Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 01:08
Ледник написа:
Цитат: И все пак, Владко, ще ми отговориш ли на въпросите?
Кои въпроси, останаха ли такива на които аз вече не съм отговорил подобаващо?
Впрочем, без да искам да обидя ниого искам да кажа че този спор много прилича на спора София вс провинция. От три години съм в универсиета и съм се сблъскал със всякакви субекти от милата ни родина. Истината е че болшинството от хората извън столицата мразят София и софиянците. Защо, това е сложен въпрос. Чувал съм какво ли не, софиянците били тъпи, имали голямо самочувствие (че кой ви е виновен че вие нямате), били простаци (намерил кой да го каже) и разбирасе любимото ми-софиянките са най грозните жени в България. Горе долу подобни неща се чуват и за самият град-гаден град, с боклуци, задръствания, дупки и прочее, всичко това разбирасе донякъде е вярно, но се чудя защо тогава всички тези местни патриоти дават мило и драго да останат за постоянно в столицата. Разбира се аз не говоря за всички хора от провинцията а само за една определена част. Ако забелязвате изказванията относно американците те много се доближават до гореописаните. Значи ако оставим настрана комунистическите страсти, основна прчина за антиамериканизма са провинциалните комплекси, които някои хора имат относно големият брат зад океана
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 03:57
Ами и ти игнорира целият ми по-горен пост, но както и да е. Второ кое по-точно съм пренебрегнал? Трето съвсем не бъркам Русия със СССР. Ясно коя е движещата сила. Все едно да кажеш че днешната БСП е нещо различно от някогашната БКП. Четвърто не насочвам аз спора срещу руснаците мисля, че с предишният си пост обясних основите на антиамериканизма извън политическият контекст. Пето съвсем нямам за цел да изкарам американците най-великата нация, напротив моята основна идея е че хората по целия свят са едни и същи, има тъпаци има и умни хора. Шесто ако реша мога да ти говоря доста за недостатъците на американската външна политика и те ще са доста по-аргументирани от вашите понеже са вследствие на разбиране на проблемите, а не на сляпа омраза дължаща се на носталгия към "едно време" или на провинцялни комплекси.
Абе тая тема какво подяволите прави в творческия форум? Темите посветени на умопомрачителни политически спорове трябва да се постват в общия форум. Или може би авторът действително е вярвал че всички мразят американците и спор няма да има: ха-ха
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 13:48
High_voltage написа: Andrey358 написа: WaRRioR_BGR написа: Цитат: Повечето Българи-патриоти мразят Америка!!!Да живее БЪЛГАРИЯ и братска Русия!!!Долу мръсните империалисти "сащ"!!!Аз не съм комунист,а националист и ти казвам като нямаш елементарни познания по история недей писа глупости!!!Америка в последните 100 години винаги е поддържала основните ни врагове Турция и Гърция.Кой бонбандира София през ВСВ/сащ/!?А кои даде над 100 000 жертви за свободата на БЪЛГАРИЯ?/Русия/.Кои построи АЕЦ на България и ще построи и втори.Да наистина Русия е "голямо зло" за нас,а "сащ голямо добро"/неблагодарни хора,сме/!ПРОКЛЕТИ ДА СА САЩ И ЕС!!! Хората които обичат Братска Русия не могат да бъдат патриоти. Щом си говорим за бомбандировки, може би ти убягва момента когато Русия обявява война на Българя и червената армия навлиза в страната ни. Липсата на жертви се дължи единствено на липсата на съпротива от наша страна. На 9-ти септември 1944г окупационните Съветски сили поставят на власт най-големите престъпници и отрепки в страната, които ни управляват и до днес. Русия построи и АЕЦ-а в Чернобил само да ти припомня. Сега ще строят и АЕЦ Белене защото комунистите са на власт. Много лошо бих казал. И наистина ли вярваш че руснаците са се били за СВОБОДАТА на българите? Първо, пренебрегна всичко, което беше казано освен бомбардировките. (да - така се пише думата) Второ, бъркаш Русия със Съветския съюз. Трето, насочваш разговора към САЩ срещу Русия, вместо да продължаваш да защитаваш (доста неуспешно, между другото) американците. А се басирам, че всичко това правиш несъзнателно - доказателство за това колко ти е промит мозъка.
Това беше апотеоза на глупостта ти !
Пробвай се в ДСБ за оратор бате , ти и И.Костов сте сигурно 2-ма от 5-те души в тая страна дето гонят духа на комунизма , замахвайки в пространството .
