Counter Strike: Source Final

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Infinite

cs:source

Мнение от Infinite »

моето ревю ще е сравнително кратко тъй като гледам по-важните неща относно плюсовете и минусите на играта се казаха.и така за мен играта се заслужаваше чакането.наистина е на едно-две стъпала над предишните версии по отношение повечето неща.графиката-за шутър от подобен калибър е направо-точно-нито повече,нито по-малко.просто си напасва със самата игра.звука също ми харесва повече от предишните.по-реален и "навременен" е и като цяло ас го пипнали добре.
геймплей-почти същия като предишните версий с изключение на козметичните и бутонни промени който са възприели оръжията.те (оръжията) да направени (поне за мен) доста красиво.интерактивноста ми допадна също доста-яко е да си стреляш по разни там предмети и те да "правят" нещо,а не само да се "показват" някви черни точки там,кадето си стрелял.обаче на някой предмети поведението е някак си не толкова реално,но това няма значение,важното,че поне правят нещо ;)
обща оценка на играта-може би 5ца от десетобалната система-и си мисля,че тази версия ще възроди повечето от играчите на игрта,които по някаква причина са спрели да я играят (като мен)
НО играта има един малък недостатък-малко е тежичка (при мен тази "тежест" сигурно е породена от "хубавата" ми видео карта).наистина ако имаше още малко (а не много-както искат повечето от вас) подобрениия-щяха да вече в повече.
п.П: като влезна в играта и ми дава,че има няква нередност с някав файл (game.dll се казва или нещо от сорта) и отдолу ми дава да submit-на.това така ли требва да е или този файл требва да се коригира нещо
Every moment is another chance
Resident

Мнение от Resident »

Леле 100 години несъм я играл :) и пак несъм я забравил напълно,още на втората карта влезнах в час и почнах да играя сравнително добре.
------------------------------------------------
Изображение
------------------------------------------------
Ако поиграя още половин ден ще си стана пак добър както преди...ако,че нямам никво време напоследък.(

Намерих много досаден проблем...начи на Dust_2 успях така да се заклеща на една дървена врата със варел (попаднах между вратата и катурнат варел) че неможех да се измъкна от там.Просто се бъгнах вътре и край,чаках келешите да дайдат и да ме вземат:( Ще има пачове май скоро време.Скинове чакаме и карти също.

Тая халфа2 няма ли да излиза вече...как ми се пригра.
Аватар
Giga_tex

Мнение от Giga_tex »

Molq vi se obqasnete mi na bulgarski kak da igraq onlyne zashtoto tova teksta na nagliiski suvsem me oburka...........
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

имам 2 вапроса :)
парвия е това коя контра се води тъй наре4ената 2ка ли ? или не6то преди 2ката :)?
втория е: след като виждам 4е ресидент ве4е играе в онлайн ако може да даде иптата за онлина :) ПЛС!:)
NeW PC - NoVeMbEr!
Resident

Мнение от Resident »

212.91.165.223:27015

http://cs.opti-lan.com/news.php
Resident

Мнение от Resident »

Малко фън ...от моя страна:)
-------------------
Тъ...влизам си кротко на карта "офис",бре едни такива компУтри наредени там...на тях върви XP ,чудеса.Викам я да разкостя едно такова ПС да видя барем к'во са турнали вътре тия шемети.Бутнах го от масата ,за отбележа кутията ми се стори скапана нещо от сорта на JNC или Godgen :lol:
-------------------
Първото ми радостно откритие бе че хората ползват ATi !!! Хе-хе чувам вече ревовете на феновете в лагера на nVIDIA.Нищо те тъжете много,като пуснат UNREAL3 там монстерите ще разнасят лаптопове със карти на nVIDIA.
Та начи картата е 100% ATi набитото ми око веднага я фиксира...изненадите продължават,саунда се оказа Audigy 2
Ето доказателство ..
Изображение
http://www.soundblaster.com/products/audigy2/
http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1671/
:lol: :lol: :lol:
Нататък...дъното се оказа ASUS A7N8X със nForce2 чипсет!!!
Ето бе за невярващите...
Изображение
Вижте точно то мерника какво пише:) познах го защото моето дъно е това.
http://www.ocworkbench.com/2002/asus/a7n8x/a7n8xp1.htm
:lol: :lol: :lol:
Гледам хората използват като периферия MS Intellimouse Optical
Малко на реклама ми идва ама го преглътнах...
Изображение
ето го и оргинала
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=004
Изненадите продължават,клавиатурата прилича също доста на Майкрософска.Двата харда почти съм сигурен че са Maxtor поне по форма.
Изображение
RAM-та е 100% noName-ка каето неим прави чест ама хич.Ще добавя снимка по-късно.Захранването е куча марка.И вътре в кутията няма нито един свързан захранващ кабел или IDE към устройствата...и въпреки всичко WIN си работи без проблем.Това доказва че в една по-добра паралелна вселена операционните системи са нещо като духове живеещи без ток и хардуер.
Охлаждането е CoolerMaster ще пусна снимка също.
Отивам да разкостя CD-ROM да го видя и него каква марка е:)
----------------------
EDIT:
Ето го охлаждането от Cooler Master
Изображение
А това е цялото ПС неразкостено
http://info.datacom.bg/Resident/PCmania/PC+ALL.jpg
Infinite

Мнение от Infinite »

виждам,че се събрахме доста хора,които вече имат играта и я играят в нета.та аз имам едно предложение (ако може да се осъществи)(и ако не е осъществено вече)-някой (от нас или който и да е) да направи сървар,в който да играем членоветен на форума,които имаме играта.нещо като канала псм в мирката.така ще видим кой добър,кой слаб,а няма само да се хвалим ;) ако искате (и ако е възможно)- някой да прави :)?
Every moment is another chance
Гост

Мнение от Гост »

абе само на мене ли е бъгав dust 2 ебаси бъга има можеш да гледаш праз стените без никакъв хак(поне аз) при вас има ли го същия бъг !!!

