Кой каквито работи е пъхал по телесни кухини ТУКА!;Д
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Re: Кой каквито работи е пъхал по телесни кухини ТУКА!;Д
Много интересна дискусия се е получила
Браво на таквизи раздумки - няма нужда от Трибестан
И за змия съм чувал че се навира там и за риби - абе изобщо извратена работа, а пък някой може и да му харесва да злоупотребява с отверствията си по този начин - важното е да има баланс - с което и да се прекали започва да вреди
Малко офф: преди време един познат доктор ми беше казал "Долния свод на влагалището е 12 см, горният е 8 см - всичко останало е женска лакомия" Проницателно
Айде поздрави и повече такива дискусии да има - забавление да става 
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Князе, не разбрах що тъй се изцъкли.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
@Six String Samurai
Определено се отпуска с малко след първите няколко пъти, но това, че курвите като седнат на бутилка тя изчезва са митове. От едно положение на там спира отпускането.
При аналния секс е горе долу същото положението. Голяма част от мускулите около ануса се контролират неволево и е естествена реакция на организма да отреже пътя на висчко, което влиза, а не излиза от там. С времето се привиква и може да се осъществява по-волеви контрол. Та и от там митовете, че "о" е нормален анус а "О" е педерастки анус
Определено се отпуска с малко след първите няколко пъти, но това, че курвите като седнат на бутилка тя изчезва са митове. От едно положение на там спира отпускането.
При аналния секс е горе долу същото положението. Голяма част от мускулите около ануса се контролират неволево и е естествена реакция на организма да отреже пътя на висчко, което влиза, а не излиза от там. С времето се привиква и може да се осъществява по-волеви контрол. Та и от там митовете, че "о" е нормален анус а "О" е педерастки анус
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Чувствам се кофти, Деник още не ми е пуснал 
Той пуска само на хора с +7к поста.;рDJ Heat написа:Чувствам се кофти, Деник още не ми е пуснал
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenrir написа:Той пуска само на хора с +7к поста.;р
По-скоро на хора с 3к+
Nah. Аз имам само 500.Shady написа:Fenrir написа:Той пуска само на хора с +7к поста.;р
По-скоро на хора с 3к+
На всички пускам ! Не подбирам, но наредете се на опашката! Трябва още да понижим процента на Актив, тогава ще ви обърна внимание 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ние на "опашката" викаме "влакче"... в което най-преебан е машинистът 

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Ако си събера всичките си постове ще събера над 3к сигурно .
А тука из моето село е пълно със всякакви легенди за ебящи личности по горните махали, пропадналите училища и най-вече по горичките нагоре (ма сега да не започна да разказвам).

А тука из моето село е пълно със всякакви легенди за ебящи личности по горните махали, пропадналите училища и най-вече по горичките нагоре (ма сега да не започна да разказвам).

-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аре аз да не сбирам " всичките си постове " , а?човeк написа:Ако си събера всичките си постове ще събера над 3к сигурно .![]()
![]()
А тука из моето село е пълно със всякакви легенди за ебящи личности по горните махали, пропадналите училища и най-вече по горичките нагоре (ма сега да не започна да разказвам).![]()
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Длъжен бях да го кажа
Князе, дееба, разбрахме, че си полов атлет, ама поне не се засягай по темата
Князе, дееба, разбрахме, че си полов атлет, ама поне не се засягай по темата
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Тоа' па. ;рАltеr Ego написа:Князе, дееба, разбрахме, че си полов атлет, ама поне не се засягай по темата :)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Taя тема ми прилича на една стара форумна класика:
Некаф пичага отчаяно си набиваше чикий и неможеше да свърши и търсеше спасение тук.
Накрая към 7-8 страница маи оспя и оттам почнаха разни офтопици :mrgreen: :mrgreen:
Некаф пичага отчаяно си набиваше чикий и неможеше да свърши и търсеше спасение тук.
Накрая към 7-8 страница маи оспя и оттам почнаха разни офтопици :mrgreen: :mrgreen:
Reaching aural nirvana...
Не , сериозно хвърли ли поглед на първите две страници -_-' ?Kamelot написа:Taя тема ми прилича на една стара форумна класика:
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Просто си бръкни в гъза и ше разберешNo написа: П.П. Добре де, проблема с "изваждането" на заседнали *там* предмети физиологически ли е? В смисъл, ръката ли е къса и не може да достигне "предмета" или просто много боли? Някак неудобно ми е да питам за това някоя приятелка..
Четох ги естLightBearer написа:Не , сериозно хвърли ли поглед на първите две страници -_-' ?Kamelot написа:Taя тема ми прилича на една стара форумна класика:
Reaching aural nirvana...