Wannabe написа:
Абе ного ме дразнят такива дето играят играта 1 час и тръгват оценки да дават...В много случай вличете лошо на хората.И мене първоначално не ми допадна особено,ма не бих си позволил да дам оценка ако не съм я изиграл поне половината...
Ако от началото не ти хареса една игра, нататък надали ще ти хване окото. Плюс това най-интересните костюми са отключени. (;
Минах и втората планета! Последният бос съм го мъчил половин час заради светлинната скорост на кадрите! :/ В момента пробвам Sion костюма и мога да кажа едно нещо - уоу! Създателите поне са се постарали да направят отлични costumes.
И едно чийтче - ако искате да играте с всички костюми, пуснете се на Jedi Temple мисията!
* не съм пробвал Татуин / Хот, но може и при тях да е така *
Съжалявам, че говоря само за облеклата, но те са най-якото в играта.
Иначе е прекалено еднообразна. В момента разсъждавам какво точно е разнообразието в една игра и не мога да си дам читав отговор. Borderlands например - оръжията и повечкото мисии просто не омръзват, а тук би трябвало силите и нещата, които събираш / отключваш, да са супер зарибявка също, а то!? Хмммм..... Може би ако не бяха дали почти всички яки неща (като костюмите) наведнъж и бяха сложили повече видове мечове (като дизайн и като стил (двоен...) ) можеше и да грабне окото за повечко време. Бластерите също можеха да са нещо като решение.
Поне не е Republic Heroes!