Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

Neeeeee...Wyver-nite sa dosta slabi moga da vi kaja...Puk i az vi govorq za solo. Te ot kude 6te imat Trueshot aura :roll: Moje bi imat nqkakvi 6ansove edinstveno s Bloodlust, no i togava se sumnqvam...Gargoliti+Vamp Aura=BEST AIR!!!
Let the darkness guide me!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

WW_ написа:Neeeeee...Wyver-nite sa dosta slabi moga da vi kaja...Puk i az vi govorq za solo. Te ot kude 6te imat Trueshot aura :roll: Moje bi imat nqkakvi 6ansove edinstveno s Bloodlust, no i togava se sumnqvam...Gargoliti+Vamp Aura=BEST AIR!!!
Oba4e ne moze6 da otre4e6, 4e Wyvernite sa naj-dobrite vazdu6ni edinici za sgradi, toest to4no Wyvernite vzemat naj-mnoooo damage na sgradi.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

Denik написа:Oba4e ne moze6 da otre4e6, 4e Wyvernite sa naj-dobrite vazdu6ni edinici za sgradi, toest to4no Wyvernite vzemat naj-mnoooo damage na sgradi.

Abe to ako stava duma za sgradi nai-dobri sa Himerite na NE i Frost Wyrm-ovete na UD...
Аватар
Dwarf_Lord
Обратна връзка:

Мнение от Dwarf_Lord »

Добре бе най - после смислена дискусия :P

1. Относно Гарголите + Vampiric Aura :arrow: Ами сега реших да пробам точно тая тактика ама компитата а и хората с които играя не правят въздушни , а това е много лошо ..... защото Гарголите правят голям демидж по въздух но по земя е мизерен а и имат 400 здраве , което е адски мало . Ако играя срещу Ъндед паяците обездвижват Гарголките и аз го сдухвам яко :)

2. Относно Грифоните :arrow: Това ми е една от любимите единици , на последни ъпгрейди 48-88 dmg и по земя и по въздух , въпреки че имат slow атака - тя се компенсира от 900 здраве :shock: ! Така погледнато Грифоните са по-плезни от Гарголите , някаси по универсални са :o . Но всичко си има ГОЛЯМА ЦЕНА и 4 население.....въпреки всичко предпочитам тях , по се вписват в общата тактика.........

3. Относно Ривените :arrow: Абе преди игрех Орк ма не ги правех :nuts: нещо не ме кефат , пък и с орките не ми остава лимит от другите единици - да остане максимум за 2-3 - което е крайно недостатъчно :smash: ........ пък и тоя Bloodlust как лесно се маха с Диспел или дриядки не е истина.......

4. Относно Chimaera :arrow: Това е една от единиците с най - голям демидж (ако не и тая с най-голям) в играта ....... но 5 население , адски висока цена и това че бие само по земя я правят малко използвана ....... ако са 1-2 в армията умират неусетно :psycho:
(подобно се отнася и за Frost Wrim или там както е)

5. Относно Hippogryph :arrow: Ами Хипогрифите когато се без Archer качен върху тях правят горе-долу сносен демидж , но не бият по земя => се качват Archer - ки...

Ето я и класацята според мене .........
1. Грифони
2. Гарголи
3. Ривени
4. Хипогрифи
5. Chimaera & Frost Wrim
Аватар
TheUnknownOne
Обратна връзка:

Мнение от TheUnknownOne »

Dwarf Lord-e,
Съгласен съм за грифините, но се замисли за сек.... Те са най-силния въздушен юнит на Хората....
А след Гаргойлите има и Frost Wyrm !
Frost Wyrm-овте имат 88-138 Демидж на 3-ти ъпгрейд ! (Пиърсинг)
6 Броня на 3-ти ъпгрейд (Хеви)
Имат и Един пасивен ъпгрейд който им позволява да Замразяват вражеските сгради със всяка атака спираики всичко в тях...(вкл. Кули)
цената им е : 450з 120д 7п
И + това стават сравнително бързичко !
Струва си !
2 Героя и 4 FW са сила която не трябва да се подценява... особенно ако играеш срещу юнити с Хеви Броня !
Изображение
Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Факт е, че 1в1 гарголите бият уиверните(гарголите правят много повече демидж и удрят на фаст(кой не верва да провери)). Единственият начин уиверните да победят е с по-добър юнит контрол(микро) - когато уиверните се дръпнат малко, гарголите започват да удрят по земните единици, а уиверните ги стрелят.
Pesho NADENITZATA

Мнение от Pesho NADENITZATA »

IMA IMA kwo da se nau4i ot was
Produljawaite
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

:evil: Естествено че има! :evil: А между другото не мислите ли че Frost Wirm-овете са най-добри срещу згради?Все пак с ъпгрейд замразяват и спират производството.А пък правят и SERIOUS демидж. :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

