Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума.
При опит да се логна във форума (а предполагам и на сайта) чрез Opera 11.00 ми дава съобщението, че успешно съм се логнал, но след това при кликане където и да е, вече/отново не съм логнат.
Преди няколко дни успешно се логнах, като мисля, че беше след ъпгрейда към новата опера.
С IE 8.0 нямам проблем (в момента пиша от него).
Преди няколко дни успешно се логнах, като мисля, че беше след ъпгрейда към новата опера.
Never save anything for the swim back!
Предлагам да се сложи опция за вот под мненията в страницата. Когато някое мнение събере повече вотове от други да светва жълто приемрно. Така няма да има нужда човек да чете висчки глупости, а ще може да прочете само теси с най-много одобрителни вотчета. Нещо като гласуването в ютуб. Така ще бъдат насърчени юзетите да не пишат много глупости и приемрно, ако събере много негативни вотове мнението да сатва невидимо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Сега четох една много хубава статия в PC Gamer за една кампания подета от едно момче с церебрална парализа от UK да се добави key mapping в Dead Space 2, защото той не може да играе. И най - странното е че Visceral са обещали да пуснат пач. Мисля че това е достойна постъка и реверанс към PC гейминга. Драснете няколко реда PC mania. Начетох се достатъчно статии за орална любов и Пахтър, а да не забравяме и хлапето дето похарчи хилядарка ...
имаше проблем под IE, оправено еtrenti написа:нещо не ми се отваря статията "РС индустрията до 2020 г.: част II" само картинката и до там...
Идеята е добра и от известно време и ние мислим по въпроса.iddqd написа:Предлагам да се сложи опция за вот под мненията в страницата. Когато някое мнение събере повече вотове от други да светва жълто приемрно. Така няма да има нужда човек да чете висчки глупости, а ще може да прочете само теси с най-много одобрителни вотчета. Нещо като гласуването в ютуб. Така ще бъдат насърчени юзетите да не пишат много глупости и приемрно, ако събере много негативни вотове мнението да сатва невидимо.
подобни проблеми при ъпдейт на браузъра се решават след като изчистиш абсолютно целия кеш на браузъра - кукита, пароли, офлайн контент и т.н.MetalGearRex написа:При опит да се логна във форума (а предполагам и на сайта) чрез Opera 11.00 ми дава съобщението, че успешно съм се логнал, но след това при кликане където и да е, вече/отново не съм логнат.
-
Гост
Възможно ли е PCMania, да сложите "анимирана скала" * за оценката на дадена (статия) игра каквато имаше в хартиеното Списание ? 
* Пример:
> Геймплей >>>>>> 6
> Звук >>>> 4
> Графика >> 2
* Пример:
> Геймплей >>>>>> 6
> Звук >>>> 4
> Графика >> 2
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
А така! Поне като ни спряхте хартията, да си припомним внушителната присъда!Гост написа:Възможно ли е PCMania, да сложите "анимирана скала" * за оценката на дадена (статия) игра каквато имаше в хартиеното Списание ?
* Пример:
> Геймплей >>>>>> 6
> Звук >>>> 4
> Графика >> 2
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Възможно ли е, да изготвите списък с дати, на които ще излизат игрите ...
таблица с официални дати... с отложени дати и игри които вече са излязли ... примерно от 1995 нататък.
Списъкът ще е доста дълъг, но пък интересен, за това кога излиза дадена игра, така че да са запознати всички потребители и фенове на игрите.
Разбира се може и да допълните с кратка информация за стил и жанр на дадена игра!
Това ми е предложението...
таблица с официални дати... с отложени дати и игри които вече са излязли ... примерно от 1995 нататък.
Списъкът ще е доста дълъг, но пък интересен, за това кога излиза дадена игра, така че да са запознати всички потребители и фенове на игрите.
Разбира се може и да допълните с кратка информация за стил и жанр на дадена игра!
Това ми е предложението...
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
-
Мr.Anderson
Възможно ли е да се направи нещо по въпроса с неприятно насичащите видеа, или проблемът е в моя телевизор? Поне да има възможност за избор на резолюция?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Шефе, затрий ги тия спам ботове, глей в общака кво става днеска 
джумерки
Сайта не ми се отваря коректно на резолюция 1920х1080 през файърфокс.
скрийн -> http://yearbookolds.hit.bg/sss.jpg
проблема в моя телевизор ли е?
скрийн -> http://yearbookolds.hit.bg/sss.jpg
проблема в моя телевизор ли е?
Добавете отговор - " Ще работя " (примерно) в новата анкета, миналото лято имаше.
Techno Sound 4 Ever
Сигурно най-малко 50 човека са го предложили преди мен (нямам време точно сега да чета темата), ама що не може да се гледа HD видео през сайта, дееба.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Нещо не мога да се логна през мозила. Бъг на форума ли е това или проблема е при мен? Някой друг има ли такъв проблем?
Едит: Оправих проблема като си изтрих бисквитките, някой ако има същия проблем да знае
Едит: Оправих проблема като си изтрих бисквитките, някой ако има същия проблем да знае
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Същия проблем, втф

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
При мен се оправи след 3 поредни упорити дни на постоянни логвания 
WeAreGettingClose
Здравейте!
Ще помоля модератора или администратора да изтрие тази тема:
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=4&p=1212338
Свързах се с когото трябва и вече е излишна! Благодаря!
Ще помоля модератора или администратора да изтрие тази тема:
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=4&p=1212338
Свързах се с когото трябва и вече е излишна! Благодаря!
Не мога да отворя ревюто на NFS MW.Дава ми следното:
The address wasn't undersood
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (need-for-speed) isn't associated with any program.
You might need to install other software to open this address.
С последната версия на мозила съм.Някой с такъв проблем?
EDIT: Вече се отваря.Ако някой е помогнал,а не се е отчел,му благодаря!
The address wasn't undersood
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (need-for-speed) isn't associated with any program.
You might need to install other software to open this address.
С последната версия на мозила съм.Някой с такъв проблем?
EDIT: Вече се отваря.Ако някой е помогнал,а не се е отчел,му благодаря!
- TheOnlyHero
- В момента играе: ВСИЧКО ЩО Е НА ПС !
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/TheOnlyHero91/
ПС Маниа искам да ви предложа да добавите към месечната класация играта Planetside2.Мисля ,че сме доста хора които я играят и няма да е лошо да обогатите списъка с една много добра и интересна игра. Благодаря!
The Way It's Meant To Be Played