[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Без да се заяждам, как разбра че е египтянин? Винаги ми е било трудно да различавам хората от арабски произход един от друг
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ами аз примерно избягвам да ти чета дългите постове, защото се чувствам по-затъпял след това и защото най-много да те блокна.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Добра работа, Волтаж
моментът когато господата от сдвр дойдат на гости в офиса 
тежки нокаути
Във фейсбук групите за София гъмжи от есенни колажи. Ма няма лошо, хубаво е 
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Търкалям се тия дни из София в принудителен платен отпуск и ставам свидетел на всякакви четириколесни недоразумения, неприсъщи на нашите географски ширини
Снощи минах покрай Форд Краун Виктория в Студентски град, в Красна поляна има един Шевролет Каприс от 90те, в Овча купел има Буик Парк Авеню и някаква тата (алфата и омегата туземния автодизайн в Индия; не се продават в Европа поради несъществуващите обезопасителни съоръжения), подобна има паркирана до Арианата в Борисовата градина и на цариградско имаше един Линкълн Марк 8.
На фона на обичайните Кайени и Мерцедеси дето се карат на метан/природен газ, това беше наистина необичайно.
Снощи минах покрай Форд Краун Виктория в Студентски град, в Красна поляна има един Шевролет Каприс от 90те, в Овча купел има Буик Парк Авеню и някаква тата (алфата и омегата туземния автодизайн в Индия; не се продават в Европа поради несъществуващите обезопасителни съоръжения), подобна има паркирана до Арианата в Борисовата градина и на цариградско имаше един Линкълн Марк 8.
На фона на обичайните Кайени и Мерцедеси дето се карат на метан/природен газ, това беше наистина необичайно.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Има срещи на почитателите и колекционерите на американски автомобили мисля че поне веднъж годишно. Веднъж ходих и беше мега мега добро, не бях подозирал какви неща имат българите (именно на фона на кайените и мерцедесите), каквито можеш да видиш само по филмите. Аз в близост до Пирогов в локалното на Борис доста често съм мяркал един Форд Краун Виктория с оригиналните полицейски стикери - мега звяр
-
Gen.Toast
ей така изглежда

Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аз съм тотално некомпетентен по отношение на наркотиците (даже трева не съм опитвал), но съм чувал, че тревата е едно от нещата, които най-дълго седят в кръвта ти. И под дълго визирам много над 3 месеца.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз съм пробвал трева 4-5 пъти в живота си и никога не ми е действала абсолютно по никакъв начин. Всичи ми казват защото по дефолт съм си като напушен 
Станиолчето си беше сила, но вече няма такива шоколадюета, освен ако не са скъпи... А аз като ям шоколад ми трябват 3-4 яоколада за да се задоволя, така че ме удря стабилно през джоба... Шибаничко
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Малкият Фюри е мега слаб
Кубрат е мега слаб и ако този път не опърди мача срещу Джошуа, там ще падне по-бързо отколкото и с/у Кличко
От тази програма единствено ми хареса мача за българската титла между Убиеца и Пепелянката (забравих им истинските имена
) ей тия пичаги направиха здрава и атрактивна битка
Кубрат е мега слаб и ако този път не опърди мача срещу Джошуа, там ще падне по-бързо отколкото и с/у Кличко
От тази програма единствено ми хареса мача за българската титла между Убиеца и Пепелянката (забравих им истинските имена
На фона на това, че кобрата и брат му в младежките си години са джобили мои приятели по училищата и това, че са бивши наркопласьори, ме кара да не мога да се радвам на успехите им.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Разликата в точки беше значителна, "размазване" си е. От няколкото момента в които можеше да приключи боя, един беше в полза на ирландския циганин, останалите 2-3 в полза на мутрата. Чисто си го преби (доколкото правилата на бокса позволяват пребиване).iskam_keri_russell написа: бтв смешно ми е как родният медийлък пише заглавия от сорта на "Кубрат преби/смаза/размаза Фюри етц...."![]()
![]()
![]()
Според мен Джошуа се е молил за такъв резултат, за да може да си приема лесната защита срещу Пулев, и да откаже на Уайлдър още веднъж. Пулев не че е слаб спортист, но е в залеза на кариерата си, а и чисто биологията не му дава да се бие с тези зулута. Нито има ръста, нито има силата. Владко Кличков успяваше да ги гаври заради много скучния си и абюзващ правилата стил, само един прав и крачка назад, прав и гушка, прав и крачка назад, прав и гушка. Хем се радвам, че славяноиден човекоподобен беше шампион, хем ми е гадно да го гледам как прави всичко друго освен да се бие. А Пулев ще се пробва да се бие, и ще го набият.
Все пак №2 е много добро постижение, престижно за човека, и за спортния клуб и държавата които представлява. И имаше патриотизма да докара боеве и в София, заради което със сигурност е изгубил милиони лично. Мутрак, ама почетен мутрак.
SofiaGameNight by the way
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Данните на нашия са си доста добри. Джошуа официално е 198 см, Кубрат е 194 см. Разликата в размахът е пак 4 см в ущърб на нашия. Във всичко останало ще се съглася, че Кубрат е много по-назад. Все пак е похвално това, което успя да направи с възможностите си до момента
Не очаквам изненади срещу Джошуа ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Направил си така почти никой да не обръща внимание на постовете ти. Поздравления!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Gen.Toast
За първи път от 5-6 месеца карам смяна от 10 до 19 като "белите хора", и си спомних какво е да се чака 40 минути да излезна на Цариградско от офиса.
За 40 минути има-няма 1 километър.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Гадничко си е, ама се свикваGen.Toast написа:За първи път от 5-6 месеца карам смяна от 10 до 19 като "белите хора", и си спомних какво е да се чака 40 минути да излезна на Цариградско от офиса.