Guild Wars 2

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Sentry

Re: Guild Wars 2 - MMO Manifesto

Мнение от Sentry »

cecube, не се заяждам, но моля те оставяй по един интервал след препинателните знаци(. , и т.н.) Моля те, защото се чете по лесно по този начин.

За скоростта - около 30 секунди се бие един моб и в двете клипчета. Във второто има интересни скилове, но пак скоростта не е кой знае колко по-голяма от средностатистическата в жанра.

Не бих казал, че GW2 е събирател на идеи. Според мен по-скоро представя една тенденция, която навлиза така или иначе в MMORPGтата, а именно - разбиването на границата на theme park системата и въвеждането на по-интересни битки. В момента почти всички игри, които предстоят да излязат имат и от двете - било то ToR, било GW2, било Rift или дори Torchlight.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
joar

Мнение от joar »

CallMeTheSnake написа:
joar написа: :shock: Пич, стига. Сървърите на GW са толкова стабилни колкото на всяко друго ММО.
Ок, хубаво, ама ГВ2 е отворен свят и без месечна таква. Освен ако не набъхат айтем стора със глупости не виждам как ще съберат пари за съпорт на сървъра, особено при положение ,че излиза близо до SW:ToR, което има огромна фен-база. АКо играта не е наистина уникално добра, не виждам как ше се оправат.
Guild Wars няма кеш шоп. Няма и да има. Какво не разбираш - играта е еднократно плащане - купуваш я и играеш. Какво им пречи да поддържат сървъра? Не виждам как това не е проблем примерно при някой друг тип игри, обаче при MMO-тата е. Не са единствените игри където всички играчи се помещават на ограничен брой сървъри, все пак.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Няма за какво да се карате :).
Има ММО производители, които използват ралични методи за печелене на пари.
Примерно НЦСофт използват метода - платена игра + месечни такси, но експенжъните са безплатни и се свалят като пач.
АренаНет използва друг метод - платена игра, без месечни такси, но експенжъните са платени.
Близард и други гейм производители взимат пари и от такси, и от експенжъни.
В GW да има кеш шоп е все едно в warcraft 3(която се играе много и в б-нет) да има кеш шоп - просто не се налага.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
joar

Мнение от joar »

Gipo написа:Няма за какво да се карате :).
Има ММО производители, които използват ралични методи за печелене на пари.
Примерно НЦСофт използват метода - платена игра + месечни такси, но експенжъните са безплатни и се свалят като пач.
АренаНет използва друг метод - платена игра, без месечни такси, но експенжъните са платени.
Близард и други гейм производители взимат пари и от такси, и от експенжъни.
В GW да има кеш шоп е все едно в warcraft 3(която се играе много и в б-нет) да има кеш шоп - просто не се налага.
Blizzard специално взимат и от месечни такси, и от платено копие на играта, и от експанжъни, че и от премиум шоп. :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Струваше ли си да цитираш всичкия този текст, за да повториш написаното от мен. При това нещо, които всички ние знаем :roll:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
joar

Мнение от joar »

Yup :lol: Blizzard трябва да се одумват на всяка крачка, what else would be the point of MMO elitism?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Напротив, евала на Близард.
Пичовете правят добри игри, феновете им ги обичат, имат добър съпорт. При всичко това могат да си позволят да искат пари за всичко и пак да имат най-масовото ммо.
Кажи честно, ти нямаше ли да го направиш, ако беше на тяхно място?
Всеки си прави сметката - близард имат такива изисквания, ако си съгласен с тях, плащаш си и играеш. Ако не си съгласен, играеш нещо друго.
Друг е въпроса, че аз не харесвам УоУ, но това си е до лично мнение (аз не харесвам и SC :D ).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
joar

Мнение от joar »

Dude, http://en.wikipedia.org/wiki/Joke. За това беше частта със ММО елитизма. Blizzard са качествено студио. Много даже. Правят качествени игри. Имат огромна база фенове. И най-големия аргумент в тяхна полза - това. Просто не можеш да ги мрази след като видиш това.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

При толкова постове в стил:"тези и тези съкс, заштото ми изкат пари за игрите", смяташ ли, че е лесно да се хване хумора по тази тема? :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
ciborg
В момента играе: джобен тенис

Мнение от ciborg »

http://www.arena.net/blog/guild-wars-2- ... game-award
No comment. Просто не мога да чакам повече, НЕ МОГААА!!! :P
shizo123

Мнение от shizo123 »

Бе за сега не ми направи особено впечатление, по скоро че е по-близка до другите ММО-та, от колкото по-различна...
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

http://www.gametrailers.com/game/guild-wars-2/11916
Изгледай Human Walkthrough Part I до Part IX

Това, което ме разочарова най-много е, че мястото където ще се разказва историята най-много ще е инстанс...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Абе в геймплейното видео нещо ми дразни очите - физиката ли, графиката ли, интерфейса ли, анимациите ли ? Нещо адски куцо ми изглежда, но съм сигурен че ще става все по-добре и по-добре, стига това да е достатъчно до релийз датата.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не се впрягайте :).
Тия дни съвсем случайно попаднах на едно геймплейно филмче на аион от 2007ма или 2008ма и то нямаше нищо общо с крайния продукт от 2009та.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
shizo123

Мнение от shizo123 »

http://www.youtube.com/watch?v=tJn9GhF8TI0

ето и алфа на ГВ1, но ГВ2 се очаква да излезе до 1 година, не мисля че много ще се промени.... не ми харесва ПвЕ грайнда който се очертава...
Другото е перфектно
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Тази Алфа няма нищо общо с оригиналната игра. Дано и тука е така че лоша работа.
Mr.Freakmaster

Мнение от Mr.Freakmaster »

Имам лиикнати видеота за некро скиловете които ще покажат чак в сряда, да ги сложа ли във V-box или ще е грубо?
Аватар
ciborg

Мнение от ciborg »

Mr.Freakmaster написа:Имам лиикнати видеота за некро скиловете които ще покажат чак в сряда, да ги сложа ли във V-box или ще е грубо?
На малко хора им пука за скиловете, чакаме public beta. Докато не ги ползваме лично, няма особено значение, а и все пак ще видим доста ъпдейтнати стари умения, така че точно това е от слабо значение в момента.
shizo123

Мнение от shizo123 »

Шибаните педали да махат коблите от играта!!!!
Става се по близка до УоУ от това което виждам, от колкото по различна от традиционните ММО-та.... и Анет станаха лаладжии, и ще правят играта само с цел комерсиализация и печалба и ще се напълни с олигофрени, гейове, чисти идиоти и всякакви други нубове както УоУ....(не че ГВ1 не беше пълна с подобни, но бяха далеч по-малко(въпреки че повечето българи де ка я играха бяха трагичен случай))
Аватар
ciborg

Мнение от ciborg »

Reflect написа:Шибаните педали да махат коблите от играта!!!!
Става се по близка до УоУ от това което виждам, от колкото по различна от традиционните ММО-та.... и Анет станаха лаладжии, и ще правят играта само с цел комерсиализация и печалба и ще се напълни с олигофрени, гейове, чисти идиоти и всякакви други нубове както УоУ....(не че ГВ1 не беше пълна с подобни, но бяха далеч по-малко(въпреки че повечето българи де ка я играха бяха трагичен случай))
Reflect?
Публикувай отговор