Автор |
Съобщение |
gogoto
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 18:27
The Chameleon написа: gogoto, завиждам ти благородно.  За какво по точно хамелеоне? ... За гордостта която изпитвам към малкия ми брат или за страха, след година като го пратят в Афганистан Не е за зависта братче !
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 18:28
о.О Извинявай, оказва се, че съм завиждал на брат ти. Иначе, тва ми е един от вариантите за живот - Френскио и нов живот. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 18:29
Великата B4-1чка 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
gogoto
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 18:47
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 18:48
Чуждестранния легион? Респект.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 18:49
Sirius написа: Да, FAMAS е. И на мен на това ми мязаше. ППХахахаха, да, няма Мич, няма Чък, има само FAMAS akimbo. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
gogoto
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 19:08
Ƿyrd написа: Sirius написа: Да, FAMAS е. И на мен на това ми мязаше. ППХахахаха, да, няма Мич, няма Чък, има само FAMAS akimbo.  FAMAS x2... new world order 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 19:12
до преди 20 минути си мислех , че е американско оръжие и ми стана странно , че се ползва в легиона иначе тва е май същото като в цс фамас ф1
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 19:25
Нормално е, FAMAS са френска фирма, а това е Legion etrangere, никога не биха използвали американско оръжие 
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 19:33
да , прочетох за него в първият момент се изумих малко и сгрях , че трябва да е френско няма логика да е от запада
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 20:20
човек написа: аз никога не съм се снимал с толкова момичета.  Сиг 99.4% от форума не се е снимал с толкова момичета :Д Абе тия френските оръжия ги ебете в гъза,всичките вонят.Тоа фамас хем малокалибрен хем не е далекобоен,ай сиктир.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 20:24
Squiz написа: THE KING OF TIME написа: Ооо, тея балове са триумф на селянията, простотията и кича. Дайте да пръскаме луди пари за забележете коли под наем , дизайнерски костюми и рокли и куверти в безумно скъпи ресторанти, а накрая в някоя долна чалготека. Смешна работа просто. Аз пък отидох на бала с некъв Ситроен, който вярно новичък си беше, НО НЕ Е Мерцесес, БМВ, Ягуар или някоя подобна скъпа кола. Нарочно не ставах на чалгиите в Шератон, понеже това вече наистина е прекалено-в най-луксозния хотел в България да се дъни музика, присъща за най-долните слоеве. А накрая отидох с дамата си на пиано бар, а тя накрая каза-"страхотно си изкарах с тебе, радвам се, че все още съществуват истински джентълмени". Еми това си е за мен балът-класни преживявания с правилните хора Виж сега, не е толкола малоумно, че някой иска да го прави.Малоумно е, че всички го правят поради някаква тенденция.За мен на бала трябва да се чувстваш добре - ако харесваш скъпи маркови костюми - да, защо да не си вземеш.Ако си падаш по хубави автомобили ( както бях аз ) - ми разбира се, че ще се възползваш от възможността да имаш близки контакти с такъв.Но всяко девойче с рокля за две заплати на родителите й, която няма да облече повече, и в S-класа, само щото е модерно, ай стига Но в частта с чалготеките не мога да се съглася с теб.Идеята на бала е да изкараш като за последно с класа една прекрасна вечер - е да, ама в България масово се слуша чалга.Хората се събират около нея, пък ако има групи, които харесват друга музика - нищо не ги спира да идат там, от моя клас имаше достатъчно примери.Но масите слушат чалга, и не е задължително всичко да е дотолкова фръц, че да се ходи на "изискани" места.Да, грозно е да се почва още от хотела, с това съм съгласен, но нали и те трябва да правят пари... А кича и селянията не мисля, че някога се скриват, просто на бала всички го показват едновременно. В общи линии каза каквото и аз в предишния си пост. Само че някакси скъпи коли и маркови костюми на един 19-годишен някакси не прилягат, сещаш се. И аз си падам по Ролс Ройс примерно, но нямам средствата да си го купя, защо тогава да пръскам солидна сума да си го наемам за няколко часа само за да измина няколкостотин метра. Малко безмислено ми се струва. Дори да имах приятел с Ролс Ройс нямаше да го моля да ме кара с него. Защото просто не съм стигнал до такава класа че да се правя на велик с някакви коли, което между другото си е избиване на комплекси. На велик можеш да се правиш, когато положението в обществото ти е високо, не на абитуриентския си бал. Относно чалготеките-всеки ден можеш да си отидеш на такава, но доста по-рядко ще отидеш на пиано бар, просто това са две коренно различни места, нали? Отделно класа ми определено не е единен- след хотела се разцепи на няколко групички-едните отидоха към Биад, другите към Версай, третите към Ликьор итн. Е аз къде да отида и по-важното как да прекарам една "незабравима вечер с класа", като същия този клас се разчупва?
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 20:33
THE KING OF TIME написа: Е аз къде да отида и по-важното как да прекарам една "незабравима вечер с класа", като същия този клас се разчупва? Отиваш където ще ти е най кеф,с някоя от групичките : )
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 29 Май 2010 23:52
gogoto написа: The Chameleon написа: gogoto, завиждам ти благородно.  За какво по точно хамелеоне? ... За гордостта която изпитвам към малкия ми брат или за страха, след година като го пратят в Афганистан Не е за зависта братче ! Ми кой го е карал да се записва в легиона бе?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 30 Май 2010 00:18
още ли важи екзекуцията при дезертьорите?
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 30 Май 2010 00:30
Albtraum написа: още ли важи екзекуцията при дезертьорите? Мисля че не,а си на военен съд,затвори ала-бала.Ама то в днешно време няма дезертьори бре.Те са били на времето такива които са получили повиквателно(за Виетнам например) и не са искали да ходят,отишли са на война ама по някое време са решили да офейкат.Сега няма такова щото армията е наемна и хората са се пуснали там по собствено желание,не са ги карали на сила че да дезертират 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 30 Май 2010 00:44
един съученик ми разправяше , че някакъв негов съсед бил дезертьор и го търсели доста време за да се доизаснят , та затова попитах.
едит: един бивш даскал по математика , той е доста възрастен бтв , разказва веднъж , че по-време на сражение дезертьорите били наказвани с военен трибунал , двама с по-висок чин късали пагоните и разстрелвали на място . Вярвам му , защото съм чувал и от други хора , че е бивш военен .
|
|
|
|
 |
gogoto
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 30 Май 2010 05:50
Валдес написа: Ми кой го е карал да се записва в легиона бе?
На собствена глава, никой не го пускаше, ама иди... Най-много се притеснявахме че няма да издържи психически, но щом издържа началото (или така наречената ферма) значи се е доказал като кораво копеле. Отиди заради, приключението и парите... Които всъщност са си доста. Като се пенсионираш след 15 години служба, излизаш със 150-200 К, че и повече евро + яката пенсия ... Винаги има дезертьори. Сега не е толкова хард кор както преди, просто те обявяват за издирване и ако те хванат(което рядко се случва, щото не си дават много зор за такива отрепки) те съдят и хвърлят във военен затвор.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 30 Май 2010 09:57
да, ама американците си имат лъмбърджак командоус. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 30 Май 2010 12:00
Т'ва си е перфе живот, ако си готов да платиш цената, а това вече си зависи от личността на човека. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|