Deus Ex: Human Revolution

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re: Deus Ex: Human Revolution

Мнение от Jedi Knight »

Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.

Z-Rock
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

Много ме радва нещата, които намираш ако се поразтърсиш.

По тази причина и аз съм си взел- High Jump-a, Icarus Landing system, lvl 5 hacking, Punch through walls и Heavy Lifting + max invventory.

Босовете наистина са единственото дразнещо нещо, но аз, въпреки че съм изцяло стелт герой, се оправих като макснах инвентара и си разнасям rocket launcher и мини + гранати. Няколко ракети или една-две мини и всеки бос е долу :D

Ако може да поства всеки ако е намерил нещо много интересно (easter eggs, praxis kits etc.) какви избори прави и как си развива героя, за да сравним :P

Ето малко Easter Egg's от мен:

http://imageshack.us/photo/my-images/23/dxhr2011082812412029.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/560/dxhr2011082813330157.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/687/dxhr2011082813330928.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/143/dxhr2011082813365984.jpg/

Също така забелязахте ли как гражданите в Детройт си тананикат мелодийката от оригиналният Deus Ex :D

Като огромен фен на поредицата съм много впечатлен как ен са я усрали, а свободата, която получаваш, когато вземеш всичките съответни аугментации (изброени по-горе)...

I weep from joy when I play this game.
И няма съмнение, че колкото и да харесвам Skyrim, uncharted 3 etc Deus Ex:HR си е мойто GOTY
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Нищо не съм шотвал, но от по-забавните неща дето досега съм видял беше как двама полицаи си говорят за Робокоп, и свръзката на Малик в клиниката дето е с шапка #chan :)

За втория бос:
Spoiler for :
Има ли начин да я спасиш? В кът сцената новинарката ме пита дали ще я спася, аз отговорих че ще си помисля и това беше. Като свърши филмчето тая си лежеше като труп и я преджобих. После я замъкнах с мен до хеликоптера, ама нищо не стана.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.

Z-Rock
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Още съм назад, а ми предстоят 2-3 дни без комп вероятно, та ми се къса сърцето. Това, което ми направи впечатление е, че

Spoiler for :
навсякъде из Китай има евтини маратонки, които я висят от някви жици, я са разхвърляни ей така :D :D :D

Не е голям easter egg, но се смях доста.

DJ Cat, в кой блок си видял обира ? Аз специално за това тършувах навсякъде из първия hub ( преди да се замине за Китай ), но не попаднах на такова. Имаше тук-там генгста цървули из етажите, ама не и обир :o
джумерки
Draksis

Мнение от Draksis »

Без бой си признавам, че когато чух темата на UNATCO в лобито на Sarif Industries, и сърцето ми прескочи няколко удара. Носталгия и трепет на очакване в първите няколко минути. Ебаси. :D
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Хареса ми играта, макар да не играя много жанра. Предполагам върлите фенове са в екстаз :)

Много ми напомни на Bloodlines, на моменти сякаш и музиката беше същата, а за моткането в канализацията и вентилационните шахти да не говорим :lol:

Хареса ми, че почти всички ъпгрейди са полезни и вършат работа, макар някои да са значително по-второстепенни и може да се мине без тях.

Spoiler for :
Револверът е "оръжието" в тази игра. От нищо друго няма нужда човек. Сваля дори тежкобронирани войници и тежки роботи с няколко изстрела. Този ъпгрейд за "frag bullets" или каквото беше там превръща оръжието в базука.

Много ми беше забавно как по едно време почнах да получавам оплаквания по мейла, че някой влиза с взлом в офисите на сградата и краде :lol: Че и хората даже ми пращаха личните си кодове да им вляза в стаите и да проверя дали всичко е наред :lol: После се обвиняваха един друг, а аз изтарашвах на спокойствие :twisted:

Между другото, заради навици от други игри, ми отне доста време докато забележа, че при хакване не е необходимо да чакаш пълното зареждане на един "nod", за да може да пуснеш хак към още няколко отворени :oops:

Някой провери ли какво се случва ако зарежеш Малик сама да се оправя след катастрофата с хеликоптера? Променя ли се историята някак, загива ли, що ли?
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Малик
Spoiler for :
Загива ако я оставиш, или ако се бавиш да ги спреш. Не знам какви последствия има, защото лоудвах три пъти да я спася :)

Z-Rock
Draksis

Мнение от Draksis »

Някой друг да е забелязал, че хеликоптерът на Малик е с регистрация "800 В-ЕЕ"?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Jedi Knight написа:Малик
Spoiler for :
Загива ако я оставиш, или ако се бавиш да ги спреш. Не знам какви последствия има, защото лоудвах три пъти да я спася :)

Spoiler for :
Mи никакви. След като умре като, че ли всички забравят за нея, и когато и намерих тялото в базата на Тонг,Адамс нищо не спомена.

"800 В-ЕЕ" нищо не ми говори? :(
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Draksis

Мнение от Draksis »

"800 B-EE"? As in "Boobie"?

Признавам си, че нямаше да има същата тежест, ако пилотът не беше жена.

Третокласникът във вас е умрял, бе, хора. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Харесва ли ти играта?
trenti

Мнение от trenti »

Днес я минах на хард, ако някой друг я е минал казвайте колко XP Total събрахте :D
Моя е 163235
Draksis

Мнение от Draksis »

Харесва ми, но се опасявам, че ще бъде кратка. Игра като тази ще има продължителност от 30 часа, а аз искам 80. :(
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Че аз 30-33 правя на ДА, каквото и да мина, а тя се води дълга игра. ДА2 ми отне 20 часа, а тя се води средна дължина. МЕ я минах за някакви нищожни часове пак, тази ми се струва че ще е малко по-кратка от първия ДА. Но гледам да не я играя, че да не свършва.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

в рпг кодекса са я нахранили бая
И подобно на Алфа Протокол бос файтовете са зле (праволинейни и неподходящи за стелт пацифистите).
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Само е я сравнявай с Алфа Протокол по каквото и да било, че ще хвърчат глави.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

->Изход<- написа:в рпг кодекса са я нахранили бая
И подобно на Алфа Протокол бос файтовете са зле (праволинейни и неподходящи за стелт пацифистите).

В декса се храни абсолютно всичко, така че това не е критерии :lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

DJ Cat написа:Само е я сравнявай с Алфа Протокол по каквото и да било, че ще хвърчат глави.

тъп ли си бе :lol:
бойната система на алфа протокол беше доста блзика до първия деус екс, в някои отношения по-актуална и добра. А първия деус екс>>>хуман революушън.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

fps =/= шитав и коридорчест 3ps с прикритие и псевдостелт.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Tiny написа:fps =/= шитав и коридорчест 3ps с прикритие и псевдостелт.

аха виждам, че си отделил на играта достатъчно внимание и заслужаваш да изкажеш мнение :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор