He wants to fuck youZelma написа:Аз...Jamaican Herbman написа:Коя па е тая зелмаBlue написа:За 2ри път - Zelma!
Но не съм съгласна с него.
Благодаря ти Блу, мн си мил!
Най-красивата жена-ммммммалииииииии
Така си мислиш тиZelma написа:Е няма такива неща, ние сме само другарчета с него, той си знае (:Jamaican Herbman написа:He wants to fuck youZelma написа: Аз...
Но не съм съгласна с него.
Благодаря ти Блу, мн си мил!don't you get it
Искал е да ме зарадва просто и успя.
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
- ---
- Обратна връзка:
http://zazz.bg/play:561e8ce1Wolfman`` написа:Така си мислиш тиZelma написа:Е няма такива неща, ние сме само другарчета с него, той си знае (:Jamaican Herbman написа: He wants to fuck youdon't you get it
Искал е да ме зарадва просто и успя.![]()
![]()
pahaha :>
Опитвате се да бъдете оригинални?Не успяхте.
Живеем в много странни,чак плашещи времена.Нещо лошо ли има да кажеш на момиче че е красиво,и да и направиш комплимент пред всички?Защо задължително това трябва да води до секс?Проличава колко ограничени сте,нищо друго.
п.п. Не се оправдавайте че сте го казали на майтап,дори да сте,не е смешно.
Живеем в много странни,чак плашещи времена.Нещо лошо ли има да кажеш на момиче че е красиво,и да и направиш комплимент пред всички?Защо задължително това трябва да води до секс?Проличава колко ограничени сте,нищо друго.
Пич не ме разбирай погрешно ма признай сиBlue написа:Опитвате се да бъдете оригинални?Не успяхте.
П.П.НЕ го приемай на сериозно
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- <GLaDiaToR>
Ами, на Пени в даскалото има(или поне имаше) момичета, които са по-хубави от посочените от него
Иначе... еми сори хора, не мога да ви покажа снимки на момичето, което смятам за най-красиво
Иначе... еми сори хора, не мога да ви покажа снимки на момичето, което смятам за най-красиво
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Имате и супер грозотии, но все пак не забравяй, че и аз живея в тоя град 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Не можеш да излъжеш,че никога не ти е минавало през главатаBlue написа:Опитвате се да бъдете оригинални?Не успяхте.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Братле, трябва да си извратен , за да НЕ ТИ ставаSirius написа: п.с. Ма на вас верно ли ви става от японките? На мен да, защото съм извратен, ма вас май ви кефи fo' sho'.
А иначе - Морфин : англичанките?! мвахаха :Д Италианките по-може , ама и те много мустакати :/
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Damage san
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Nocturno написа:
И като стана дума за вкусове, и аз си падам по мангата и по някои японки, но много от показаните тук са откровено грозни. Сори.
И теб к'во те бърка? Нас ни кефи да си разменяме снимки и да споделяме вкусове.Добре, де, бахти скучната тема; 4 страници безцелно изброяване на имена и показване снимки на пластмасови девойки... Нали имам право да си изкажа мнението ?
И като стана дума за вкусове, и аз си падам по мангата и по някои японки, но много от показаните тук са откровено грозни. Сори.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка: