Zelma написа:Jamaican Herbman написа:Blue написа:За 2ри път - Zelma!
Коя па е тая зелма
Аз...
Но не съм съгласна с него.
Благодаря ти Блу, мн си мил!
He wants to fuck you

Jamaican Herbman написа:Zelma написа:Jamaican Herbman написа:Blue написа:За 2ри път - Zelma!
Коя па е тая зелма
Аз...
He wants to fuck youdon't you get it
Zelma написа:Jamaican Herbman написа:Zelma написа:Jamaican Herbman написа:Blue написа:За 2ри път - Zelma!
Коя па е тая зелма
Аз...
Е няма такива неща, ние сме само другарчета с него, той си знае (:
Искал е да ме зарадва просто и успя.
Wolfman`` написа:Zelma написа:Jamaican Herbman написа:Zelma написа:Jamaican Herbman написа:Blue написа:За 2ри път - Zelma!
Коя па е тая зелма
Аз...
Е няма такива неща, ние сме само другарчета с него, той си знае (:
Искал е да ме зарадва просто и успя.
Така си мислиш ти![]()
![]()
Blue написа:Опитвате се да бъдете оригинални?Не успяхте.
Живеем в много странни,чак плашещи времена.Нещо лошо ли има да кажеш на момиче че е красиво,и да и направиш комплимент пред всички?Защо задължително това трябва да води до секс?Проличава колко ограничени сте,нищо друго.
п.п. Не се оправдавайте че сте го казали на майтап,дори да сте,не е смешно.
Blue написа:Опитвате се да бъдете оригинални?Не успяхте.
Живеем в много странни,чак плашещи времена.Нещо лошо ли има да кажеш на момиче че е красиво,и да и направиш комплимент пред всички?Защо задължително това трябва да води до секс?Проличава колко ограничени сте,нищо друго.
п.п. Не се оправдавайте че сте го казали на майтап,дори да сте,не е смешно.
Sirius написа:п.с. Ма на вас верно ли ви става от японките? На мен да, защото съм извратен, ма вас май ви кефи fo' sho'.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Добре, де, бахти скучната тема; 4 страници безцелно изброяване на имена и показване снимки на пластмасови девойки... Нали имам право да си изкажа мнението ?