Разбира се, не бих отказал един черен theme, ама незнам дали на админа му се занимава/има време/или там още к'фото се сетите
Userbars
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- Friendly Devil
Админа ми махна аватара, че на Волен меча му беше дълъг и излизаше извън... допустимите етични норми.Xayzer написа:БТВ, не искаш ли някое банерче бре човек? Рангче, анимирано аватарче? За теб, 25% намаление.
Zero-Blade, въпросът ми беше реторичен. Изобщо не съм искал педалите субсилвъристи да си признават.
хора, можете да си направите аватарите .гиф-ове. После добавяте 3-4 пиксела отгоре, но прозрачни (канваса да няма цвят) и пишете ранга си, но не с чисто бели букви, а с леееко (почти незабележимо) потъмнени (защото графичните редактори правят чисто белия цвят прозрачен също и буквите няма да се виждат). После сейвате и готово (бих ви показал старитя ми аватар на Blutengel, но ме мързи :Р)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Friendly Devil
вече го разбрахме това:Placidus_Maeror написа:хора, можете да си направите аватарите .гиф-ове. После добавяте 3-4 пиксела отгоре, но прозрачни (канваса да няма цвят) и пишете ранга си, но не с чисто бели букви, а с леееко (почти незабележимо) потъмнени (защото графичните редактори правят чисто белия цвят прозрачен също и буквите няма да се виждат). После сейвате и готово (бих ви показал старитя ми аватар на Blutengel, но ме мързи :Р)
It's me! 

- Friendly Devil
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Зубро, зубро, зубро...j00 w1ll n3v4h l34rn...Зубро Зубрев написа:Zero-Blade, въпросът ми беше реторичен. Изобщо не съм искал педалите субсилвъристи да си признават.
И кажи ми, моля те, с кое синият измислен, недовършен и недообработен скин е по-добър от оригинала?
Както казах, не бих отказъл нещо черно, но като има само 2 избора, предпочитам по-красивият.
П.п. Няма как да знаеш дали съм педал или не без да си ме виждал, няма и как да си ме виждал явно, защото ако ме беше виждал, нямаше как да изречеш такава простотия.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Ти луд ли си, никога не бих се отварял на някого очи в очи.Zero-Blade написа:П.п. Няма как да знаеш дали съм педал или не без да си ме виждал, няма и как да си ме виждал явно, защото ако ме беше виждал, нямаше как да изречеш такава простотия.
Та, синият и правен за нашия форум скин е по-готин с това, че е скин, правен за нашия форум.
А най-разпространения и оригинален ПодСребърен дразни с това, че е най-разпространен и оригинален - демек всяко 12-годишно лапе с регистрация във forumer.com може да си изфабрикува форум с въпросния скин.
Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве.
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Ксайзере , не се пенсионирай !!!.::Soul Hunter::. написа:Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
.::Soul Hunter::. написа:Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Слуховете за моето пенсиониране не са верни! Не вярвайте на пропагандата!Xayzer написа: Фабриката за банерчета работи на пълни обороти. амс си прави бъзик![]()
Талибане, оригинално![]()

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
УРААААААААА !!!Xayzer написа:.::Soul Hunter::. написа:Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве.Слуховете за моето пенсиониране не са верни! Не вярвайте на пропагандата!Xayzer написа: Фабриката за банерчета работи на пълни обороти. амс си прави бъзик![]()
Талибане, оригинално![]()
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
napster написа: УРААААААААА !!!
Rejoice my friends, the banner maker is back and he will never forsake you!.::Soul Hunter::. написа:Xayzer е отново на работа!!! Барчетата се правят с пълна сила!!! УРААААА!!!
Най-накрая една хубава новина за днес.
Заповядай:The Dead King написа:Xayzere ако може (леле започвам да ставам нахален) на аватара ми да изпишеш следният ранг: lvl60 Dead King
Благодаря предварително

Поздрави
_

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6