п.с: много бъгове видях и не само на dust2 нещто тея от Valve тестват ли преди да пускат :roll:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ми при мен е ок сигурно несе разбира с хардуера ти или си с стари драивери
Аватар
TOTOGADA_ON
Обратна връзка:

Мнение от TOTOGADA_ON »

zna4i sled 24 4asovo 4akane i as 6te q probvam :)
Colin MacRae Rally!
b0neS

Мнение от b0neS »

.
HUN73R

Мнение от HUN73R »

b0neS написа:! Малко затъпева това бомба/заложници и това е единствената ми по- сериозна критика! Не мога да разбера, защо "умряха" добрите идеи в играта! Аре това с ВИП- а не беше много интересно и някои хора се дразнеха, но пък в една от първите версии ( разбираи още когато бяха бети ) имаше едина карта която просто ме кефеше от всякаде както се казва! Та какво се правеше на нея! Картата е затвор ( Алкатаз май или нещо такова не си спомням ), та теро. са затворници и целта им е да избягат докато контрите трябва да ги убият преди да стане това! Затворниците ( терористите ) не могът да си купуват оръжия! Имаше една стая в която се влиза ( близо да мястото кадето се "раждата" ), стаята беше оръжеината на затвора и от там всеки се екипира с каквото си оръжие иска! Естествено ако терористите падат ще има по- слаби оръжия и обратното ако "биете" има по- добри оръжия! Дано да измислят още варианти и карти, че това бомба/заложници найстина писва! И за накрая съм съгласен с Еминем4о да се направи някои сървър да си играем от време на време само с хора от форума! Аз още нямам реално IP и като права игра никои не се join- ва, но не знам дали е от това!

п.с. :devious:
Ми прав си пич.Абсолютно,ама не и за бъчвите - тва просто няма смисъл и много цакващо и дразнещо.Поне вчера имаше БГ сървър и там бяхме с хората от форума.За графиката - еми просто очаквахме повече,не че тая е зле.

П.П. - Айде мързеливци подхващайте М4-ките и АК-тата и да почваме.
Resident

Мнение от Resident »

Ето линкове към новият релийз от Luzifer,линкът е към ърената защото торента нещо не ми се отваря днес:)
http://beta.arenabg.com/games/cat.php?genre=&game_platform=1&q=&lookinto=&filter=1&lid=&ordby=lastadd
------------------------
NOTES :
EMPORIO vs. LuZiFeR :
EMPORIO : Game will be Crash by adding Some Bots !
LuZiFeR : Bots Works Fine on all Maps !
EMPORIO : You can only play on Cracked Server !
LuZiFeR : Play on any Server !
EMPORIO : Game crash when using the Online Fix..
LuZiFeR : Game will be work Online verry Goooood
EMPORIO : Dedicated Server Crash / Get Error
LuZiFeR : No Probs with Server ;-)
EMPORIO : Crapy Rar Files... Only packed Version LuZiFeR : Full CD incl. Setup ! BIN + CUE File !
EMPORIO : Forgotten Textures
LuZiFeR : All Textures Include !
Hope the Crap Version will be NUKED ! Here is The Proper !

CRACKFIX !

Sorry for the crack on the CD ! It does not Work !
Here you have the Fix !
b0neS

Мнение от b0neS »

.
Аватар
TOTOGADA_ON
Обратна връзка:

Мнение от TOTOGADA_ON »

Nlight™ написа: от Халф Лайф 2 (стига да знаеш как да го пуснеш (: )

Tova koeto se puska na testa li e ot Халф Лайф 2 ili ima i o6te
Colin MacRae Rally!
Sim
Обратна връзка:

Мнение от Sim »

boneS нуждата от стийма е дотолкова, че ти е необходим акаунт. Ако имаш такъв, го зае***ш и качваш онлайн фикса. Като отваряш с notepad SteamApp.cfg и промениш съдържанието съгласно:
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
#SteamInstallPath="Директорията, в която си качил Counter-Strike-а"
# email-a който си посочил в акаунта
SteamAppUser=ника изполван за акаунта
SteamUserPassphrase="паролата" :devious:
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Resident

Мнение от Resident »

След малко ще вляза отново:)
Ще си направя ника [Bulgaria]Resident , и ще им напукаме картунитеееееее.Вече понадобрех леко и ставам за отборна игра отново:)
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Трябва ли ми STEAM ако искам да си джиткам с ботове?
Аватар
TOTOGADA_ON
Обратна връзка:

Мнение от TOTOGADA_ON »

[LP]ReadOnly написа:Трябва ли ми STEAM ако искам да си джиткам с ботове?

ne pi6e6 samo bot_add
Colin MacRae Rally!
b0neS

Мнение от b0neS »

.
Публикувай отговор