А тва за партизаните аз го приемам като лична обида . Дядо ми е бил партизанин и не знам що за утрепка е бил , при положение че във времена когато майка му е нямала пари да го храни , той е намерил начин да завърши математика .
А ти неинформирано говно смешно , вземи прочети малко литература , да видиш кои всъщност са били отрепките на онова време .
Искрено ме дразниш с глупостите си , както виждам не само мен , мисля че е време да престанеш ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 18:29
..............................
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 18:31
Ледник написа: Andrey358 написа: Кои въпроси, останаха ли такива на които аз вече не съм отговорил подобаващо?
Всеки, който не подкрепя политиката на САЩ, комунист ли е?
Ами по тази логика всеки втори американец е комунист
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 10:34
slim_k написа:
Цитат: А тва за партизаните аз го приемам като лична обида . Дядо ми е бил партизанин и не знам що за утрепка е бил , при положение че във времена когато майка му е нямала пари да го храни , той е намерил начин да завърши математика . Дядо ти е бил национален предател. Вашата истинска родина е СССР. С какво право въобще се наричаш българин. Ледник написа: Цитат: Правиш ли разлика между народ и правителство? Ами аз не съм казал нищо за правителството, все пак спорът беше тъп народ ли са американците, доколкото си спомням. Цитат: Трето, не отбивай разговора към Русия. Русия построи Чернобил. САЩ пък хвърляха атомни бомби над мирно население и избиваха виетнамци с напалм. Не виждам разлика. Чернобил е пример за некадърност, ГУЛАГ е пример за геноцид. Алминатора написа: Цитат: Ами по тази логика всеки втори американец е комунист
Ние не живеем в САЩ. В БГ нещата стоят малко по-различно.
БТВ факта че всеки втори амерканец не подкрепя политиката на Буш е още едно доказателство че въпросните хора не са дебили с промит мозък каквито вие ги изкарвате.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 11:56
..........................................
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 13:30
Ледник написа: Андрей, аз някога да съм твърдял, че Русия е по-добра от САЩ? Всеки път и това е спор, който се водил от днес ами от колко време вече... типи1ен комунист си партията, която подържаш също е изградена САМО от крайно леви. Да не казвам, колко пъти си водил спор, за:"руската машина" и кой има по-силни оръжия. Ледник написа: Не съм комунист. СССР може да са ни поробили... Да поробиха ни и даже повече, ние единствената държава от СИВ, в която Русия нямаше войска, защото не се налгаше!!! Ледник написа: ...САЩ пък ни оставиха да бъдем поробени. Ледник написа: И да, няма американски народ. Доколкото имат някакво общество, то е закърняло.
Ти чуваш ли се и имаш ли поне малко самоирония да се погледнеш от страни, какви ГИ ГОВОРИШ ?!?!
Не знаех че Америка ни е притежавала и че също така ни е оставила да бъдем поробени ?!?! (Объркана История си Чел)
Тези който толкова искаш да мразиш, защото всеки тука обича да ХЕЙТВА и да МРАЗИ нещо и някой вместо да погледне в себе си.
Да разбира се типично българска или балканска черта е това! Та на въпроса отговора се крие някъде из между годините и ако
трябва да съм по конкретен, на срещата в Ялта през Фефруари 1945г. Навярно някой чуват това за първи път, надявам се не и Зубъра.
Ето точно там се разпределя Европа и власта на влияние и за ЖАЛОСТ НИЕ ПОПАДАМЕ в т.н "Съветска област на влияние". Пак казвам за
жалост, защото точно тези години България е била пъти по-добра от своите съседки да не говорим за Гърците, които сега са пъти по-богати от нас!!!
И да пак Америка е виновна за болното ти съзниние и на други... И да всяка държава, която е била под Съветско влияние е "икономически боклук"
в момента. За жалост навремето е имало приказка "беден като грък". Това са все неща, коитоне се казват и се говори наизуст без подкрепа от факти!
Ще ми се да са се стекли нещата по друг начин, но уви ?! Нищо не може да се промени освен, че сме малка страна и нямаме право на МНЕНИЕ и когато
можем да направим нещо не го правим, както съм самия аз. Само ще кажа 45 ГОДИНИ СТИГАТ и трябваше, много по-ранно да се откъснеме от "Руската Мечка"
както направиха Чехите, Унгарците и д.р и д.р. Препоръчвам ви да гледате филма "Коля" и "Особености на руския лов и Риболов". Просто сме обърнати в
народ като руснаците, който са свикнали да ТЪРПИМ и такъв тежък моменти излизат "КРАЙНИ" партии, точно като твоята АТАКА.
