raZiel{47} написа:Дали може да ми намерите некъв стратеджи гаид(уолктру,куестлист) за Arcanum...Щото много ми приличаше на Fallout 2 ама сега като се заиграх видях че има доста различни неща а пък няма свестен туториал...Абе ако някои ми даде уолктру ще е съм му благодарен... E ще ми помогне ли някои?
Помощ?
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
Инсталирах си Панда Титаниум АНтивирус 2005 , но се оказа че е Триал.Как да си сложа пълната версия?Искат ми юзърнейм и парола.Моля, кажете ми такива.Дадените ми от Mad_dog не свършиха работа, юзърнейма е грешен.
Demon_ написа:Инсталирах си Панда Титаниум АНтивирус 2005 , но се оказа че е Триал.Как да си сложа пълната версия?Искат ми юзърнейм и парола.Моля, кажете ми такива.Дадените ми от Mad_dog не свършиха работа, юзърнейма е грешен.
Demon_ написа:Инсталирах си Панда Титаниум АНтивирус 2005 , но се оказа че е Триал.Как да си сложа пълната версия?Искат ми юзърнейм и парола.Моля, кажете ми такива.Дадените ми от Mad_dog не свършиха работа, юзърнейма е грешен.
raZiel{47} написа:Дали може да ми намерите некъв стратеджи гаид(уолктру,куестлист) за Arcanum...Щото много ми приличаше на Fallout 2 ама сега като се заиграх видях че има доста различни неща а пък няма свестен туториал...Абе ако някои ми даде уолктру ще е съм му благодарен... E ще ми помогне ли някои?
Помощ?
Аре бе хора ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
Моля ви ще ми дадете ли линк за сейфове на Need For Speed Hot Pursuit 2 i Underground 1.
Обаче на превъртяна игра.
Ако може да е от българска страница като http://www.data.bg ПЛС.
Deth_Knight написа:Моля ви ще ми дадете ли линк за сейфове на Need For Speed Hot Pursuit 2 i Underground 1. Обаче на превъртяна игра. Ако може да е от българска страница като http://www.data.bg ПЛС.