Абе аре верно някой да направи анкета за флудър на годината? Давам го като въпрос за да не бъда номиниран и аз. Ако мислите че ще е fun давайте. Няма да е няква ревулоиционна за доброто име на форума тема ама все пак ще е по добре от" Имте ли черно под ноктите". Мога и аз да се заема ама не е в имиджа ми да пускам теми .
JazzJack написа:Кодър,ти ще си нещо като гловен герой
Ивъл,теб те знаем
Хел-няма да се приеме добре
Хед-не се разбрахме,но нищо
И понеже станаха много ( ) приключвам
Аха...не помислих за флудърите, често не мисля за тях като хора можещи да не приемат нещо и ,че от това може да ми пука. Бе вярно е ще стане много голяма гюрунтия.
Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
*Ghost Master написа:Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.