Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 13:46

Neeeeee...Wyver-nite sa dosta slabi moga da vi kaja...Puk i az vi govorq za solo. Te ot kude 6te imat Trueshot aura :roll: Moje bi imat nqkakvi 6ansove edinstveno s Bloodlust, no i togava se sumnqvam...Gargoliti+Vamp Aura=BEST AIR!!!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 15:59

WW_ написа:
Neeeeee...Wyver-nite sa dosta slabi moga da vi kaja...Puk i az vi govorq za solo. Te ot kude 6te imat Trueshot aura :roll: Moje bi imat nqkakvi 6ansove edinstveno s Bloodlust, no i togava se sumnqvam...Gargoliti+Vamp Aura=BEST AIR!!!
Oba4e ne moze6 da otre4e6, 4e Wyvernite sa naj-dobrite vazdu6ni edinici za sgradi, toest to4no Wyvernite vzemat naj-mnoooo damage na sgradi.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 16:06

Denik написа:
Oba4e ne moze6 da otre4e6, 4e Wyvernite sa naj-dobrite vazdu6ni edinici za sgradi, toest to4no Wyvernite vzemat naj-mnoooo damage na sgradi.

Abe to ako stava duma za sgradi nai-dobri sa Himerite na NE i Frost Wyrm-ovete na UD...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 20:38

Добре бе най - после смислена дискусия :P

1. Относно Гарголите + Vampiric Aura :arrow: Ами сега реших да пробам точно тая тактика ама компитата а и хората с които играя не правят въздушни , а това е много лошо ..... защото Гарголите правят голям демидж по въздух но по земя е мизерен а и имат 400 здраве , което е адски мало . Ако играя срещу Ъндед паяците обездвижват Гарголките и аз го сдухвам яко :)

2. Относно Грифоните :arrow: Това ми е една от любимите единици , на последни ъпгрейди 48-88 dmg и по земя и по въздух , въпреки че имат slow атака - тя се компенсира от 900 здраве :shock: ! Така погледнато Грифоните са по-плезни от Гарголите , някаси по универсални са :o . Но всичко си има ГОЛЯМА ЦЕНА и 4 население.....въпреки всичко предпочитам тях , по се вписват в общата тактика.........

3. Относно Ривените :arrow: Абе преди игрех Орк ма не ги правех :nuts: нещо не ме кефат , пък и с орките не ми остава лимит от другите единици - да остане максимум за 2-3 - което е крайно недостатъчно :smash: ........ пък и тоя Bloodlust как лесно се маха с Диспел или дриядки не е истина.......

4. Относно Chimaera :arrow: Това е една от единиците с най - голям демидж (ако не и тая с най-голям) в играта ....... но 5 население , адски висока цена и това че бие само по земя я правят малко използвана ....... ако са 1-2 в армията умират неусетно :psycho:
(подобно се отнася и за Frost Wrim или там както е)

5. Относно Hippogryph :arrow: Ами Хипогрифите когато се без Archer качен върху тях правят горе-долу сносен демидж , но не бият по земя => се качват Archer - ки...

Ето я и класацята според мене .........
1. Грифони
2. Гарголи
3. Ривени
4. Хипогрифи
5. Chimaera & Frost Wrim

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 00:25

Dwarf Lord-e,
Съгласен съм за грифините, но се замисли за сек.... Те са най-силния въздушен юнит на Хората....
А след Гаргойлите има и Frost Wyrm !
Frost Wyrm-овте имат 88-138 Демидж на 3-ти ъпгрейд ! (Пиърсинг)
6 Броня на 3-ти ъпгрейд (Хеви)
Имат и Един пасивен ъпгрейд който им позволява да Замразяват вражеските сгради със всяка атака спираики всичко в тях...(вкл. Кули)
цената им е : 450з 120д 7п
И + това стават сравнително бързичко !
Струва си !
2 Героя и 4 FW са сила която не трябва да се подценява... особенно ако играеш срещу юнити с Хеви Броня !

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 01:25

Факт е, че 1в1 гарголите бият уиверните(гарголите правят много повече демидж и удрят на фаст(кой не верва да провери)). Единственият начин уиверните да победят е с по-добър юнит контрол(микро) - когато уиверните се дръпнат малко, гарголите започват да удрят по земните единици, а уиверните ги стрелят.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 10:25

IMA IMA kwo da se nau4i ot was
Produljawaite

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 10:33

:evil: Естествено че има! :evil: А между другото не мислите ли че Frost Wirm-овете са най-добри срещу згради?Все пак с ъпгрейд замразяват и спират производството.А пък правят и SERIOUS демидж. :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 13:44

{[obio]}RAVEN™ написа:
:evil: Естествено че има! :evil: А между другото не мислите ли че Frost Wirm-овете са най-добри срещу згради?Все пак с ъпгрейд замразяват и спират производството.А пък правят и SERIOUS демидж. :lol:

мисля си, че срещу сгради са по-добри чимаерите

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 15:21

:D Това че правят повече демидж не значи че са по-добри. :D

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 16:04

Gipo написа:
{[obio]}RAVEN™ написа:

мисля си, че срещу сгради са по-добри чимаерите

I az mislq 4e sre6to sgradite po-dobri za Chimaerite, zaradi tehniqt upgrade koito naistina razru6ava vsi4ko...
Spored men Orc naistina imat nai-golemi problemi s Air uniti, koeto 6te se promeni v TFT... Nai-dobri Air uniti spored men sa na UD i NE...Za Undead ve4e kazahme, no poglednete i NE.Te imat nai-mnogo Air uniti ot vsi4ki rasi- Taloni (sled upgrade), Hippogrifi i Chimaeri :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 17:16

Оххааа ..... днеска кво стана :P играеме 2v2 . Аз (Ъндед) + Елф срещу Орк+елф
Аз още от начало работя за shade-ове и като ги разбрах кво ше правят си викам - лимит гарголи. И така стана - нямаше какво да ми се опре , гарголите елиминираха квото имаше по въздух бързо и после пометоха наземните . Като се има в предвид че бях извадил Дред Лорд :) тъпото е че имах само един герой , Дед Найт-а късно го извадих и само мреше !! Та тактиката с горголите е екстра за мрежа - нема какво да се опре (поне засега не съм се сетил) :?:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 17:56

Колко трогателно!Но, хей WW_ eлфите имат най-много единици по въздух, ама освен Chimaer-ите другите са НЕСЕРИОЗНИ :!:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 18:07

{[obio]}RAVEN™ написа:
Колко трогателно!Но, хей WW_ eлфите имат най-много единици по въздух, ама освен Chimaer-ите другите са НЕСЕРИОЗНИ :!:

Ne e verno...Talonite kato stanat na garvan4eta po vuzduh sa 6to gode dobri (e ne kakto gargolite, razbira se), a i hipogriv4etata si gi biva, ako sa dosta :roll: ...

Dwarf_Lord, pozdravqvam te za pobedata, ama vse pak nedei da igrae6 na limit gargoli...Po-dobre raznoobrazi s druga edinica 4e taka geroqt ti 6te umre za sekundi :roll: ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 19:03

Denik написа:
WW_ написа:

za syjalenie wywernite sa prekaleno slabi... 500 HP e MALKO za 4 limit. MNOOGO malko samo sre6tu orc vyr6at rabota
ot opit ti kazvam

Hail and Kill!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 20:42

WW_ написа:
Dwarf_Lord, pozdravqvam te za pobedata, ama vse pak nedei da igrae6 na limit gargoli...Po-dobre raznoobrazi s druga edinica 4e taka geroqt ti 6te umre za sekundi :roll: ...

Мерси :P
Ами той Елфа имаше 12-ка хипогрифи , знам че не бият по земя , ама след малко като им качи Арчърки ........ нямаше как , съюзника нямаше нищо по възух и аз трябваше да компрнсирам иначе лошо !

Дред Лорд - а ми умря само веднъж , ама той съюзника се заеба някъде и трябваше да удържам два лимита :!: Споко бе като го напълня с Healing Potion - и положението се крепи :wink: Пък и като пусна Инфернала м/у Арчърки става красиво :twisted:

Знам че разнообразната армия е най-добра , но за случая това беше най-добрата тактика :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 08:54

I vse pak sum suglasen s WW_.Dori i da e nqmal nisto po vusduh ne e dobre da napadash samo s gargoli i geroite :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 15:16

nay-kuhiya geroy e leech

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: