18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 01 Яну 2005 19:45
raZiel{47} написа:
Дали може да ми намерите некъв стратеджи гаид(уолктру,куестлист) за Arcanum...Щото много ми приличаше на Fallout 2 ама сега като се заиграх видях че има доста различни неща а пък няма свестен туториал...Абе ако някои ми даде уолктру ще е съм му благодарен... E ще ми помогне ли някои?
Помощ?
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
The_End
Заглавие:
Публикувано на: 01 Яну 2005 19:49
Antichrist написа:
E да де, ама темата за "безплатните" игри е станала важна, а в нея игрите никак не са безплатни.
Заглавие: SACRED 1.8.2.6 za bulucite deto ne mogat da tursat
Публикувано на: 01 Яну 2005 20:11
no-cd check sacred 1.8 tuka
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=S ... .2.126!rar 1.ka4vate pa4 1.8+plus
2.rename sacred.exe na sacred.org
3.ot faila gore kato se iztegli extracvate samo sacred.exe i caf.dll(bez sacred.org)
4.igraete
p.s. ako ne raboti linka,kakto mai stava, velzte v gamecopyworld.com i tam se ogledaite tam e cracka
The_End
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2005 13:36
Инсталирах си Панда Титаниум АНтивирус 2005 , но се оказа че е Триал.Как да си сложа пълната версия?Искат ми юзърнейм и парола.Моля, кажете ми такива.Дадените ми от Mad_dog не свършиха работа, юзърнейма е грешен.
23 Окт 2004 14:30 Мнения: 416 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2005 13:44
Demon_ написа:
Инсталирах си Панда Титаниум АНтивирус 2005 , но се оказа че е Триал.Как да си сложа пълната версия?Искат ми юзърнейм и парола.Моля, кажете ми такива.Дадените ми от Mad_dog не свършиха работа, юзърнейма е грешен.
само да знаеш,че зарежда и малко вирусче,обаче то лесно се маха
___________________________________ +++
The_End
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2005 13:55
MAD_DOG написа:
Demon_ написа:
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2005 13:56
raZiel{47} написа:
raZiel{47} написа:
Дали може да ми намерите некъв стратеджи гаид(уолктру,куестлист) за Arcanum...Щото много ми приличаше на Fallout 2 ама сега като се заиграх видях че има доста различни неща а пък няма свестен туториал...Абе ако някои ми даде уолктру ще е съм му благодарен... E ще ми помогне ли някои?
Помощ?
Аре бе хора ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
Моля ви ще ми дадете ли линк за сейфове на Need For Speed Hot Pursuit 2 i Underground 1.
Обаче на превъртяна игра.
Ако може да е от българска страница като http://www.data.bg ПЛС.
23 Окт 2004 14:30 Мнения: 416 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2005 20:17
Deth_Knight написа:
Моля ви ще ми дадете ли линк за сейфове на Need For Speed Hot Pursuit 2 i Underground 1. Обаче на превъртяна игра. Ако може да е от българска страница като http://www.data.bg ПЛС.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения