The Force Unleashed - епопеята на комерса

Игри за PC
Публикувай отговор
dokyto
В момента играе: Dragon Age: Origins
Обратна връзка:

Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса

Мнение от dokyto »

В момента се мъча да я подкарам под Wii емулатор *сигурно е,че ще тръгне*! А дано да я подкарам гладко с повече от 30 fps! :D
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

О, Господи !! Чакам я тая игра да излезе откакто пуснаха трейлъра в youtube, а сега се оказва че е супер тъпня, е няма що !!! Тегля Jedi Outcast сега за да си излея гнева върху Desann
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Коментар от първия човек, успял да изтегли играта:

Играта определено не е оптимизирана ... на Win7 Ultimate 64-bit, Athlon 4800+, 5GB RAM, GF 9800GT 512MB GDDR3 с резолюция 1680x1050 бая лагва и се налага да сваля двойно резолюцията за да я играя :(
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

хаха хора тва ми тръгна ле и то без проблем 8) на моята супер яка машина кадето ще се изфикам само за да ви издразня 2гб рам 2.4 гхц процесор и нвидиа 8600 кво ша кажете копелета :rockon:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе ного ме дразнят такива дето играят играта 1 час и тръгват оценки да дават...В много случай вличете лошо на хората.И мене първоначално не ми допадна особено,ма не бих си позволил да дам оценка ако не съм я изиграл поне половината...
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Wannabe написа:Абе ного ме дразнят такива дето играят играта 1 час и тръгват оценки да дават...В много случай вличете лошо на хората.И мене първоначално не ми допадна особено,ма не бих си позволил да дам оценка ако не съм я изиграл поне половината...

Ами изиграй я и си кажи мнението, лошо нема. :)
dokyto
Обратна връзка:

Мнение от dokyto »

Wannabe написа:Абе ного ме дразнят такива дето играят играта 1 час и тръгват оценки да дават...В много случай вличете лошо на хората.И мене първоначално не ми допадна особено,ма не бих си позволил да дам оценка ако не съм я изиграл поне половината...

Ако от началото не ти хареса една игра, нататък надали ще ти хване окото. Плюс това най-интересните костюми са отключени. (;
Минах и втората планета! Последният бос съм го мъчил половин час заради светлинната скорост на кадрите! :/ В момента пробвам Sion костюма и мога да кажа едно нещо - уоу! Създателите поне са се постарали да направят отлични costumes.
И едно чийтче - ако искате да играте с всички костюми, пуснете се на Jedi Temple мисията! :D * не съм пробвал Татуин / Хот, но може и при тях да е така *
Съжалявам, че говоря само за облеклата, но те са най-якото в играта.
Иначе е прекалено еднообразна. В момента разсъждавам какво точно е разнообразието в една игра и не мога да си дам читав отговор. Borderlands например - оръжията и повечкото мисии просто не омръзват, а тук би трябвало силите и нещата, които събираш / отключваш, да са супер зарибявка също, а то!? Хмммм..... Може би ако не бяха дали почти всички яки неща (като костюмите) наведнъж и бяха сложили повече видове мечове (като дизайн и като стил (двоен...) ) можеше и да грабне окото за повечко време. Бластерите също можеха да са нещо като решение.
Поне не е Republic Heroes! :D
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

WidowmakeR написа:

Ами изиграй я и си кажи мнението, лошо нема. :)
Еми има си саитове като тоя дето с тва се занимават :) Верно е,че в 50% от игрите още от първите 15 мин може да добиеш вярна представа,но пък има и игри който само заради сюжета си струва да се изиграят.И принципно стар уарс игрите са точно такива
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Wannabe написа:Шерифа сигурно ма той е идиот

Epic Fail. Игри с такъв ранг не играя, камоли инсталирам, а само дърпам и предоставям за сваляне на едно друго място. За купуване изобщо не може да става дума.

Друг път, като *мислиш* да говориш ( +Voice ) наизуст, поне проверявай малко... Изображение
SWfan

Мнение от SWfan »

The Sherif has spoken.It is so.
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

але хора аз снощи се опитах да си заредя един костюм на джанго феет и то ме изхвърли дано да е само неговия а иначе има ли разлика например ако си избера костюма на трипио или там некъф робот той с меч ли ще е или кво :?:
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

24 ГИГА СЛЕД ИНСТАЛАЦИЯТА!!!!!!111 !!;лфдкгсл/кдйфл;лийил;йкфг
I wanna be sedated.
dokyto
Обратна връзка:

Мнение от dokyto »

elianbg написа:але хора аз снощи се опитах да си заредя един костюм на джанго феет и то ме изхвърли дано да е само неговия а иначе има ли разлика например ако си избера костюма на трипио или там некъф робот той с меч ли ще е или кво :?:

Ще е! :rockon:
Smokekiller

Мнение от Smokekiller »

Най-накрая я подкарах като хората . След часове ръчкане вече играта ми върви между 25-30 fps след като дадох от task manager-a на процеса SWTFU priority realtime и изключих 5.1 системата. Бтв някой има ли друг проблем с 5.1 ?
SWfan

Мнение от SWfan »

И аз имам проблем с костюмите.Някой да ми каже как да го оправя ако знаете?
Fanatic

Мнение от Fanatic »

Има друг рилийз...ша пробвам него...дано да не крашва.
I wanna be sedated.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Fanatic написа:Има друг рилийз...ша пробвам него...дано да не крашва.
Има кракфикс бе
SWfan

Мнение от SWfan »

С кракфикса съм но пак не мога да сменям костюмите
Fanatic

Мнение от Fanatic »

Wannabe написа:
Fanatic написа:Има друг рилийз...ша пробвам него...дано да не крашва.
Има кракфикс бе

Не бачка.
I wanna be sedated.
Аватар
Glamour
Обратна връзка:

Мнение от Glamour »

Незнам... на Windows 7 на 1680x1050 с конфигурация близка до препоръчителните изисквания ми върви заковано на 31 frame, предполагам играта ги ограничава... някой ако знае от къде се спира маxframe rate ще се радвам да ми каже, че искам да проверя с колко би ми вървяло по принцип. Но и аз имам проблем с 5.1 ... по време на рекламите всичко работи нормално, но като започне играта и свирят само предните колони, някой да е намерил решение на въпроса?
Fear is the mindkiller!
Публикувай отговор