Сега всичко може да прозвучи като някаква ебавка ама...
Значи аз вкъщи си тренирам най редовно с две бутилки пълни с пясък и ги свързвам с дръжка от метла
Имам е две гирички от 5 кила, задигнати и физкултурния салон от даскалото на село, леки са ми, ама имат приложение
Леглото ми пък представлява едно от тия от соц времето тежки рамки от винкел с пружина, като легна под това легло, като го хвана от едната страна, доста успешно се симулира лежанка. Тук идва приложението на гиричките. Мога да си регулирам тежеста на "щангата" чрез разстоянието на гиричкито от ръба, където съм хванал рамката. При необходимост добавям един доста тежък дюшек

По този начин си правя упражнения за гърди и трицепс.
Там дето простирам прането на терасата, въжетата са хванати за един здрав винкел - единственото място където мога да правя набирания. Малко ръби на ръцете, ака като се увие добре с чаршав нема проблеми.
Начини има, трябва само мерак и изобретателност
Разбира се, че тея селски похвати не стават ако искаш да ставаш масивен като рони колман, ама поне на мен лично ми помагат да не съм чак толкова разпльокан, когато поради някаква причина нямам време за залата. Ако искаш напредък и растеж, фитнес в залата му е цаката, ама верно не знам на тая възраст как се отразяват щангите. Аз като бях на 14 вдигах само джойстика на плейстейшъна