[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Der Meister
Обратна връзка:

Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Мнение от Der Meister »

Лелее, това за Айтос :D Но чест ти прави, че си признаваш!

Иначе понеже не ми се гледа видеото, верният отговор на въпроса за псевдонимите е Вапцаров, нали?
The Arrow

Мнение от The Arrow »

И аз не го знаех това за Айтос :D
тежки нокаути
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

За пръв път от години ме навиват да ходя на дискотека.
Няма да се сърдя на човек ако той сравни изживяването с пътуване от Обеля до Младост със старите икаруси: фрашкано, шумно, чува се чалга, не си заслужава парите които даваш, с единствената разлика че има бабаити които да изхвърлят неплащащите за тази "услуга".
Още по-зле е ако си задължен да си трезвен, под предлога че трябва да прибираш бричката на съквартиранта, която отчаяно се нуждае от нови спирачки и реглаж.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

С компанията от 2-3 години сме предимно на домашни партита, защото по заведенията се пуши, въпреки закона.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Не знам по какви заведения ходите, аз почти никъде не съм виждал да се пуши :shock: Иначе на дискотека в смисъла на чалга заведение, не съм ходил от както не съм студент, и не мисля да си го причинявам повече някога :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз пък обичам да си ходя по такива места веднъж на два-три месеца, независимо от музиката, а домашните партита ме дразнят и почти винаги отказвам като ме поканят на такова. :D Сигурно и на 60 ще ме кефи да си обикалям по заведенията :D
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Е аз всяка седмица ходя по някакви барове, просто не чалга. Домашните партита са съвсем друг тип забавление, не виждам защо се сравняват.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Der Meister написа:Не знам по какви заведения ходите, аз почти никъде не съм виждал да се пуши :shock: Иначе на дискотека в смисъла на чалга заведение, не съм ходил от както не съм студент, и не мисля да си го причинявам повече някога :D
Ами в абсолютно всяка дискотека/бар, в която съм ходил в последните 3 години започва да се пуши след 12-1 часа. Затова не стъпваме втори път на едно и също място. В не малко ресторанти, които не са в центъра на София също раздават чашки с вода, в които да си тръскаш цигарата. А защо сложи дискотека и чалга заведение на 1 място? Дискотеката е дискотека, а чалгата е мястото, на което хората си показват, че с кеф в продължение на 500 години прадедите им са поемали ориенталски хуйове.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Явно по различни места ходим значи. В Терминала, Строежа, Микстейпа, Мейз, Рок Ит, Рокенрола, Гарванът и гюлето, Адамс, Суинга и т.н. заведения по центъра не съм виждал да се пуши, пък всяка седмица съм в поне едно от тия. По ресторанти също не съм виждал да се пуши, освен ако помещенията не се водят "градина" (които в доста случаи са си напълно затворени и не съм сигурен до колко имат право да разрешават пушене). Като цяло, винаги съм бил на мнение, че най-добре си беше като имаше помещения за пушачи и непушачи, не разбирам защо трябваше да въвеждат тотална забрана. Казвам го, от гледната точка на непушач.

Иначе казвайки "дискотека в смисъла на чалга заведение", имах предвид просто чалготека, ама не ми дойде наум тази дума :D Не че ходя и на не-чалга дискотеки де. Предпочитам барове/клубове с жива музика като горе-изброените.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Като пушач, който излиза на дискотеки само на чалготеки, да ви сера на устенцата :twisted: :twisted: :twisted:
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз нямам против да се пуши в чалготеките, там така и така не е за хора :twisted:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Втора работа в Лозенец, от както съм в София. Явно има нещо, което ме привлича там, американското посолство може би? :lol: И в офиса нямаме чистачки и си почистваме сами, надявам се да е добре това... :D
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Отново изводи, направени на база двама лозенчани :D Статистиката ти е сила!
vanmx

Мнение от vanmx »

Ебаси работата, забелязвате ли че Facebook, Instagram и още няколко популярни социални мрежи са офлайн ? :D

Конспирациите настрана, ама представям си какви сили са необходими да постигнат това и каква може да е причината да се впрегнат :?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами като изключим това, че инстаграм е собственост на фейсбук, не мисля, че може да има някаква конспирация. Ютюб е падал, туич е падал, фейсбук е падал, дори и бгмама :lol: . И ще падат пак :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Gipo написа:Ами като изключим това, че инстаграм е собственост на фейсбук, не мисля, че може да има някаква конспирация. Ютюб е падал, туич е падал, фейсбук е падал, дори и бгмама :lol: . И ще падат пак :D
+1 :D
тежки нокаути
vanmx

Мнение от vanmx »

Не знаех че инстаграм и фейсбук са едно цяло :D

И все пак ми се струва голяма работа нещо като фейсбук да падне за няколко часа, това е сравнимо почти като да спре тока в Ню Уорк или нещо подобно :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не, никой нямаше достъп за дълго време до тези платформи, поне в БГ. За чужбина не знам.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Братлета, Facebook, Instagram и Whatsapp бяха офлайн за някаква запланувана дейност от профилактично естество, няма конспирация.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
vanmx

Мнение от vanmx »

Тъпи французи :x
Публикувай отговор