Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 23 Дек 2012 22:27
За коледен бонус ( нека не забравяме, че играта е в бета ) е добре, какво толкова не ти харесва
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 24 Дек 2012 11:27
Много го бият руснаците... Верно е по-тъпичко от Diretide и айтъмите които падат не са толкова яки, но става като цяло.. :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Дек 2012 12:41
А Весела Коледа ! Между другото, като махнеш да ти търси сървъри в Русия, и в двата азиатски региона, броя на гнусни руски пизди с които те пуска в pub игрите намалява драстично. А митикал мустака за Pudge от новите кутии кърти
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Дек 2012 12:57
Омг имаш ли го?!?!? Аз отворих две кутии и ми се паднаха гащите за пъдж и няква маска за юрнерото... Като цяло тия дни яко съм почнал да трейдвам и кво правих кво струвах нз, но най-накрая се сдобих с дълго желания Sparrowhawk Set за уиндрънъра <3 Още не съм го сефтосал, но по-късно ще поправя тази грешка
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Дек 2012 16:24
Да, имах късмет - от първата коледна кутия ми се падна, та сега играя с дебеликса, да си показвам мустака ...Хем и почнах да целя доста често с куката покрай това
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 01:59
Значи пичове, който казва че в дотата са повече протата от лигата да знае - и тук и там все тъпи нообове... Прекратих с лигата преди 3ти сезон точно и сега покрай празниците ми попадна да играя малко Дота 2 че всички приятели все дават зор да играя. Последно играх Дота преди да почна лига а това са поне 2-3 години може и повече, но не виждаш ли се навих да я играя и кво за 10 игри познах да си играя както трябва сега таман направих с Разор 11/5 а днес сефте почнах играта и кво падам... Преди това с Веном пак така, та мисълта ми е : И тук ли е като в Лигата няма значение лвл, нъбс евериуеър.... или на по високите лвл има по читави играчи.
|
|
|
|
|
Gwynbleidd
|
|
В момента играе: Guild Wars 2 League of Legends
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 02:02
Митичният stache за Pudge е наистина прекрасен, днес се падна на един приятел.
Аз започнах лошо да се зарибявам по играта и мисля че пак ще навляза в лошият цикъл "Спане-Дота-Храна-Дота-Спане" repeat.
___________________________________ The lion doesn't concern himself with the opinion of the sheep.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 05:59
Здравейте братя... Като 1 нууб имам няколко въпроса относно тия айтеми дето падат, както и за кутиите. Имам доста кутии, но им трябва ключ за тях. Та гледам в стора има ключове по 2 долара всеки... Струва ли си да се купуват и ако да то тия итеми носят ли някви благинки като ( стр, аги , инт ) на геройте или са само за окраса ? И как могът да се търгуват съответно, защото съм чувал, че се търсят определени итеми за ключове Мерси предварително.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 09:47
@dr_gilotin
В very-high bracket, по-скоро проблемите идват от егото на всеки един от играчите и тук там от някой руснак, но определено не мога да ги нарека noobs. Обаче level в Dota2 няма нищо общо с skill rating. Той не е обвързан по никакъв начин с MMR системата и е резултат единствено от вложеното от човека време - много игри и xp бонуси.
@Kfp_Kamko
Итемите имат единствено визуална стойност, те не променят статистиките на нито един от героите. Кутиите си струват основно ако имаш намерението да бъдеш търговец и обичаш хазарта, тъй като ценните итеми, като куриери например, падат доста рядко.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 11:52
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 12:32
Alaster написа: @dr_gilotin
В very-high bracket, по-скоро проблемите идват от егото на всеки един от играчите и тук там от някой руснак, но определено не мога да ги нарека noobs. Обаче level в Dota2 няма нищо общо с skill rating. Той не е обвързан по никакъв начин с MMR системата и е резултат единствено от вложеното от човека време - много игри и xp бонуси.
Не аз не ги обвинявам хората все пак това се случва на ниски левели, но ти си ме разбрал и много добре ми отговори на въпроса с прогрес, мерси. Значи и тук трябва да се ориентирам предимно с приятели да играя
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 14:18
dr_gilotin написа: Alaster написа: @dr_gilotin
Не аз не ги обвинявам хората все пак това се случва на ниски левели, но ти си ме разбрал и много добре ми отговори на въпроса с прогрес, мерси. Значи и тук трябва да се ориентирам предимно с приятели да играя Bullet идвай те керя и на дота:P
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 14:38
Gwynbleidd написа: Митичният stache за Pudge е наистина прекрасен, днес се падна на един приятел.
Аз започнах лошо да се зарибявам по играта и мисля че пак ще навляза в лошият цикъл "Спане-Дота-Храна-Дота-Спане" repeat. Абе мисля че играх една игра с тебе преди около седмица-две, щото ника ти е странен и надали има много други хора с него :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Дек 2012 21:45
Винаги е по-добре да играеш с хора които познаваш - знаете си силните и слабите страни, комуникацията ви е по-добра... Рандъм хората ( особено скапаните руснаци ) могат да ти развалят кефа от играта. Е днеска един с bloodseeker ( аз играх с Zeus ) от нашите 2-3 пъти ми пуска сайлънс да не мога да кастна и да ми вземе кила...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Дек 2012 09:13
Братя падна ми ейсега грийвъл егг (рядко). Та мисълта ми е, да го отворя ли или да чакам, защото май прочетох, че му трябват някви есенций за по-як пет или се бъркам ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Дек 2012 13:20
Трябват му поне три есенции от един цвят, за да имаш куриер в такъв цвят - има и варианти с смесени видове есенции, но не съм сигурен каква е рецептата *мога да ти дам две жълти есенции, че жълтия куриер вече го изкарах и не ми трябват
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 28 Дек 2012 12:43
Започна гласуването за Gosu Awards за Dota 2. Да видим дали заблудените Na'Vi fanboys все още са много.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 28 Дек 2012 13:43
Cyborgmatt е човека на годината!
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 28 Дек 2012 14:11
Аз ще гласувам за човека на десетилетието -- James "2GD" Harding !!!
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 28 Дек 2012 14:52
Alaster написа: Започна гласуването за Gosu Awards за Dota 2. Да видим дали заблудените Na'Vi fanboys все още са много. Некво линкче да дадеш да разгледаме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|