Годишни оценки
-
The Desolator
Годишни оценки
Айде казвайте как завършихте.Всички,които учат до 30ти вече сте оформени,нали?
5.73.
5.73.
Sulfours Wastelands,after the Gate of Desolation.
-
Мr.Anderson
-
The Desolator
- Pеnnywise9198
- Stalker-san
Пени кво правиш бе момче, учи повече ! Поне да беше някакъв смотаняк... До година искам повече от тебе
(ама сериозно говоря) хех.
Аз мойте резултати ще ги знам през юли ма дано да съм минал... Поне си мисля че съм минал.
Аз мойте резултати ще ги знам през юли ма дано да съм минал... Поне си мисля че съм минал.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Pеnnywise9198
Rico написа:Пени кво правиш бе момче, учи повече ! Поне да беше някакъв смотаняк... До година искам повече от тебе(ама сериозно говоря) хех.

Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
11 клас: 5.43-5.50
Събота има да се възвести оценката по ППС.
Събота има да се възвести оценката по ППС.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Eдин съвет от мене-никога не си смятайте годишния успех да кажем 1 седмица преди края-окончателния край.Убедих се,че е на карък!!! Тъпата,гадна,мазна,нещастна,идиотка по БЕЛ ме прееба днеска и не само тя,но тая с кеф бих я ритал докат умре
Цела година ми играе по нервите и в четвъртака сметам да си поиграеме с нея за последно...
ПП: кат ви оформят окончателно,тогава говорете,щото нищо не се знае до последния съдийски сигнал...
ПП: кат ви оформят окончателно,тогава говорете,щото нищо не се знае до последния съдийски сигнал...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!