DOTA 2

Игри за PC
Публикувай отговор
Damnation
В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions

Re: DOTA 2

Мнение от Damnation »

За коледен бонус ( нека не забравяме, че играта е в бета ) е добре, какво толкова не ти харесва :)
Трол на свободна практика
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Много го бият руснаците... :lol:

Верно е по-тъпичко от Diretide и айтъмите които падат не са толкова яки, но става като цяло.. :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Damnation

Мнение от Damnation »

А Весела Коледа !
Между другото, като махнеш да ти търси сървъри в Русия, и в двата азиатски региона, броя на гнусни руски пизди с които те пуска в pub игрите намалява драстично.
А митикал мустака за Pudge от новите кутии кърти :)
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Омг имаш ли го?!?!?

Аз отворих две кутии и ми се паднаха гащите за пъдж и няква маска за юрнерото... Като цяло тия дни яко съм почнал да трейдвам и кво правих кво струвах нз, но най-накрая се сдобих с дълго желания Sparrowhawk Set за уиндрънъра <3 Още не съм го сефтосал, но по-късно ще поправя тази грешка :D
Damnation

Мнение от Damnation »

Да, имах късмет - от първата коледна кутия ми се падна, та сега играя с дебеликса, да си показвам мустака :)
...Хем и почнах да целя доста често с куката покрай това ;)
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Значи пичове, който казва че в дотата са повече протата от лигата да знае - и тук и там все тъпи нообове... :notfair:

Прекратих с лигата преди 3ти сезон точно и сега покрай празниците ми попадна да играя малко Дота 2 че всички приятели все дават зор да играя. Последно играх Дота преди да почна лига а това са поне 2-3 години може и повече, но не виждаш ли се навих да я играя и кво за 10 игри познах да си играя както трябва сега таман направих с Разор 11/5 а днес сефте почнах играта и кво падам... Преди това с Веном пак така, та мисълта ми е : И тук ли е като в Лигата няма значение лвл, нъбс евериуеър.... или на по високите лвл има по читави играчи.
Gwynbleidd
В момента играе: Guild Wars 2
League of Legends

Мнение от Gwynbleidd »

Митичният stache за Pudge е наистина прекрасен, днес се падна на един приятел.

Аз започнах лошо да се зарибявам по играта и мисля че пак ще навляза в лошият цикъл "Спане-Дота-Храна-Дота-Спане" repeat.
The lion doesn't concern himself with the opinion of the sheep.
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

Здравейте братя... Като 1 нууб имам няколко въпроса относно тия айтеми дето падат, както и за кутиите. Имам доста кутии, но им трябва ключ за тях. Та гледам в стора има ключове по 2 долара всеки... Струва ли си да се купуват и ако да то тия итеми носят ли някви благинки като ( стр, аги , инт ) на геройте или са само за окраса ? И как могът да се търгуват съответно, защото съм чувал, че се търсят определени итеми за ключове :) Мерси предварително.
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

@dr_gilotin

В very-high bracket, по-скоро проблемите идват от егото на всеки един от играчите и тук там от някой руснак, но определено не мога да ги нарека noobs. Обаче level в Dota2 няма нищо общо с skill rating. Той не е обвързан по никакъв начин с MMR системата и е резултат единствено от вложеното от човека време - много игри и xp бонуси.

@Kfp_Kamko

Итемите имат единствено визуална стойност, те не променят статистиките на нито един от героите. Кутиите си струват основно ако имаш намерението да бъдеш търговец и обичаш хазарта, тъй като ценните итеми, като куриери например, падат доста рядко.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Един стриймва отварянето на 500 (!!!) кутии и му се паднаха точно 0 куриера :lol: :lol: :lol:
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Alaster написа:@dr_gilotin

В very-high bracket, по-скоро проблемите идват от егото на всеки един от играчите и тук там от някой руснак, но определено не мога да ги нарека noobs. Обаче level в Dota2 няма нищо общо с skill rating. Той не е обвързан по никакъв начин с MMR системата и е резултат единствено от вложеното от човека време - много игри и xp бонуси.

Не аз не ги обвинявам хората все пак това се случва на ниски левели, но ти си ме разбрал и много добре ми отговори на въпроса с прогрес, мерси.

Значи и тук трябва да се ориентирам предимно с приятели да играя :)
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

dr_gilotin написа:
Alaster написа:@dr_gilotin

Не аз не ги обвинявам хората все пак това се случва на ниски левели, но ти си ме разбрал и много добре ми отговори на въпроса с прогрес, мерси.

Значи и тук трябва да се ориентирам предимно с приятели да играя :)

Bullet идвай те керя и на дота:P
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Gwynbleidd написа:Митичният stache за Pudge е наистина прекрасен, днес се падна на един приятел.

Аз започнах лошо да се зарибявам по играта и мисля че пак ще навляза в лошият цикъл "Спане-Дота-Храна-Дота-Спане" repeat.

Абе мисля че играх една игра с тебе преди около седмица-две, щото ника ти е странен и надали има много други хора с него :Д
Damnation

Мнение от Damnation »

Винаги е по-добре да играеш с хора които познаваш - знаете си силните и слабите страни, комуникацията ви е по-добра... Рандъм хората ( особено скапаните руснаци ) могат да ти развалят кефа от играта.
Е днеска един с bloodseeker ( аз играх с Zeus ) от нашите 2-3 пъти ми пуска сайлънс да не мога да кастна и да ми вземе кила...
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

Братя падна ми ейсега грийвъл егг (рядко). Та мисълта ми е, да го отворя ли или да чакам, защото май прочетох, че му трябват някви есенций за по-як пет или се бъркам ?
Damnation

Мнение от Damnation »

Трябват му поне три есенции от един цвят, за да имаш куриер в такъв цвят - има и варианти с смесени видове есенции, но не съм сигурен каква е рецептата :)
*мога да ти дам две жълти есенции, че жълтия куриер вече го изкарах и не ми трябват :)
Аватар
Alaster
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Започна гласуването за Gosu Awards за Dota 2. Да видим дали заблудените Na'Vi fanboys все още са много.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Cyborgmatt е човека на годината!
Аватар
Alaster
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Аз ще гласувам за човека на десетилетието -- James "2GD" Harding !!!
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Alaster написа:Започна гласуването за Gosu Awards за Dota 2. Да видим дали заблудените Na'Vi fanboys все още са много.

Некво линкче да дадеш да разгледаме :IMNOOB:
Публикувай отговор