{[obio]}RAVEN™ написа::evil: Естествено че има! :evil: А между другото не мислите ли че Frost Wirm-овете са най-добри срещу згради?Все пак с ъпгрейд замразяват и спират производството.А пък правят и SERIOUS демидж. :lol:

мисля си, че срещу сгради са по-добри чимаерите
Гост

Мнение от Гост »

:D Това че правят повече демидж не значи че са по-добри. :D
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

Gipo написа:
{[obio]}RAVEN™ написа::evil: Естествено че има! :evil: А между другото не мислите ли че Frost Wirm-овете са най-добри срещу згради?Все пак с ъпгрейд замразяват и спират производството.А пък правят и SERIOUS демидж. :lol:

мисля си, че срещу сгради са по-добри чимаерите

I az mislq 4e sre6to sgradite po-dobri za Chimaerite, zaradi tehniqt upgrade koito naistina razru6ava vsi4ko...
Spored men Orc naistina imat nai-golemi problemi s Air uniti, koeto 6te se promeni v TFT... Nai-dobri Air uniti spored men sa na UD i NE...Za Undead ve4e kazahme, no poglednete i NE.Te imat nai-mnogo Air uniti ot vsi4ki rasi- Taloni (sled upgrade), Hippogrifi i Chimaeri :D
Аватар
Dwarf_Lord
Обратна връзка:

Мнение от Dwarf_Lord »

Оххааа ..... днеска кво стана :P играеме 2v2 . Аз (Ъндед) + Елф срещу Орк+елф
Аз още от начало работя за shade-ове и като ги разбрах кво ше правят си викам - лимит гарголи. И така стана - нямаше какво да ми се опре , гарголите елиминираха квото имаше по въздух бързо и после пометоха наземните . Като се има в предвид че бях извадил Дред Лорд :) тъпото е че имах само един герой , Дед Найт-а късно го извадих и само мреше !! Та тактиката с горголите е екстра за мрежа - нема какво да се опре (поне засега не съм се сетил) :?:
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Колко трогателно!Но, хей WW_ eлфите имат най-много единици по въздух, ама освен Chimaer-ите другите са НЕСЕРИОЗНИ :!:
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

{[obio]}RAVEN™ написа:Колко трогателно!Но, хей WW_ eлфите имат най-много единици по въздух, ама освен Chimaer-ите другите са НЕСЕРИОЗНИ :!:

Ne e verno...Talonite kato stanat na garvan4eta po vuzduh sa 6to gode dobri (e ne kakto gargolite, razbira se), a i hipogriv4etata si gi biva, ako sa dosta :roll: ...

Dwarf_Lord, pozdravqvam te za pobedata, ama vse pak nedei da igrae6 na limit gargoli...Po-dobre raznoobrazi s druga edinica 4e taka geroqt ti 6te umre za sekundi :roll: ...
Аватар
Sir_J
Обратна връзка:

Мнение от Sir_J »

Denik написа:
WW_ написа:Neeeeee...Wyver-nite sa dosta slabi moga da vi kaja...Puk i az vi govorq za solo. Te ot kude 6te imat Trueshot aura :roll: Moje bi imat nqkakvi 6ansove edinstveno s Bloodlust, no i togava se sumnqvam...Gargoliti+Vamp Aura=BEST AIR!!!
Oba4e ne moze6 da otre4e6, 4e Wyvernite sa naj-dobrite vazdu6ni edinici za sgradi, toest to4no Wyvernite vzemat naj-mnoooo damage na sgradi.

za syjalenie wywernite sa prekaleno slabi... 500 HP e MALKO za 4 limit. MNOOGO malko samo sre6tu orc vyr6at rabota
ot opit ti kazvam
Изображение
Hail and Kill!
Аватар
Dwarf_Lord
Обратна връзка:

Мнение от Dwarf_Lord »

WW_ написа:Dwarf_Lord, pozdravqvam te za pobedata, ama vse pak nedei da igrae6 na limit gargoli...Po-dobre raznoobrazi s druga edinica 4e taka geroqt ti 6te umre za sekundi :roll: ...

Мерси :P
Ами той Елфа имаше 12-ка хипогрифи , знам че не бият по земя , ама след малко като им качи Арчърки ........ нямаше как , съюзника нямаше нищо по възух и аз трябваше да компрнсирам иначе лошо !

Дред Лорд - а ми умря само веднъж , ама той съюзника се заеба някъде и трябваше да удържам два лимита :!: Споко бе като го напълня с Healing Potion - и положението се крепи :wink: Пък и като пусна Инфернала м/у Арчърки става красиво :twisted:

Знам че разнообразната армия е най-добра , но за случая това беше най-добрата тактика :roll:
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

I vse pak sum suglasen s WW_.Dori i da e nqmal nisto po vusduh ne e dobre da napadash samo s gargoli i geroite :D
Аватар
sk8er

Мнение от sk8er »

nay-kuhiya geroy e leech
Публикувай отговор