Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2019 09:46
Лелее, това за Айтос  Но чест ти прави, че си признаваш! Иначе понеже не ми се гледа видеото, верният отговор на въпроса за псевдонимите е Вапцаров, нали?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2019 10:15
И аз не го знаех това за Айтос 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 01:54
За пръв път от години ме навиват да ходя на дискотека. Няма да се сърдя на човек ако той сравни изживяването с пътуване от Обеля до Младост със старите икаруси: фрашкано, шумно, чува се чалга, не си заслужава парите които даваш, с единствената разлика че има бабаити които да изхвърлят неплащащите за тази "услуга". Още по-зле е ако си задължен да си трезвен, под предлога че трябва да прибираш бричката на съквартиранта, която отчаяно се нуждае от нови спирачки и реглаж.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 02:19
С компанията от 2-3 години сме предимно на домашни партита, защото по заведенията се пуши, въпреки закона.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 11:20
Не знам по какви заведения ходите, аз почти никъде не съм виждал да се пуши  Иначе на дискотека в смисъла на чалга заведение, не съм ходил от както не съм студент, и не мисля да си го причинявам повече някога 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 11:46
Аз пък обичам да си ходя по такива места веднъж на два-три месеца, независимо от музиката, а домашните партита ме дразнят и почти винаги отказвам като ме поканят на такова.  Сигурно и на 60 ще ме кефи да си обикалям по заведенията 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 12:00
Е аз всяка седмица ходя по някакви барове, просто не чалга. Домашните партита са съвсем друг тип забавление, не виждам защо се сравняват.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 12:39
Der Meister написа: Не знам по какви заведения ходите, аз почти никъде не съм виждал да се пуши  Иначе на дискотека в смисъла на чалга заведение, не съм ходил от както не съм студент, и не мисля да си го причинявам повече някога  Ами в абсолютно всяка дискотека/бар, в която съм ходил в последните 3 години започва да се пуши след 12-1 часа. Затова не стъпваме втори път на едно и също място. В не малко ресторанти, които не са в центъра на София също раздават чашки с вода, в които да си тръскаш цигарата. А защо сложи дискотека и чалга заведение на 1 място? Дискотеката е дискотека, а чалгата е мястото, на което хората си показват, че с кеф в продължение на 500 години прадедите им са поемали ориенталски хуйове.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 12:57
Явно по различни места ходим значи. В Терминала, Строежа, Микстейпа, Мейз, Рок Ит, Рокенрола, Гарванът и гюлето, Адамс, Суинга и т.н. заведения по центъра не съм виждал да се пуши, пък всяка седмица съм в поне едно от тия. По ресторанти също не съм виждал да се пуши, освен ако помещенията не се водят "градина" (които в доста случаи са си напълно затворени и не съм сигурен до колко имат право да разрешават пушене). Като цяло, винаги съм бил на мнение, че най-добре си беше като имаше помещения за пушачи и непушачи, не разбирам защо трябваше да въвеждат тотална забрана. Казвам го, от гледната точка на непушач. Иначе казвайки "дискотека в смисъла на чалга заведение", имах предвид просто чалготека, ама не ми дойде наум тази дума  Не че ходя и на не-чалга дискотеки де. Предпочитам барове/клубове с жива музика като горе-изброените.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 23:11
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2019 23:30
Аз нямам против да се пуши в чалготеките, там така и така не е за хора ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2019 18:25
Втора работа в Лозенец, от както съм в София. Явно има нещо, което ме привлича там, американското посолство може би?  И в офиса нямаме чистачки и си почистваме сами, надявам се да е добре това... 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2019 20:57
Отново изводи, направени на база двама лозенчани  Статистиката ти е сила!
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2019 14:19
Ебаси работата, забелязвате ли че Facebook, Instagram и още няколко популярни социални мрежи са офлайн ? Конспирациите настрана, ама представям си какви сили са необходими да постигнат това и каква може да е причината да се впрегнат 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2019 20:13
Ами като изключим това, че инстаграм е собственост на фейсбук, не мисля, че може да има някаква конспирация. Ютюб е падал, туич е падал, фейсбук е падал, дори и бгмама  . И ще падат пак 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2019 21:32
Gipo написа: Ами като изключим това, че инстаграм е собственост на фейсбук, не мисля, че може да има някаква конспирация. Ютюб е падал, туич е падал, фейсбук е падал, дори и бгмама  . И ще падат пак  +1 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2019 22:07
Не знаех че инстаграм и фейсбук са едно цяло  И все пак ми се струва голяма работа нещо като фейсбук да падне за няколко часа, това е сравнимо почти като да спре тока в Ню Уорк или нещо подобно 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2019 01:19
Не, никой нямаше достъп за дълго време до тези платформи, поне в БГ. За чужбина не знам.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2019 07:09
Братлета, Facebook, Instagram и Whatsapp бяха офлайн за някаква запланувана дейност от профилактично естество, няма конспирация.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2019 21:18
Тъпи французи 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|