За какво по точно хамелеоне? ... За гордостта която изпитвам към малкия ми братThe Chameleon написа:gogoto, завиждам ти благородно.
или за страха, след година като го пратят в Афганистан
Не е за зависта братче !
За какво по точно хамелеоне? ... За гордостта която изпитвам към малкия ми братThe Chameleon написа:gogoto, завиждам ти благородно.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
И на мен на това ми мязаше.Sirius написа:Да, FAMAS е.
Ƿyrd написа:И на мен на това ми мязаше.Sirius написа:Да, FAMAS е.
ПП
Хахахаха, да, няма Мич, няма Чък, има само FAMAS akimbo.
Сиг 99.4% от форума не се е снимал с толкова момичета :Дчовек написа:аз никога не съм се снимал с толкова момичета.
Squiz написа:Виж сега, не е толкола малоумно, че някой иска да го прави.Малоумно е, че всички го правят поради някаква тенденция.За мен на бала трябва да се чувстваш добре - ако харесваш скъпи маркови костюми - да, защо да не си вземеш.Ако си падаш по хубави автомобили ( както бях аз ) - ми разбира се, че ще се възползваш от възможността да имаш близки контакти с такъв.Но всяко девойче с рокля за две заплати на родителите й, която няма да облече повече, и в S-класа, само щото е модерно, ай стигаTHE KING OF TIME написа:Ооо, тея балове са триумф на селянията, простотията и кича. Дайте да пръскаме луди пари за забележете коли под наем , дизайнерски костюми и рокли и куверти в безумно скъпи ресторанти, а накрая в някоя долна чалготека. Смешна работа просто. Аз пък отидох на бала с некъв Ситроен, който вярно новичък си беше, НО НЕ Е Мерцесес, БМВ, Ягуар или някоя подобна скъпа кола. Нарочно не ставах на чалгиите в Шератон, понеже това вече наистина е прекалено-в най-луксозния хотел в България да се дъни музика, присъща за най-долните слоеве. А накрая отидох с дамата си на пиано бар, а тя накрая каза-"страхотно си изкарах с тебе, радвам се, че все още съществуват истински джентълмени". Еми това си е за мен балът-класни преживявания с правилните хора![]()
Но в частта с чалготеките не мога да се съглася с теб.Идеята на бала е да изкараш като за последно с класа една прекрасна вечер - е да, ама в България масово се слуша чалга.Хората се събират около нея, пък ако има групи, които харесват друга музика - нищо не ги спира да идат там, от моя клас имаше достатъчно примери.Но масите слушат чалга, и не е задължително всичко да е дотолкова фръц, че да се ходи на "изискани" места.Да, грозно е да се почва още от хотела, с това съм съгласен, но нали и те трябва да правят пари...
А кича и селянията не мисля, че някога се скриват, просто на бала всички го показват едновременно.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Отиваш където ще ти е най кеф,с някоя от групичките : )THE KING OF TIME написа: Е аз къде да отида и по-важното как да прекарам една "незабравима вечер с класа", като същия този клас се разчупва?
Ми кой го е карал да се записва в легиона бе?gogoto написа:За какво по точно хамелеоне? ... За гордостта която изпитвам към малкия ми братThe Chameleon написа:gogoto, завиждам ти благородно.
или за страха, след година като го пратят в Афганистан
Не е за зависта братче !
Мисля че не,а си на военен съд,затвори ала-бала.Ама то в днешно време няма дезертьори бре.Те са били на времето такива които са получили повиквателно(за Виетнам например) и не са искали да ходят,отишли са на война ама по някое време са решили да офейкат.Сега няма такова щото армията е наемна и хората са се пуснали там по собствено желание,не са ги карали на сила че да дезертиратAlbtraum написа:още ли важи екзекуцията при дезертьорите?
Валдес написа:
Ми кой го е карал да се записва в легиона бе?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq