Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Orange.LabeL написа:Преди около 1 час се запознах с една много яка мома по скайпа,дето уж много ме харесвала от доста време.Момата е страшна.Писахме си.Говориме щяла да ме нацелува ако ме види,некфи глупости,обаче аз истърсих некфа простотия и сега пак съм на сухо(поне за сега),ще видиме утре какво ще стане :lol:
Скайп свалки, уаааау... :o
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Да :oops: Еми така дойде какво да направя :roll:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

"Гепи" който не го е гледал му го препоръчвам ... баси якият филм :!:

Иначе - пускайте НТВ и се радвайте ...
Radek

Мнение от Radek »

Orange.LabeL написа:Да :oops: Еми така дойде какво да направя :roll:
много познато

аз изръсих:ще ми кацнеш на големия,което си е чиста ирония:)
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Bah maamuu...Oshte edna bezsynna nosht.Do sega preprochitah vtorata chast na "Chetiri sled polunosht" na S.King i chakah malko po-svetlo da stane.Inache sutrinta e perfe!Zakusvam si s Musakata ot snoshti + Airan+Nescafe...Idiliq.Sled malko otivam da gledam "White Man Can't Jump" :PP(za poreden pyt).

P.P.Sry za latinicata
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

^И аз немога да спя нещо, а на обед съм на кормуване... а след това продължава ремонта у нас... и после трябва да спя... а немога... живота е гаден... поне бирата е студена, де...
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Debilniqt mi bratovchet e nadul kondio i nemoga edna chekiq da si napatkam zaradi nego...Vmomenta se molq da go iznasili harry potter/Frodo/ ili Neo ot matricata :x

P.P.I uchitelq Yoda shte svyrshi rabota!1!!!1!
Тук долу всички се реем....

I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Frosty

Мнение от Frosty »

Eeeee бахти мамата пак нямам пари а трябва да вземам 4-5 двд-та и 1-2 сиди-та освен това и новия брой на гейм списанието което следя(имена не споменавам,писие мания не е обаче) е излязал че и него трябва да вземам.Тоя месец много съм зле с парите.Скуката е пълна,всеки от квартала е или на море или на село - само аз сам :( Немога да спя нощем,лягам към 2-3 ставам в 6.Шибана жега и ремонта в нас бтв.Нито има какво да се играе нито да се гледа.Между впрочем има какво да се играе ама сам е голяма брада ако имаше с кой едно ко-опче да напрайм да пийнем да хамнем и кеф баце ама нема :( Навън е 40-45 градуса на сянка,един път да пекне дъжд много ще напрай.Сега ще изгледам Ал Гънди по фокс лайфа после сигурно УоУ малко и така.Дис съмър съкс фор ми :cry: (фор нау) :gredande:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

В неделя заминавам за Китен за една седмица с приятели. Без родители! Ебаси кефа. :twisted:
DennisEverything?
Обратна връзка:

Сутринта се събудих рано,рано...може би към 7 и половина.Потренирах малко,направих си един айран и го смукнах набързо.Бях малко навън,попекох се на жегата,до сега поцъках УоУ малко.Довечера ще се тъпее сигурно.

А БТВ,момата от снощи ми писа и не се сърди...Ще ме огрее :P
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Мда... скука и жега. Прибрах се от село, отново в мръсната и гадна София и сега включвам сякви видове охладителни тела към компа и към мене да не прегрее той и да не умра аз от жега... И само чакам да стане 7-8 да може да се излезе и се мятам на дъската и ше ходя да подскачам, вероятно на НДК... Айде да идва тва тъпо море че вече не издържам :/
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

Аз направих голямата грешка да гледам Hostel II. Има голяма грешка. Супер-тъп филм, даже не ми направи никакво впечатление(освен накрая). Язък за коефициента ми :mgun:
Brian

Мнение от Brian »

Страшна жега ... Сега се прибрах с колата и като излязох от гаража ме лъхна такава жега, че щях да падна направо. За днес повече няма да се излиза. :cry:
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Brain написа:
Dr Zombayo написа:Аз направих голямата грешка да гледам Hostel II. Има голяма грешка. Супер-тъп филм, даже не ми направи никакво впечатление(освен накрая). Язък за коефициента ми :mgun:
Лично аз не си направих труда да го догледам. Изключително бозава работа. Една от главните героини приличаше на Пеньо...

В момента праскам простотии във форума на Gamespot.
Да не е бил Мерлин Менсън (или както там му беше първото име)?
DennisEverything?
Обратна връзка:

Brain написа:
мини руло написа:
Brain написа: Лично аз не си направих труда да го догледам. Изключително бозава работа. Една от главните героини приличаше на Пеньо...

В момента праскам простотии във форума на Gamespot.
Да не е бил Мерлин Менсън (или както там му беше първото име)?

http://imdb.com/name/nm0000525/
This is one ugly bitch... :?
botlik3

Мнение от botlik3 »

Orange.LabeL написа:
Brain написа:
мини руло написа: Да не е бил Мерлин Менсън (или както там му беше първото име)?

http://imdb.com/name/nm0000525/
This is one ugly bitch... :?
With really weird boobies...
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Вчера се върнах от море и честно да ви кажа такава жега там нямаше. Супер си прекарах, последната вечер се понапих ама здраве да е :) . Сега друснах един Хайнекен и усещам как ще си взема още един. Не съм спал като хората 10 дни и смятам да поправя тази грешка :) .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Опааа.. и аз нагъвам ракийката сега :D

Пусто да е таз Пещерска няма нищо общо с гадната домашна вчера :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

The Chameleon написа:Опааа.. и аз нагъвам ракийката сега :D

Пусто да е таз Пещерска няма нищо общо с гадната домашна вчера :lol:

Е баш домашната няма нищо общо с гнусната Пещерска :Р Друго си е Калугеровската Крушова, Ямболската Сливова, или Бургас 63 8) Пещерската - само Специална или Отлежала :) Другото е мега помия :Р

Иначе... днес - тренировка по пейнтбол - супер стана. После - климатик и филми. ШАЙЗЕ !! Ако капнат кинти от бач - още тренировки 8) Ако не - след 1-2 седмици :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Адаш, повярвай таз домашна не ти трябва :Д

Майка ми я смесила по женски с водица, и изобщо е голяма бръдъ. Пия вода със спирт, ужс. :o
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Заключено