Guild Wars 2
Re: Guild Wars 2 - MMO Manifesto
cecube, не се заяждам, но моля те оставяй по един интервал след препинателните знаци(. , и т.н.) Моля те, защото се чете по лесно по този начин.
За скоростта - около 30 секунди се бие един моб и в двете клипчета. Във второто има интересни скилове, но пак скоростта не е кой знае колко по-голяма от средностатистическата в жанра.
Не бих казал, че GW2 е събирател на идеи. Според мен по-скоро представя една тенденция, която навлиза така или иначе в MMORPGтата, а именно - разбиването на границата на theme park системата и въвеждането на по-интересни битки. В момента почти всички игри, които предстоят да излязат имат и от двете - било то ToR, било GW2, било Rift или дори Torchlight.
За скоростта - около 30 секунди се бие един моб и в двете клипчета. Във второто има интересни скилове, но пак скоростта не е кой знае колко по-голяма от средностатистическата в жанра.
Не бих казал, че GW2 е събирател на идеи. Според мен по-скоро представя една тенденция, която навлиза така или иначе в MMORPGтата, а именно - разбиването на границата на theme park системата и въвеждането на по-интересни битки. В момента почти всички игри, които предстоят да излязат имат и от двете - било то ToR, било GW2, било Rift или дори Torchlight.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Guild Wars няма кеш шоп. Няма и да има. Какво не разбираш - играта е еднократно плащане - купуваш я и играеш. Какво им пречи да поддържат сървъра? Не виждам как това не е проблем примерно при някой друг тип игри, обаче при MMO-тата е. Не са единствените игри където всички играчи се помещават на ограничен брой сървъри, все пак.CallMeTheSnake написа:Ок, хубаво, ама ГВ2 е отворен свят и без месечна таква. Освен ако не набъхат айтем стора със глупости не виждам как ще съберат пари за съпорт на сървъра, особено при положение ,че излиза близо до SW:ToR, което има огромна фен-база. АКо играта не е наистина уникално добра, не виждам как ше се оправат.joar написа:Пич, стига. Сървърите на GW са толкова стабилни колкото на всяко друго ММО.
Няма за какво да се карате
.
Има ММО производители, които използват ралични методи за печелене на пари.
Примерно НЦСофт използват метода - платена игра + месечни такси, но експенжъните са безплатни и се свалят като пач.
АренаНет използва друг метод - платена игра, без месечни такси, но експенжъните са платени.
Близард и други гейм производители взимат пари и от такси, и от експенжъни.
В GW да има кеш шоп е все едно в warcraft 3(която се играе много и в б-нет) да има кеш шоп - просто не се налага.
Примерно НЦСофт използват метода - платена игра + месечни такси, но експенжъните са безплатни и се свалят като пач.
АренаНет използва друг метод - платена игра, без месечни такси, но експенжъните са платени.
В GW да има кеш шоп е все едно в warcraft 3(която се играе много и в б-нет) да има кеш шоп - просто не се налага.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Blizzard специално взимат и от месечни такси, и от платено копие на играта, и от експанжъни, че и от премиум шоп.Gipo написа:Няма за какво да се карате.
Струваше ли си да цитираш всичкия този текст, за да повториш написаното от мен. При това нещо, които всички ние знаем ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Yup
Blizzard трябва да се одумват на всяка крачка, what else would be the point of MMO elitism?
Напротив, евала на Близард.
Пичовете правят добри игри, феновете им ги обичат, имат добър съпорт. При всичко това могат да си позволят да искат пари за всичко и пак да имат най-масовото ммо.
Кажи честно, ти нямаше ли да го направиш, ако беше на тяхно място?
Всеки си прави сметката - близард имат такива изисквания, ако си съгласен с тях, плащаш си и играеш. Ако не си съгласен, играеш нещо друго.
Друг е въпроса, че аз не харесвам УоУ, но това си е до лично мнение (аз не харесвам и SC
).
Пичовете правят добри игри, феновете им ги обичат, имат добър съпорт. При всичко това могат да си позволят да искат пари за всичко и пак да имат най-масовото ммо.
Кажи честно, ти нямаше ли да го направиш, ако беше на тяхно място?
