Хумористично разказче с хора от Форума.
Абе аре верно някой да направи анкета за флудър на годината? Давам го като въпрос за да не бъда номиниран и аз. Ако мислите че ще е fun давайте. Няма да е няква ревулоиционна за доброто име на форума тема ама все пак ще е по добре от" Имте ли черно под ноктите". Мога и аз да се заема ама не е в имиджа ми да пускам теми
.

JazzJack написа:Кодър,ти ще си нещо като гловен герой![]()
Ивъл,теб те знаем![]()
Хел-няма да се приеме добре![]()
Хед-не се разбрахме,но нищо![]()
И понеже станаха много(
) приключвам
Аха...не помислих за флудърите, често не мисля за тях като хора можещи да не приемат нещо и ,че от това може да ми пука. Бе вярно е ще стане много голяма гюрунтия.
- shantararam
- Обратна връзка:
Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Искам и аз да участвам във филмчето*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.

-
-
JazzJack написа:Aters написа:Е аре и аз искам се видя що за клоун съм.Пиши ме!
П.П.Творящия ще бъде пънкар!!!
Аз ли съм "творящия"???
Не обещавам на всички!
Не творящия Тончев ,нали си взе стария ник, та каза ,че ненавижда пънка.
П.П.Щях да се изумя ако беше събрал всички!
Violence is the last refuge of the incompetent.
D00MGuard написа:Искам и аз да участвам във филмчето*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
Не става,тъю като не участваш в първата част!
Чувствам се дискриминиран...JazzJack написа:D00MGuard написа:Искам и аз да участвам във филмчето*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.

D00MGuard написа:Чувствам се дискриминиран...JazzJack написа:D00MGuard написа:Искам и аз да участвам във филмчето*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
Оооо я стига увъртали - давайте филмчето бързо и дано съм много грозен иначе ше ви се обидя.
HUN73R™ написа:D00MGuard написа:Чувствам се дискриминиран...JazzJack написа:D00MGuard написа:Искам и аз да участвам във филмчето*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
Оооо я стига увъртали - давайте филмчето бързо и дано съм много грозен иначе ше ви се обидя.
Като Мастър-а е готов,ще го пусне.Ще гледам да напиша скоро нова част.