Автор |
Съобщение |
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 12:04
SubSilver is waaay bettah than the ugly blue theme
Разбира се, не бих отказал един черен theme, ама незнам дали на админа му се занимава/има време/или там още к'фото се сетите
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 12:45
Zero-Blade написа: SubSilver is waaay bettah than the ugly blue theme Зубро Зубрев написа: Кой тук е толкова гей, че да е със СубСилвър?
Само предавам мнението му, не го подкрепям. На него му се карай
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 13:00
Xayzer написа: БТВ, не искаш ли някое банерче бре човек? Рангче, анимирано аватарче? За теб, 25% намаление.
Админа ми махна аватара, че на Волен меча му беше дълъг и излизаше извън... допустимите етични норми.
Zero-Blade, въпросът ми беше реторичен. Изобщо не съм искал педалите субсилвъристи да си признават.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 13:13
хора, можете да си направите аватарите .гиф-ове. После добавяте 3-4 пиксела отгоре, но прозрачни (канваса да няма цвят) и пишете ранга си, но не с чисто бели букви, а с леееко (почти незабележимо) потъмнени (защото графичните редактори правят чисто белия цвят прозрачен също и буквите няма да се виждат). После сейвате и готово (бих ви показал старитя ми аватар на Blutengel, но ме мързи :Р)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 13:19
Placidus_Maeror написа: хора, можете да си направите аватарите .гиф-ове. После добавяте 3-4 пиксела отгоре, но прозрачни (канваса да няма цвят) и пишете ранга си, но не с чисто бели букви, а с леееко (почти незабележимо) потъмнени (защото графичните редактори правят чисто белия цвят прозрачен също и буквите няма да се виждат). После сейвате и готово (бих ви показал старитя ми аватар на Blutengel, но ме мързи :Р) вече го разбрахме това: Xayzer написа: _JIJO_ написа: ХИхи. Не го чаткам много фотошопа ама няма ли как полето над картинката да го направиш прозрачно с исключение на текста? Смисъл не вярвам да може ама аз да питам Може, може. Ето пример:
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 13:22
аа сори, не бях видял ;Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 13:23
Placidus_Maeror написа: аа сори, не бях видял ;Р
Няма защо, ти си се опитвал да помогнеш
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 17:41
Зубро Зубрев написа: Zero-Blade, въпросът ми беше реторичен. Изобщо не съм искал педалите субсилвъристи да си признават.
Зубро, зубро, зубро...j00 w1ll n3v4h l34rn...
И кажи ми, моля те, с кое синият измислен, недовършен и недообработен скин е по-добър от оригинала?
Както казах, не бих отказъл нещо черно, но като има само 2 избора, предпочитам по-красивият.
П.п. Няма как да знаеш дали съм педал или не без да си ме виждал, няма и как да си ме виждал явно, защото ако ме беше виждал, нямаше как да изречеш такава простотия.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2006 18:21
Zero-Blade написа: П.п. Няма как да знаеш дали съм педал или не без да си ме виждал, няма и как да си ме виждал явно, защото ако ме беше виждал, нямаше как да изречеш такава простотия.
Ти луд ли си, никога не бих се отварял на някого очи в очи.
Та, синият и правен за нашия форум скин е по-готин с това, че е скин, правен за нашия форум.
А най-разпространения и оригинален ПодСребърен дразни с това, че е най-разпространен и оригинален - демек всяко 12-годишно лапе с регистрация във forumer.com може да си изфабрикува форум с въпросния скин.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 09:24
За талибан:
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 09:30
Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 09:37
.::Soul Hunter::. написа: Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве.
Ксайзере , не се пенсионирай !!!
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 09:39
.::Soul Hunter::. написа: Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве. Xayzer написа: Фабриката за банерчета работи на пълни обороти. амс си прави бъзик Талибане, оригинално
Слуховете за моето пенсиониране не са верни! Не вярвайте на пропагандата!
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 10:31
Xayzer написа: .::Soul Hunter::. написа: Xayzer! Братко! Отказа ли се? Защо, о защо, приятелю мой, да не би нищожните незаслужаващи твоето божествено височайшо внимание люде от форума да те засипват с тонове поръчки и ти, седнал пред компютъра, държащ бутилка Beck's в ръка, да потъваш в малки, тъжни сълзи при вида на огромното количество работа, която трябва да свършиш за днес?
Всичко това - на майтап, естествено.Съжалявам да чуя, че се пенсионираш, но това е твоето право. То аслъ, че те затрупваха.Както и да е.Остани си със здраве. Xayzer написа: Фабриката за банерчета работи на пълни обороти. амс си прави бъзик Талибане, оригинално Слуховете за моето пенсиониране не са верни! Не вярвайте на пропагандата!
УРААААААААА !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 10:58
Xayzer е отново на работа!!! Барчетата се правят с пълна сила!!! УРААААА!!!
Най-накрая една хубава новина за днес.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 11:56
Xayzere ако може (леле започвам да ставам нахален) на аватара ми да изпишеш следният ранг: lvl60 Dead King
Благодаря предварително
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 15:37
napster написа: УРААААААААА !!! .::Soul Hunter::. написа: Xayzer е отново на работа!!! Барчетата се правят с пълна сила!!! УРААААА!!!
Най-накрая една хубава новина за днес. Rejoice my friends, the banner maker is back and he will never forsake you! The Dead King написа: Xayzere ако може (леле започвам да ставам нахален) на аватара ми да изпишеш следният ранг: lvl60 Dead King Благодаря предварително
Заповядай:
Поздрави
_
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 16:17
Eй Кцайзер сложи ми надпис и на моя аватар!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 16:42
Michael Myers написа: Eй Кцайзер* сложи ми надпис и на моя аватар!
Ксайзер*
Какъв?
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2006 16:44
Майсторе, какво ще кажеш?
Така е Verdana, Bold, 11, без Antialiasing и май пак не са като твоите :Ь
btw ако Xayzer одобри може и аз да правя
ps: ма, ако решиш, че не искаш да ти крада бизнеса.. d:
--edit--
Мерси за одобрението
btw едитнах аватара, сега текста е по-нагоре и верно е по-добре
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|