Кой каквито работи е пъхал по телесни кухини ТУКА!;Д
Кой каквито работи е пъхал по телесни кухини ТУКА!;Д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Непорочност ?! ВТФ ?!?
Ахаха..
Ей сега и аз ще постна моя резултат.. то не е много адекватен ( всъщност, изобщо ) , ама фън да става. 
62%, едвам се натиках в Рая!

62%, едвам се натиках в Рая!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Едно момиче от моят клас ми го показа , преди няма и 30мин. нейният резултат беше някаде около 35/40 . На неудобните въпроси като ' Бъркалили сте си в дупето докато мастурбирате ' се претесни от мене , но си беше честна :Д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
59%... едва, едва се промъкнах в Рая... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
51%. Ама верно съвсем метъра минавам.
Come, my raven, it could be a lark.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И ти като мен, миличък.Firzen написа:51%. Ама верно съвсем метъра минавам.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Аз изкарах 55 и 51... ама то има някакви малоумни въпроси в стил "правил ли ви е чикия мъж?"... е извинявай
.
Иначе ако въпросите бяха сериозни, едва ли щях да имам над 10%
Иначе ако въпросите бяха сериозни, едва ли щях да имам над 10%
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Изкарах 59 %... като знам какви въпроси има и как съм отговорила на тях за тоя резултат....все си мисля, че тия дето са писали на 45 % послъгват 
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Въй, тоя тест е много смотан. Сега пък изкарах 38, сигурно, защото не ме питаха, дали ми е лъскал мъж...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мхм, ти може да си с 59, но пък аз погрешка отговорих на един въпрос с "да". Така че нещата добиват нови висоти на близостVargg написа:И ти като мен, миличък.Firzen написа:51%. Ама верно съвсем метъра минавам.
На въпроса, дали си бъркаш в дупката, докато мастурбираш? Или пък дали ти е помагал мъж в мастурбирането?
:mrgreen:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Е по-добре, отколкото с мъж...
Ако е някоя яка братовчедка...
Ако е някоя яка братовчедка...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
"Лизали ли сте жена, докато е в менструация?" ^^'Gipo написа:На въпроса, дали си бъркаш в дупката, докато мастурбираш? Или пък дали ти е помагал мъж в мастурбирането?:mrgreen:
А да... аз също почти бях натиснал "Да", когато забелязах втората част на изречението
.
Един път по "тройка на разсъмване" слушах, как някаква мацка се оплакваше от гаджето си. Разправя:"ами при мен проблема е много странен, приятеля ми пощурява, когато съм неразположена и ме лиже като животно..." или нещо такова.
No - сега уж си говорим сериозно, за това
Един път по "тройка на разсъмване" слушах, как някаква мацка се оплакваше от гаджето си. Разправя:"ами при мен проблема е много странен, приятеля ми пощурява, когато съм неразположена и ме лиже като животно..." или нещо такова.
No - сега уж си говорим сериозно, за това
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ахахахах!Gipo написа:Един път по "тройка на разсъмване" слушах, как някаква мацка се оплакваше от гаджето си. Разправя:"ами при мен проблема е много странен, приятеля ми пощурява, когато съм неразположена и ме лиже като животно..." или нещо такова.
Май въпросите ги пуска на рандъм принцип, щото тоя път не попита дали съм ебал животно, роднина или хранителен продукт. 28%