геймплей-почти същия като предишните версий с изключение на козметичните и бутонни промени който са възприели оръжията.те (оръжията) да направени (поне за мен) доста красиво.интерактивноста ми допадна също доста-яко е да си стреляш по разни там предмети и те да "правят" нещо,а не само да се "показват" някви черни точки там,кадето си стрелял.обаче на някой предмети поведението е някак си не толкова реално,но това няма значение,важното,че поне правят нещо

обща оценка на играта-може би 5ца от десетобалната система-и си мисля,че тази версия ще възроди повечето от играчите на игрта,които по някаква причина са спрели да я играят (като мен)
НО играта има един малък недостатък-малко е тежичка (при мен тази "тежест" сигурно е породена от "хубавата" ми видео карта).наистина ако имаше още малко (а не много-както искат повечето от вас) подобрениия-щяха да вече в повече.
п.П: като влезна в играта и ми дава,че има няква нередност с някав файл (game.dll се казва или нещо от сорта) и отдолу ми дава да submit-на.това така ли требва да е или този файл требва да се коригира нещо