Сега завършвам 9 и ще имам 6 по френски
Извинявам се за ненужното съобщение.
®SnOoPy™ написа:Taя тема е за мерене на пишки. Фукльовци такива. Пък и колко ви вервам братче... аре LOCK и на тая тема
Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).Darth Aheron написа:Именно®SnOoPy™ написа:Taя тема е за мерене на пишки. Фукльовци такива. Пък и колко ви вервам братче... аре LOCK и на тая тема
п.п
не съм отварял цяла година ам въобще ама ся ми ислезе пре гъза ... Тря получа за поправката .
А до колко е истина тва дето пишат си е отделен въпрос викаш...Disturbеd написа:®SnOoPy™ написа:Taя тема е за мерене на пишки. Фукльовци такива. Пък и колко ви вервам братче... аре LOCK и на тая тема
Не чети като не те кефи, не виждам какво му е лошото да споделиш успеха си и да се похвалиш... Най-малкото защото повечето, писали тук, са полагали труд цяла година и, поне според мен, заслужават признание.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Пиро Маниашка Гимназия (ПМГ) ВрацаDarth Aheron написа:Абе я кажете къде учите . Аз уча в най-вибаното училище във Варна , знаеш ли как пишат там оценките...martinkfreеman написа:Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).Darth Aheron написа: Именно
п.п
не съм отварял цяла година ам въобще ама ся ми ислезе пре гъза ... Тря получа за поправката .
pwnt?
Същото,само че в Бургасmartinkfreеman написа:Пиро Маниашка Гимназия (ПМГ) ВрацаDarth Aheron написа:Абе я кажете къде учите . Аз уча в най-вибаното училище във Варна , знаеш ли как пишат там оценките...martinkfreеman написа: Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).
pwnt?
Е как така и петък и събота бе? Ако си на поправка мое,ама не е възможно тогава да имаш изпит бе братче.LordOfDarkness написа:Пич, нас ще ни оформят и петък и събота, така че не се пеняви
[PCMP]Куц Пръч написа: За 2 години престой чух само 1 лаф:
Не вдигайте тишина!
Класната™
Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.martinkfreеman написа:Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).Darth Aheron написа:Именно®SnOoPy™ написа:Taя тема е за мерене на пишки. Фукльовци такива. Пък и колко ви вервам братче... аре LOCK и на тая тема
п.п
pwnt?
Браво на теб, сега можеш да умреш щастлив.Code Of Living написа:Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.martinkfreеman написа:Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).Darth Aheron написа: Именно
п.п
pwnt?
Пвнат?
Ти майче попара не си ял ?TheGuardian написа:Браво на теб, сега можеш да умреш щастлив.Code Of Living написа:Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.martinkfreеman написа: Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).
pwnt?
Пвнат?
Джони Уокър в твоя случай "Keep dreaming" ...Code Of Living написа:Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.
Пвнат?