Ледник написа:Андрей, аз някога да съм твърдял, че Русия е по-добра от САЩ?
Всеки път и това е спор, който се водил от днес ами от колко време вече... типи1ен комунист
си партията, която подържаш също е изградена САМО от крайно леви.
Да не казвам, колко пъти си водил спор, за:"руската машина" и кой има по-силни оръжия.
Ледник написа:Не съм комунист. СССР може да са ни поробили...
Да поробиха ни и даже повече, ние единствената държава от СИВ, в която Русия нямаше войска, защото не се налгаше!!!
Ледник написа:...САЩ пък ни оставиха да бъдем поробени.
Ледник написа:И да, няма американски народ. Доколкото имат някакво общество, то е закърняло.
Ти чуваш ли се и имаш ли поне малко самоирония да се погледнеш от страни, какви ГИ ГОВОРИШ ?!?!
Не знаех че Америка ни е притежавала и че също така ни е оставила да бъдем поробени ?!?!

(Объркана История си Чел)
Тези който толкова искаш да мразиш, защото всеки тука обича да ХЕЙТВА и да МРАЗИ нещо и някой вместо да погледне в себе си.
Да разбира се типично българска или балканска черта е това! Та на въпроса отговора се крие някъде из между годините

и ако
трябва да съм по конкретен, на срещата в Ялта през Фефруари 1945г. Навярно някой чуват това за първи път, надявам се не и Зубъра.
Ето точно там се разпределя Европа и власта на влияние и за ЖАЛОСТ НИЕ ПОПАДАМЕ в т.н "Съветска област на влияние". Пак казвам за
жалост, защото точно тези години България е била пъти по-добра от своите съседки да не говорим за Гърците, които сега са пъти по-богати от нас!!!
И да пак Америка е виновна за болното ти съзниние и на други... И да всяка държава, която е била под Съветско влияние е "икономически боклук"
в момента. За жалост навремето е имало приказка "беден като грък". Това са все неща, коитоне се казват и се говори наизуст без подкрепа от факти!
Ще ми се да са се стекли нещата по друг начин, но уви ?! Нищо не може да се промени освен, че сме малка страна и нямаме право на МНЕНИЕ и когато
можем да направим нещо не го правим, както съм самия аз. Само ще кажа 45 ГОДИНИ СТИГАТ и трябваше, много по-ранно да се откъснеме от "Руската Мечка"
както направиха Чехите, Унгарците и д.р и д.р. Препоръчвам ви да гледате филма "Коля" и "Особености на руския лов и Риболов". Просто сме обърнати в
народ като руснаците, който са свикнали да ТЪРПИМ и такъв тежък моменти излизат "КРАЙНИ" партии, точно като твоята АТАКА.
Да Американците са народ, защото при всяка несправедливост протестират, за разлика от други !
Да американците са народ, защото са давали хора и оръжие за независимоста на Европа и Света.
Да Американците са народ, защото въпреки и млада държава, дори е след едно поколение, главно европейци, които са отишли да
живеят, вече мислят по-друг начин и живеят с мисълта, че са американци. Имат си държава имат си националност... лично от своя страна мисля да приключа
тема, казах каквото трябваше можеше и още, но това е само най-главното. Темата е ПОВТАРЯМ Глупава и автора също мисля, че няма и елементарни
позния по история. Това, което бих казал в бъдеще ще бъде казано навярно от Трупонарязан и Андрей, дано не съм загубил времто напразно.
------------------------------------------------------------------
Обичам страната си повече от всичко, но не и народа. (На бас 4е никой няма да ме разбере правилно)