Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: cs:source
Публикувано на: 09 Окт 2004 14:19

моето ревю ще е сравнително кратко тъй като гледам по-важните неща относно плюсовете и минусите на играта се казаха.и така за мен играта се заслужаваше чакането.наистина е на едно-две стъпала над предишните версии по отношение повечето неща.графиката-за шутър от подобен калибър е направо-точно-нито повече,нито по-малко.просто си напасва със самата игра.звука също ми харесва повече от предишните.по-реален и "навременен" е и като цяло ас го пипнали добре.
геймплей-почти същия като предишните версий с изключение на козметичните и бутонни промени който са възприели оръжията.те (оръжията) да направени (поне за мен) доста красиво.интерактивноста ми допадна също доста-яко е да си стреляш по разни там предмети и те да "правят" нещо,а не само да се "показват" някви черни точки там,кадето си стрелял.обаче на някой предмети поведението е някак си не толкова реално,но това няма значение,важното,че поне правят нещо ;)
обща оценка на играта-може би 5ца от десетобалната система-и си мисля,че тази версия ще възроди повечето от играчите на игрта,които по някаква причина са спрели да я играят (като мен)
НО играта има един малък недостатък-малко е тежичка (при мен тази "тежест" сигурно е породена от "хубавата" ми видео карта).наистина ако имаше още малко (а не много-както искат повечето от вас) подобрениия-щяха да вече в повече.
п.П: като влезна в играта и ми дава,че има няква нередност с някав файл (game.dll се казва или нещо от сорта) и отдолу ми дава да submit-на.това така ли требва да е или този файл требва да се коригира нещо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 15:26

Леле 100 години несъм я играл :) и пак несъм я забравил напълно,още на втората карта влезнах в час и почнах да играя сравнително добре.
------------------------------------------------

------------------------------------------------
Ако поиграя още половин ден ще си стана пак добър както преди...ако,че нямам никво време напоследък.(

Намерих много досаден проблем...начи на Dust_2 успях така да се заклеща на една дървена врата със варел (попаднах между вратата и катурнат варел) че неможех да се измъкна от там.Просто се бъгнах вътре и край,чаках келешите да дайдат и да ме вземат:( Ще има пачове май скоро време.Скинове чакаме и карти също.

Тая халфа2 няма ли да излиза вече...как ми се пригра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 15:45

Molq vi se obqasnete mi na bulgarski kak da igraq onlyne zashtoto tova teksta na nagliiski suvsem me oburka...........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 16:58

имам 2 вапроса :)
парвия е това коя контра се води тъй наре4ената 2ка ли ? или не6то преди 2ката :)?
втория е: след като виждам 4е ресидент ве4е играе в онлайн ако може да даде иптата за онлина :) ПЛС!:)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 17:11

212.91.165.223:27015

http://cs.opti-lan.com/news.php

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 17:47

Малко фън ...от моя страна:)
-------------------
Тъ...влизам си кротко на карта "офис",бре едни такива компУтри наредени там...на тях върви XP ,чудеса.Викам я да разкостя едно такова ПС да видя барем к'во са турнали вътре тия шемети.Бутнах го от масата ,за отбележа кутията ми се стори скапана нещо от сорта на JNC или Godgen :lol:
-------------------
Първото ми радостно откритие бе че хората ползват ATi !!! Хе-хе чувам вече ревовете на феновете в лагера на nVIDIA.Нищо те тъжете много,като пуснат UNREAL3 там монстерите ще разнасят лаптопове със карти на nVIDIA.
Та начи картата е 100% ATi набитото ми око веднага я фиксира...изненадите продължават,саунда се оказа Audigy 2
Ето доказателство ..

http://www.soundblaster.com/products/audigy2/
http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1671/
:lol: :lol: :lol:
Нататък...дъното се оказа ASUS A7N8X със nForce2 чипсет!!!
Ето бе за невярващите...

Вижте точно то мерника какво пише:) познах го защото моето дъно е това.
http://www.ocworkbench.com/2002/asus/a7n8x/a7n8xp1.htm
:lol: :lol: :lol:
Гледам хората използват като периферия MS Intellimouse Optical
Малко на реклама ми идва ама го преглътнах...

ето го и оргинала
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=004
Изненадите продължават,клавиатурата прилича също доста на Майкрософска.Двата харда почти съм сигурен че са Maxtor поне по форма.