Да Американците са народ, защото при всяка несправедливост протестират, за разлика от други !
Да американците са народ, защото са давали хора и оръжие за независимоста на Европа и Света.
Да Американците са народ, защото въпреки и млада държава, дори е след едно поколение, главно европейци, които са отишли да
живеят, вече мислят по-друг начин и живеят с мисълта, че са американци. Имат си държава имат си националност... лично от своя страна мисля да приключа
тема, казах каквото трябваше можеше и още, но това е само най-главното. Темата е ПОВТАРЯМ Глупава и автора също мисля, че няма и елементарни
позния по история. Това, което бих казал в бъдеще ще бъде казано навярно от Трупонарязан и Андрей, дано не съм загубил времто напразно.
------------------------------------------------------------------
Обичам страната си повече от всичко, но не и народа. (На бас 4е никой няма да ме разбере правилно)
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 14:21
hk_vlady написа: Да разбира се типично българска черта е това!
Ей това ме отказа да ти обяснявам какъв си катил.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 15:41
Andrey358 написа: slim_k написа: Цитат: А тва за партизаните аз го приемам като лична обида . Дядо ми е бил партизанин и не знам що за утрепка е бил , при положение че във времена когато майка му е нямала пари да го храни , той е намерил начин да завърши математика . Дядо ти е бил национален предател. Вашата истинска родина е СССР. С какво право въобще се наричаш българин.
Имай късмета да те срещна някъде , инет гангстерче ... А национален предател ли е бил царя , който е държал 90% от капитала в 10% от населението бе боклук ? Ти като бачкаш за жълти стишки с които и парче хляб не можеш да си вземеш , ще го боготвориш ли или ще се бунтуваш срещу него ? Ще възприемеш ли идеологията която те защитава или ще си седиш като гьон и ше пееш на куките ?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 16:28
Koriol написа: Soul Assasin просто мята разни реплики, без никаква аргументация. Или са тъпи, или са мързеливи, или са и двете. Че са неграмотни е ясно, иначе. Какъвто и да е случая, явно няма смисъл да им обяснявам каквото и да е било..
Защо да мятам арументации като все някой ще ме "затапи"?
Ще стане номера на slim_k и Andrey...
Просто това е разказ за Америка а вие го обърнахте на неква тема дали Америка е нация или не...
Това какво общо има с разказа?
Там се говори колко е тъпо е некво американско хлапе...
Това означава ли че ВСИЧКИ американци са тъпи?
Тъпи защото не сте били там.
Ако отидете там дори да сте най-големия патриот ще поискате да останете...
Защо?
Защото там има повече преспективи за развитие и в личен и в професионален план.
Ето вече започнах да споря дори да не исках.
Както и да е леля и братовчед ми са там и аз съм бил там и знам какво е и да ви кажа....
Не ми се връщаше.....
EDIT : И още нещо : Всеки се подиграва с Америка защото те са най-развити икономически.Затова постоянно има некви карикатури на Буш и разни такива.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 17:22
Кориоле, за комунист без социални контакти и със съмнителни теории, заслужих твърде много внимание от твоя страна. Такъв километричен пост, че и в неделя следобед, мани, мани. Да имаше едно вярно твърдение в него, щях да отделя поне минута да споря с теб.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2006 03:53
Slim_k, надявам се че дядо ти е жив лили поне е бил жив през 89-та за да види как гадното му дело отива подяволите. Колкото и да хулите Америка и Европа, не ви остава нищо друго освен да се гърчите в жалката си безпомощност, защото вашето време отмина безвъзвратно и никога вече няма да се върне.
Зубро уважавам те за позицията ти. Истината е че ако живеех във Франция сигурно и аз щах да не понясям САЩ. Самоче живеем в България. Както се вижда народът ни е разделен. Ти трябва да избереш на чия страна да си, кое е по-доброто или ако щеш кое е по-малкото зло, защото всеки глас е от значение.
Иначе Влади изчерпи темата, не мисля че има какво повече да добавя по въпроса за Американците и историята.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2006 11:22
Владко всъщност не каза нещо особено.
Каза, че сме паднали под руско влияние, и толкова ни стига. А с това "обичам страната си, но мразя народа" направо изби рибата.
Друго не разбирам - първо, американците били много доблестни, затуй че протестирали срещу неправдата.
А когато ние протестираме срещу неправдата, това е "крайно", "свръх-", "популистко", и не бивало да се прави, щото от ЕС нямало да го одобрят. Хъх.
Ти, Андрей, казваш да избираме на чия страна да сме.
Все още възприемаш политиката като сблъсък на добро и зло. А тя е далеч по-проста в основата си. Никой не е на твоя страна. Или си само на своя страна, или те мачкат.
Поздрав.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2006 16:27
Ледник написа:
Цитат: Все още възприемаш политиката като сблъсък на добро и зло.
Никога не съм казвал подобно нещо. Политиката е сблъсък на интереси. Нашият интерес е да сме с Америка. Абсолютно наивно е да смяташ, че можем иначе да се опазим от зловредното влияние на "Големият брат".
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2006 21:13
Андрейчо , а тва за царя не го изкоментира ... хахахаххахахаха ... Жалка персона с промит мозък си мойто момче , представям си какви са твоите родители . И докато аз мога да кажа че преките ми възпитатели ( майка ми и баща ми ) не са комунисти , за разлика от баби и дядовци , и никога не са ме възпитавали в ляв дух , при тебе е направо очевидно как са ти напълнили главата с глупости . Много поздрави им прати , от човек който е не им е на годините и пак се чувства по умен от тях ! Хахахахахаххахха
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 19:50
Умишлено не коментирах царя защото това е твърде голяма тема и съвсем ще се отклоним. За мен той е истински българин и патриот, управляявал в най-тежкото от висички времена и посветил живота си на родината. За повече инфо всеки може да прочете "Корона от тръни"-биографична книга за живота на Борис.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 19:54
Andrey358 написа: Умишлено не коментирах царя защото това е твърде голяма тема и съвсем ще се отклоним. За мен той е истински българин и патриот, управляявал в най-тежкото от висички времена и посветил живота си на родината. За повече инфо всеки може да прочете "Корона от тръни"-биографична книга за живота на Борис.
Борис е педераст, който се е възползвал от стремежа на българите за национално обединение, за да си затвърди позциите, вследствие на което България е една малка и бедна държавица, който никой не ебава. Вследствие на войните, водени с тази цел се скпава кономически и демографски, а най-лошото - става дори по-малка. Андрейчо, по история не си слушкал, душко. Чел съм тази книжка, писана е от човек, който е царист, тоест - пристрастен.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:16
Andrey358 написа: Умишлено не коментирах царя защото това е твърде голяма тема и съвсем ще се отклоним. За мен той е истински българин и патриот, управляявал в най-тежкото от висички времена и посветил живота си на родината. За повече инфо всеки може да прочете "Корона от тръни"-биографична книга за живота на Борис.
Пак ли от библиотеката на вашите ? Прочети и "Фердинанд Лисицата" , после може да си направиш гимназиално братство "Хан Тервел" и да събираш пастета от пръстите на краката на Симион .
Ако беше чел и беше наясно мойто момче , какво по точно са правили царя и баща му , нямаше да сереш глупости за това кой бил национален предател .
Прочети "Тютюн" , понеже ше кажеш че бил цензуриран , след 89та излизат само нецензурирани издания , хвани едно такова и виж що за хора са управлявали България и кой ни е вкарал във войната .
Смешко ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:26
Смешен е и още как...
Андрей, изумяваш ме, часове по история имал ли си? Казим, който очевидно не е българин, да е по-запознат. Срам, срам и позор, българино.
Ето и политика на Борис към сина си:
- да гледа на българския народ като на дойна крава и да го дои до изтощение;
- да властва като се опира на богатите и при конфликти между тях да им бъде арбитер;
- да подкупва влиятелни лица;
- да прави гешефти и се обогатява;
- да се преструва на набожен.
Изпълнението на тези съвети спомогна за допълнителното развращаване на и без това корумпирания политически елит и ни отдалечи на десетки години от шанса за нормализиране на държавата България и живота на на българите.
Каква прозорливост! Заради такава гнида сега още носим последиците, паднахме толкова ниско, че да изберем и тъпия му наследник, който не може да говори български, а тръгнал да ни управлява; човек, който освен да говори седем езика не може да мисли. Дойде, взе си имотите и ще си тръгне, когато изпълни изцяло мисията си - кражба като за последно.
Не е по-различен от баща си лайното царистко.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|