Всеки си прави сметката - близард имат такива изисквания, ако си съгласен с тях, плащаш си и играеш. Ако не си съгласен, играеш нещо друго.
Друг е въпроса, че аз не харесвам УоУ, но това си е до лично мнение (аз не харесвам и SC
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Dude, http://en.wikipedia.org/wiki/Joke. За това беше частта със ММО елитизма. Blizzard са качествено студио. Много даже. Правят качествени игри. Имат огромна база фенове. И най-големия аргумент в тяхна полза - това. Просто не можеш да ги мрази след като видиш това.
При толкова постове в стил:"тези и тези съкс, заштото ми изкат пари за игрите", смяташ ли, че е лесно да се хване хумора по тази тема? 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
http://www.arena.net/blog/guild-wars-2- ... game-award
No comment. Просто не мога да чакам повече, НЕ МОГААА!!!
No comment. Просто не мога да чакам повече, НЕ МОГААА!!!
Бе за сега не ми направи особено впечатление, по скоро че е по-близка до другите ММО-та, от колкото по-различна...
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
http://www.gametrailers.com/game/guild-wars-2/11916
Изгледай Human Walkthrough Part I до Part IX
Това, което ме разочарова най-много е, че мястото където ще се разказва историята най-много ще е инстанс...
Изгледай Human Walkthrough Part I до Part IX
Това, което ме разочарова най-много е, че мястото където ще се разказва историята най-много ще е инстанс...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Абе в геймплейното видео нещо ми дразни очите - физиката ли, графиката ли, интерфейса ли, анимациите ли ? Нещо адски куцо ми изглежда, но съм сигурен че ще става все по-добре и по-добре, стига това да е достатъчно до релийз датата.
Не се впрягайте
.
Тия дни съвсем случайно попаднах на едно геймплейно филмче на аион от 2007ма или 2008ма и то нямаше нищо общо с крайния продукт от 2009та.
Тия дни съвсем случайно попаднах на едно геймплейно филмче на аион от 2007ма или 2008ма и то нямаше нищо общо с крайния продукт от 2009та.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
http://www.youtube.com/watch?v=tJn9GhF8TI0
ето и алфа на ГВ1, но ГВ2 се очаква да излезе до 1 година, не мисля че много ще се промени.... не ми харесва ПвЕ грайнда който се очертава...
Другото е перфектно
ето и алфа на ГВ1, но ГВ2 се очаква да излезе до 1 година, не мисля че много ще се промени.... не ми харесва ПвЕ грайнда който се очертава...
Другото е перфектно
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Тази Алфа няма нищо общо с оригиналната игра. Дано и тука е така че лоша работа.
-
Mr.Freakmaster
Имам лиикнати видеота за некро скиловете които ще покажат чак в сряда, да ги сложа ли във V-box или ще е грубо?
- ciborg
На малко хора им пука за скиловете, чакаме public beta. Докато не ги ползваме лично, няма особено значение, а и все пак ще видим доста ъпдейтнати стари умения, така че точно това е от слабо значение в момента.Mr.Freakmaster написа:Имам лиикнати видеота за некро скиловете които ще покажат чак в сряда, да ги сложа ли във V-box или ще е грубо?
Шибаните педали да махат коблите от играта!!!!
Става се по близка до УоУ от това което виждам, от колкото по различна от традиционните ММО-та.... и Анет станаха лаладжии, и ще правят играта само с цел комерсиализация и печалба и ще се напълни с олигофрени, гейове, чисти идиоти и всякакви други нубове както УоУ....(не че ГВ1 не беше пълна с подобни, но бяха далеч по-малко(въпреки че повечето българи де ка я играха бяха трагичен случай))
Става се по близка до УоУ от това което виждам, от колкото по различна от традиционните ММО-та.... и Анет станаха лаладжии, и ще правят играта само с цел комерсиализация и печалба и ще се напълни с олигофрени, гейове, чисти идиоти и всякакви други нубове както УоУ....(не че ГВ1 не беше пълна с подобни, но бяха далеч по-малко(въпреки че повечето българи де ка я играха бяха трагичен случай))
- ciborg
Reflect?Reflect написа:Шибаните педали да махат коблите от играта!!!!