горния се е регнал и е пуснал тази картинка. и това му е единствения пост. wtf
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Еми има ги и такива пълни ненормалници :С
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Darkspawn Chronicles си заслужава напълно. Но ме разочарова това, че от основната идея можеше да се измисли цял нов 15 часов експанжън. Да се пресъздадат други битки, дори и преди събитията в играта, рейдването на Lothering и т.н. Още много потенциал има в тази идея.
:O
Вика му се трол мойто момче, свиквай.Изход написа:добре бе, тоя горния се е регнал и е пуснал тази картинка. и това му е единствения пост. wtf
Reaching aural nirvana...
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Chris Priestly и Victor Wachter от BioWare в момента отговарят на въпроси за играта във форума на BioWare.
Chris Priestly:
The player character is a human (either male or female) with the last name of Hawke. Dragon Age 2 is the story of Hawke. From the Dragon Age 2 press release:
Dragon Age 2 thrusts players into the role of Hawke, a penniless refugee who rises to power to become the single most important character in the world of Dragon Age. Known to be a survivor of the Blight and the Champion of Kirkwall, the legend around Hawke's rise to power is shrouded in myth and rumor. Featuring an all-new story spanning 10 years, players will help tell that tale by making tough moral choices, gathering the deadliest of allies, amassing fame and fortune, and sealing their place in history. The way you play will write the story of how the world is changed forever.
Victor Wachter:
Morrigan is not his mother and Hawke is not the god child in DA2.
Chris Priestly:
David Gaider (Lead Writer for DA: Origins) is still Lead Writer on DA2.
Chris Priestly:
I'll give you 100% - we are still going to release more DLC for Dragon Age: Origins before we release Dragon Age 2.
Come, my raven, it could be a lark.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ехх незнам нещо не ми вдъхва доверие новата игра ама има време 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Morrigan is demanded . . . наааааааау ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
няма да я има 99,991858715719% сигурно е
и на мен ми е много тъжно за нея искам я
и на мен ми е много тъжно за нея искам я
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Пак ли бе...
Явно BioWare не могат да издържат да направят едно хубаво, качествено продължение на новите си продукти, а отбиват номера със странични истории. След номера им с Mass Effect се надявах, че тази съдба няма да сполети Dragon Age, но ето, че стана.
Не се съмнявам, че играта ще си заслужава, все пак идва от спорните майстори на жанра. Но пък много повече бих се радвал, ако историята се въртеше около Божественото дете на Мориган и нашия печален командир. Еби майка му...
Явно BioWare не могат да издържат да направят едно хубаво, качествено продължение на новите си продукти, а отбиват номера със странични истории. След номера им с Mass Effect се надявах, че тази съдба няма да сполети Dragon Age, но ето, че стана.
Не се съмнявам, че играта ще си заслужава, все пак идва от спорните майстори на жанра. Но пък много повече бих се радвал, ако историята се въртеше около Божественото дете на Мориган и нашия печален командир. Еби майка му...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
дам ама на ще чакаме за 3ката
Не знам, но аз смятам, че няма нужда да продължавам с старата си героиня. Тя си изигра ролята като спаси хората от Blight (2-пъти), стана Commander и щом са казали, че ще има още някой друг DLC за Оrigins преди 2-ката смятам, че е напълно достатъчен adventure за нея
. Също което ми хареса, че ще се развива 10 години историята и няма да съм Grey Warden. Но ето, че и има и минуси. Вярно, че формулата на Мass Effect 1/2 e успешна (пич се съюзява с най-различни aliens и заедно спасяват вселената), но wtf трябвя да я прилагат и в Dragon Age 2. Особено и с този human restrict + задължително фамилно име Hawke които/която ще се съюзява с "deadliest of allies", играта просто стана Mass Effect с мечове
. Толкоз ли не можа нещо по различно да измислят
. Поне дано да срещна в 2-ката някои от старите дружки като Oghren който да виси в някой бар пиян разправящ за славните години на предишната ми героиня
. Също така незнам защо веднага отписахте Morrigan след като разбрахте, че не е майка на героя. Според мен тя ще се появи в играта като остаряла вещица (just like her mother
) , а детето ще е пораснало и ще е едно от тези съюзници. А може би, ще е враг.
Засега е доста рано да си правя изводи дали играта ще е хубава като първата или не. Все пак само няколко изречения са излязли за играта
Засега е доста рано да си правя изводи дали играта ще е хубава като първата или не. Все пак само няколко изречения са излязли за играта
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Стига с тая вашта Мориган и божественото и лапеDraksis написа:Пак ли бе...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
LEAVE MORRIGAN ALONE!!!