Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Апр 2010 12:13
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Апр 2010 12:58
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Апр 2010 16:12
Искал е да ни покаже някаква грозотия :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Апр 2010 17:07
The Mother преди трансформацията
|
|
|
|
|
Ferol
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins, Dragon Age: Origins - Awakening, Loki
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Май 2010 10:53
Задава се ново DLC на хоризонта. Пускова дата 18.05.2010, това ще бъде нов поглед към историята, а именно какво щеше да бъде ако бяхме в ролята на предводител на Ордата. Нямам търпение да видя лесно ли е да избиеш всичкото Warden.
___________________________________ "Break the walls down, cross the line!!!"
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Май 2010 11:42
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Май 2010 08:47
добре бе, тоя горния се е регнал и е пуснал тази картинка. и това му е единствения пост. wtf
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Май 2010 10:54
Еми има ги и такива пълни ненормалници :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Май 2010 17:39
Darkspawn Chronicles си заслужава напълно. Но ме разочарова това, че от основната идея можеше да се измисли цял нов 15 часов експанжън. Да се пресъздадат други битки, дори и преди събитията в играта, рейдването на Lothering и т.н. Още много потенциал има в тази идея.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Май 2010 18:51
Изход написа: добре бе, тоя горния се е регнал и е пуснал тази картинка. и това му е единствения пост. wtf Вика му се трол мойто момче, свиквай.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Юли 2010 19:06
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Юли 2010 20:33
Chris Priestly и Victor Wachter от BioWare в момента отговарят на въпроси за играта във форума на BioWare. Цитат: Chris Priestly:
The player character is a human (either male or female) with the last name of Hawke. Dragon Age 2 is the story of Hawke. From the Dragon Age 2 press release:
Dragon Age 2 thrusts players into the role of Hawke, a penniless refugee who rises to power to become the single most important character in the world of Dragon Age. Known to be a survivor of the Blight and the Champion of Kirkwall, the legend around Hawke's rise to power is shrouded in myth and rumor. Featuring an all-new story spanning 10 years, players will help tell that tale by making tough moral choices, gathering the deadliest of allies, amassing fame and fortune, and sealing their place in history. The way you play will write the story of how the world is changed forever. Цитат: Victor Wachter:
Morrigan is not his mother and Hawke is not the god child in DA2.
Цитат: Chris Priestly:
David Gaider (Lead Writer for DA: Origins) is still Lead Writer on DA2. Цитат: Chris Priestly:
I'll give you 100% - we are still going to release more DLC for Dragon Age: Origins before we release Dragon Age 2.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Юли 2010 21:59
ехх незнам нещо не ми вдъхва доверие новата игра ама има време
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Юли 2010 22:03
Morrigan is demanded . . . наааааааау
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Юли 2010 22:19
няма да я има 99,991858715719% сигурно е и на мен ми е много тъжно за нея искам я
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Юли 2010 23:25
Пак ли бе...
Явно BioWare не могат да издържат да направят едно хубаво, качествено продължение на новите си продукти, а отбиват номера със странични истории. След номера им с Mass Effect се надявах, че тази съдба няма да сполети Dragon Age, но ето, че стана.
Не се съмнявам, че играта ще си заслужава, все пак идва от спорните майстори на жанра. Но пък много повече бих се радвал, ако историята се въртеше около Божественото дете на Мориган и нашия печален командир. Еби майка му...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Юли 2010 00:13
дам ама на ще чакаме за 3ката
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Юли 2010 00:42
Не знам, но аз смятам, че няма нужда да продължавам с старата си героиня. Тя си изигра ролята като спаси хората от Blight (2-пъти), стана Commander и щом са казали, че ще има още някой друг DLC за Оrigins преди 2-ката смятам, че е напълно достатъчен adventure за нея . Също което ми хареса, че ще се развива 10 години историята и няма да съм Grey Warden. Но ето, че и има и минуси. Вярно, че формулата на Мass Effect 1/2 e успешна (пич се съюзява с най-различни aliens и заедно спасяват вселената), но wtf трябвя да я прилагат и в Dragon Age 2. Особено и с този human restrict + задължително фамилно име Hawke които/която ще се съюзява с "deadliest of allies", играта просто стана Mass Effect с мечове . Толкоз ли не можа нещо по различно да измислят . Поне дано да срещна в 2-ката някои от старите дружки като Oghren който да виси в някой бар пиян разправящ за славните години на предишната ми героиня . Също така незнам защо веднага отписахте Morrigan след като разбрахте, че не е майка на героя. Според мен тя ще се появи в играта като остаряла вещица (just like her mother ) , а детето ще е пораснало и ще е едно от тези съюзници. А може би, ще е враг. Засега е доста рано да си правя изводи дали играта ще е хубава като първата или не. Все пак само няколко изречения са излязли за играта
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Юли 2010 00:58
Draksis написа: Пак ли бе...
Не се съмнявам, че играта ще си заслужава, все пак идва от спорните майстори на жанра. Но пък много повече бих се радвал, ако историята се въртеше около Божественото дете на Мориган и нашия печален командир. Еби майка му... Стига с тая вашта Мориган и божественото и лапе Не знам дали си давате сметка ,но има хора (като мен) ,които са предпочели да и бият шута ,вместо да се занимават с черните и ритуали.Ако Bioware бяха направили историята на 2ката да се върти около тази вещица и детето й ,то все едно да покажат средак на всички други ,които са избрали друг завършек.Aко за Dragon Age имаше точно установен канон за действията на героя ,за пола и расата му (както в KotOR например) ,всичко щеше да е OK.Но понеже няма ,всеки сам определя съдба на героя си,респективно и канона.Иначе съм сигурен ,че действията на героя ви от първата част ще оказват някакво влияние и във втората ,така че най-вероятно ще се срещнете с нея или ще разберете по някакъв друг начин каква е била съдбата й.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Юли 2010 02:39
LEAVE MORRIGAN ALONE!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|