Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Окт 2018 22:48
Без да се заяждам, как разбра че е египтянин? Винаги ми е било трудно да различавам хората от арабски произход един от друг
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Окт 2018 23:23
Волтаж, стига троли вече де 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Окт 2018 20:11
Ами аз примерно избягвам да ти чета дългите постове, защото се чувствам по-затъпял след това и защото най-много да те блокна.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2018 09:39
Добра работа, Волтаж
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2018 16:12
моментът когато господата от сдвр дойдат на гости в офиса 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2018 13:07
Във фейсбук групите за София гъмжи от есенни колажи. Ма няма лошо, хубаво е 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2018 18:05
Търкалям се тия дни из София в принудителен платен отпуск и ставам свидетел на всякакви четириколесни недоразумения, неприсъщи на нашите географски ширини
Снощи минах покрай Форд Краун Виктория в Студентски град, в Красна поляна има един Шевролет Каприс от 90те, в Овча купел има Буик Парк Авеню и някаква тата (алфата и омегата туземния автодизайн в Индия; не се продават в Европа поради несъществуващите обезопасителни съоръжения), подобна има паркирана до Арианата в Борисовата градина и на цариградско имаше един Линкълн Марк 8.
На фона на обичайните Кайени и Мерцедеси дето се карат на метан/природен газ, това беше наистина необичайно.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2018 19:31
Има срещи на почитателите и колекционерите на американски автомобили мисля че поне веднъж годишно. Веднъж ходих и беше мега мега добро, не бях подозирал какви неща имат българите (именно на фона на кайените и мерцедесите), каквито можеш да видиш само по филмите. Аз в близост до Пирогов в локалното на Борис доста често съм мяркал един Форд Краун Виктория с оригиналните полицейски стикери - мега звяр
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2018 00:23
ей така изглежда 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2018 11:56
Аз съм тотално некомпетентен по отношение на наркотиците (даже трева не съм опитвал), но съм чувал, че тревата е едно от нещата, които най-дълго седят в кръвта ти. И под дълго визирам много над 3 месеца.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2018 14:11
Аз съм пробвал трева 4-5 пъти в живота си и никога не ми е действала абсолютно по никакъв начин. Всичи ми казват защото по дефолт съм си като напушен 
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Окт 2018 17:03
iskam_keri_russell написа: Станиолчето си беше сила, но вече няма такива шоколадюета, освен ако не са скъпи... А аз като ям шоколад ми трябват 3-4 яоколада за да се задоволя, така че ме удря стабилно през джоба... Шибаничко 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2018 00:52
Малкият Фюри е мега слаб Кубрат е мега слаб и ако този път не опърди мача срещу Джошуа, там ще падне по-бързо отколкото и с/у Кличко От тази програма единствено ми хареса мача за българската титла между Убиеца и Пепелянката (забравих им истинските имена  ) ей тия пичаги направиха здрава и атрактивна битка
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2018 19:10
На фона на това, че кобрата и брат му в младежките си години са джобили мои приятели по училищата и това, че са бивши наркопласьори, ме кара да не мога да се радвам на успехите им.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Окт 2018 11:07
iskam_keri_russell написа: Разликата в точки беше значителна, "размазване" си е. От няколкото момента в които можеше да приключи боя, един беше в полза на ирландския циганин, останалите 2-3 в полза на мутрата. Чисто си го преби (доколкото правилата на бокса позволяват пребиване). Според мен Джошуа се е молил за такъв резултат, за да може да си приема лесната защита срещу Пулев, и да откаже на Уайлдър още веднъж. Пулев не че е слаб спортист, но е в залеза на кариерата си, а и чисто биологията не му дава да се бие с тези зулута. Нито има ръста, нито има силата. Владко Кличков успяваше да ги гаври заради много скучния си и абюзващ правилата стил, само един прав и крачка назад, прав и гушка, прав и крачка назад, прав и гушка. Хем се радвам, че славяноиден човекоподобен беше шампион, хем ми е гадно да го гледам как прави всичко друго освен да се бие. А Пулев ще се пробва да се бие, и ще го набият. Все пак №2 е много добро постижение, престижно за човека, и за спортния клуб и държавата които представлява. И имаше патриотизма да докара боеве и в София, заради което със сигурност е изгубил милиони лично. Мутрак, ама почетен мутрак. SofiaGameNight by the way
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Окт 2018 14:29
Данните на нашия са си доста добри. Джошуа официално е 198 см, Кубрат е 194 см. Разликата в размахът е пак 4 см в ущърб на нашия. Във всичко останало ще се съглася, че Кубрат е много по-назад. Все пак е похвално това, което успя да направи с възможностите си до момента ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Не очаквам изненади срещу Джошуа ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2018 11:59
Направил си така почти никой да не обръща внимание на постовете ти. Поздравления!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2018 12:11
Евала Волтаж, добра работа ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Ное 2018 21:51
За първи път от 5-6 месеца карам смяна от 10 до 19 като "белите хора", и си спомних какво е да се чака 40 минути да излезна на Цариградско от офиса. За 40 минути има-няма 1 километър.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Ное 2018 23:08
Gen.Toast написа: За първи път от 5-6 месеца карам смяна от 10 до 19 като "белите хора", и си спомних какво е да се чака 40 минути да излезна на Цариградско от офиса. За 40 минути има-няма 1 километър. Гадничко си е, ама се свиква
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|