RAM-та е 100% noName-ка каето неим прави чест ама хич.Ще добавя снимка по-късно.Захранването е куча марка.И вътре в кутията няма нито един свързан захранващ кабел или IDE към устройствата...и въпреки всичко WIN си работи без проблем.Това доказва че в една по-добра паралелна вселена операционните системи са нещо като духове живеещи без ток и хардуер.
Охлаждането е CoolerMaster ще пусна снимка също.
Отивам да разкостя CD-ROM да го видя и него каква марка е:)
----------------------
EDIT:
Ето го охлаждането от Cooler Master

А това е цялото ПС неразкостено
http://info.datacom.bg/Resident/PCmania/PC+ALL.jpg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 18:39

виждам,че се събрахме доста хора,които вече имат играта и я играят в нета.та аз имам едно предложение (ако може да се осъществи)(и ако не е осъществено вече)-някой (от нас или който и да е) да направи сървар,в който да играем членоветен на форума,които имаме играта.нещо като канала псм в мирката.така ще видим кой добър,кой слаб,а няма само да се хвалим ;) ако искате (и ако е възможно)- някой да прави :)?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 23:39

абе само на мене ли е бъгав dust 2 ебаси бъга има можеш да гледаш праз стените без никакъв хак(поне аз) при вас има ли го същия бъг !!!

п.с: много бъгове видях и не само на dust2 нещто тея от Valve тестват ли преди да пускат :roll:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 01:33

ми при мен е ок сигурно несе разбира с хардуера ти или си с стари драивери

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 01:55

zna4i sled 24 4asovo 4akane i as 6te q probvam :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 07:04

.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 10:18

b0neS написа:
! Малко затъпева това бомба/заложници и това е единствената ми по- сериозна критика! Не мога да разбера, защо "умряха" добрите идеи в играта! Аре това с ВИП- а не беше много интересно и някои хора се дразнеха, но пък в една от първите версии ( разбираи още когато бяха бети ) имаше едина карта която просто ме кефеше от всякаде както се казва! Та какво се правеше на нея! Картата е затвор ( Алкатаз май или нещо такова не си спомням ), та теро. са затворници и целта им е да избягат докато контрите трябва да ги убият преди да стане това! Затворниците ( терористите ) не могът да си купуват оръжия! Имаше една стая в която се влиза ( близо да мястото кадето се "раждата" ), стаята беше оръжеината на затвора и от там всеки се екипира с каквото си оръжие иска! Естествено ако терористите падат ще има по- слаби оръжия и обратното ако "биете" има по- добри оръжия! Дано да измислят още варианти и карти, че това бомба/заложници найстина писва! И за накрая съм съгласен с Еминем4о да се направи някои сървър да си играем от време на време само с хора от форума! Аз още нямам реално IP и като права игра никои не се join- ва, но не знам дали е от това!

п.с. :devious:
Ми прав си пич.Абсолютно,ама не и за бъчвите - тва просто няма смисъл и много цакващо и дразнещо.Поне вчера имаше БГ сървър и там бяхме с хората от форума.За графиката - еми просто очаквахме повече,не че тая е зле.

П.П. - Айде мързеливци подхващайте М4-ките и АК-тата и да почваме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 10:42

Ето линкове към новият релийз от Luzifer,линкът е към ърената защото торента нещо не ми се отваря днес:)
http://beta.arenabg.com/games/cat.php?genre=&game_platform=1&q=&lookinto=&filter=1&lid=&ordby=lastadd
------------------------
NOTES :
EMPORIO vs. LuZiFeR :
EMPORIO : Game will be Crash by adding Some Bots !
LuZiFeR : Bots Works Fine on all Maps !
EMPORIO : You can only play on Cracked Server !
LuZiFeR : Play on any Server !
EMPORIO : Game crash when using the Online Fix..
LuZiFeR : Game will be work Online verry Goooood
EMPORIO : Dedicated Server Crash / Get Error
LuZiFeR : No Probs with Server ;-)
EMPORIO : Crapy Rar Files... Only packed Version LuZiFeR : Full CD incl. Setup ! BIN + CUE File !
EMPORIO : Forgotten Textures
LuZiFeR : All Textures Include !
Hope the Crap Version will be NUKED ! Here is The Proper !

CRACKFIX !

Sorry for the crack on the CD ! It does not Work !
Here you have the Fix !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 12:39

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 12:46

Nlight™ написа:
от Халф Лайф 2 (стига да знаеш как да го пуснеш (: )

Tova koeto se puska na testa li e ot Халф Лайф 2 ili ima i o6te

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 12:56

boneS нуждата от стийма е дотолкова, че ти е необходим акаунт. Ако имаш такъв, го зае***ш и качваш онлайн фикса. Като отваряш с notepad SteamApp.cfg и промениш съдържанието съгласно:
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
#SteamInstallPath="Директорията, в която си качил Counter-Strike-а"
# email-a който си посочил в акаунта
SteamAppUser=ника изполван за акаунта
SteamUserPassphrase="паролата" :devious:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 12:56

След малко ще вляза отново:)
Ще си направя ника [Bulgaria]Resident , и ще им напукаме картунитеееееее.Вече понадобрех леко и ставам за отборна игра отново:)

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 13:34

Трябва ли ми STEAM ако искам да си джиткам с ботове?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 13:48

[LP]ReadOnly написа:
Трябва ли ми STEAM ако искам да си джиткам с ботове?

ne pi6e6 samo bot_add

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 13:59

.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения